BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Floyd]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22573beesiez28a63bb3-7699-4_1556652603..jpg"/>  Wij zoeken een fijn huis voor onze gecastreerde reu Briard. Hij is opgegroeid met kleine kinderen en katten. Erg aanhankelijk naar de baas en altijd jn de buurt tijdens het wandelen, in het losloopbos. Luistert erg goed, is niet gewend alleen naar aan de riem te lopen. Hoewel hij heel rustig is scharrelt hij graag zelf rond. Heeft moeite met andere volwassen reuen en zou dus alleen geschikt zijn voor iemand met veel eigen ruimte. Hij is waaks. Een briard verhaard niet maar zijn vacht heeft wel degelijk veel onderhoud nodig. Omdat hij van poedelen houdt en wij bij een nat bos wonen scheer ik hem regelmatig kort. Als het weer aangroeit is zijn vacht ca 7 cm Volledig ingeënt, ook tegen rabiës en kennelhoest. Stamboom en paspoort aanwezig. Meer informatie telefonisch verkrijgbaar.

De aanbieder: Bertels11

Categorie: Honden

]]>
Bertels11 Thu, 18 Oct 2029 22:00:00 GMT
<![CDATA[Fons]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23873 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23873beesiezreceived_136108_1571072182..jpg"/>  

 Mijn hond is een vuilnisbak ik heb hem nu zes maanden ik kan hem niet de dingen geven die hij verdient zoals te vaak alleen daardoor begint hij te slopen en de hele dag in de bench vindt ik zielig.wie kan hem plaatsen zodat hij niet meer alleen is en ik me geen zorgen meer hoeft te maken

 

 

De aanbieder: Freek62

Categorie: Honden

]]>
Freek62 Mon, 14 Oct 2019 16:50:59 GMT
<![CDATA[Tori]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23872 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23872beesieztori_(3)_1571058948.jpg"/> Tori leefde heel gelukkig bij een echtpaar tot ze gingen scheiden. Geen van haar baasjes wilde verder voor Tori zorgen en zo belandde zij in onze opvang. Ze is erg verdrietig en mist haar familie. Het is een heel lief hondje met een heel stabiel karakter en vindt het enig om nieuwe mensen en nieuwe omgevingen te leren kennen. Ze kan het goed vinden met andere dieren en loopt netjes aan de riem. Tori is een social hondje goed opgevoed en heel knap.

Tori is op 27 februari 2012 geboren en dus niet de jongste, maar volgens ons wel het mooiste meisje van de klas.

Ze weeg 8,5 kg en is 45 cm hoog

 

De aanbieder: SOZA2014

Categorie: Honden

]]>
SOZA2014 Mon, 14 Oct 2019 13:14:27 GMT
<![CDATA[FERNANDA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23871 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23871beesiezfernanda1_1571058894.jpg"/>  🆘🆘🆘 DRINGEND 🆘🆘🆘

VERBLIJFT IN BELGIË CONTACT IS YVONNE LAKENMAN Wat een verdriet. Lieve Fernanda kan niet bij haar adoptanten blijven en moet zo spoedig mogelijk weg.Dit is erg Urgent  Wie kan helpen? Fernanda, teef, gesteriliseerd, 5 jaar, 55 cm, 20 kg, mix ras.  Fernanda is ooit in Spanje bij de politie geweest, maar door omstandigheden in het asiel beland. Toen in Nederland geadopteerd en moest ook daar weg. Nu is ze in Belgie en kan daar niet blijven. Wie ziet het zitten met deze lieverd.   

De aanbieder: Anamon

Categorie: Honden

]]>
Anamon Mon, 14 Oct 2019 13:13:49 GMT
<![CDATA[RAIA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23870 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23870beesiezthumb-10_1571049187.jpg"/>  TE BEZOEKEN IN GASGEZIN DURBUY ARDENNEN BELGIE.

WE ZOEKEN ADOPTANT WOONACHTIG IN NEDERLAND

RAIA betekend Paradise. Ze is 4jr geboortedatum 9-6-2015 en verblijft in een gastgezin in Durbuy in de Ardennen in Belgie. 

