Bekeken: 294 keer

ROMEO



Laat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Romeo, Reuke, 4 maanden 

Bij wie mag ik komen wonen? Ik verblijf nu in een overvolle SCHELTER. Ik ben een gezellige lieve PUP en natuurlijk gelijk alle pups moet ik nog veel leren. De DA heeft mijn leeftijd geschat op 4 maanden. Momenteel is mijn schofthoogte 36 cm en wanneer ik een grote jongen ben, zal ik ongeveer 20 cm groter zijn.

Mijn gewicht is 11 kilo en ik eet graag. Ik  zal zeker nog 10 kilo bijkomen .

Vicky van Patras (Griekenland ) heeft ons gelukkig gevonden, Ik en mijn broertje. We zaten in een diepe greppel langs een landweg en we huilden heel hard omdat we er niet uit konden!!! Slechte mensen hadden ons daar in gegooid en we waren niet stout geweest! Ik speel graag met andere hondjes en ook kinderen vindt ik leuk. Katten? die heb ik nog nooit gezien. Ik spring niet tegen u op en ren ook niet over en weer. Wanneer ik aan`t eten ben, word ik liever met rust gelaten, omdat ik weet wat honger is. Wandelen doe ik rustig aan en voorzichtig. Bij een eerste kennismaking ben ik toch wat terughoudend, eerst zien of deze mensen wel vriendelijk zijn? Zo, dit is mijn verhaal. Nu nog een gouden mandje waar ik gelukkig mag zijn mijn verdere leven lang.

Romeo is in orde met inentingen, rabies vaccin, antiparrasiet, chip en EU paspoort. Hij is niet gecastreerd wegens te jong.

Maandelijks is er transport naar Belgie/Nederland met vaste meeting punten. Heeft u interesse om Romeo te adopteren, dan kan u de vragenlijst invullen die u kan vinden op onze website  www.stichtingfree.be of een mail sturen naar [email protected].

Ras/soort: Herder
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: nee
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 360,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 24 augustus 2023 - 20:06
Verloopt: 22 februari 2024 - 20:06

Categorie: Honden


De aanbieder

Stichting Free
asiel/dierenopvang
België (3940)