Raia zat voorheen in een gemeenteasiel in Bulgarije. 

Ze is vriendelijk naar mensen. Houd van kinderen. Is in het gemeenteasiel gewend geweest aan een meisje van 6.

Goed met honden maar trekt niet naar honden.

Kan niet bij katten aangezien ze hier naar jaagt

Niet geschikt voor waken aangezien ze heel zachtaardig is en niet echt waakt. Ze blaft eigenlijk alleen als ze aandacht wil.

Raia wil graag veel aandacht en aangehaald worden wat logisch is want ze heeft nog nooit veel liefde en goede verzorging gehad in haar leven. 

Ze loopt goed aan de riem en is voor 90% zindelijk. Met wat oefenen komt dit waarschijnlijk helemaal goed. 

Ze is gesteriliseerd, geent, gechipt en heeft een paspoort.

Bijdrage voor haar gemaakte transportkosten van Bulgarije naar Belgie en haar voorbereidingen 295 Euro

PROFIEL ADOPTANT

vrouw of stel. Geen katten of andere kleine dieren. En we denken dat Raia liever een adoptant heeft zonder honden omdat ze graag zelf in de belangstelling wil staan en alle aandacht op wil eisen en ze geen behoefte lijkt te hebben aan andere honden.

 

 

 

De aanbieder: nokillmissionorg

Categorie: Honden

]]>
nokillmissionorg Mon, 14 Oct 2019 10:27:03 GMT
<![CDATA[SHOKOLADKA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23869 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23869beesiezthumb-14_1570996055.jpg"/> IDEALE GEZINSHOND/CATS/DOGS/KIDS

Shokoladka verblijft in een opvangcentrum in Bulgarije waar ze leeft in een open veld met wel 100 honden in alle maten.

Ze werd gevonden op straat. Hoog zwanger en had haar pups in het opvangcentrum. Deze zijn herplaatst maar Shokoladka wacht nog op haar kans. 

Ze was al een keer in Bulgarije geplaatst maar toen de Bulgaarse rescue na een tijdje de mensen belde om te vragen hoe het ging kregen ze te horen dat het niet meer hun zaak was. Ze wisten toen dat ze gedumpt was.. en ja hoor. Ze vonden Shokoladka langs de straat en brachten haar weer terug naar het opvangcentrum.

Ze is ongeveer 4 1/2-5 jr en haar schofthoogte is 59 cm

De dierenarts in Bulgarije zegt dat ze een Labrador is.

Ze is erg vriendelijk met altijd een kwispelstaart. Ze loopt goed aan de riem. Door mogelijk iets uit haar verleden is ze bang van stokken.

Ideale gezinshond. goed met honden, en kan bij katten. Ze heeft wel al een tijdje niet meer bij katten gezeten maar na gewenning aan elkaar moet dit voor Shokoladka geen probleem zijn. OK met kinderen en kan ook bij kleine kinderen.

Ze komt gesteriliseerd, geent, gechipt en met paspoort naar u toe.

Bijdrage voor de kosten van transport naar Nederland en voorbereidingen 295 Euro

Levering aan huis in Nederland.

 

 

 

De aanbieder: nokillmissionorg

Categorie: Honden

]]>
nokillmissionorg Sun, 13 Oct 2019 19:38:03 GMT
<![CDATA[MAX]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23868 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23868beesiezthumb-1_1570995196.jpg"/> Max verblijft in een opvangcentrum met meerdere honden in Bulgarije. Hij was door zijn Bulgaarse eigenaar in een pension gebracht maar na een paar dagen liet de man weten dat ze de hond maar moesten herplaatsen. Vandaar dat de Bulgaarse rescue ingeroepen is waar hij nu verblijft.

Max is 1 jaar. Hij is een Kangal.

Erg sociaal en speels met iedereen.

Is goed met honden en katten maar de honden in het opvangcentrum vinden hem eng omdat hij zo groot is, en de katten wil hij mee spelen en de katten worden bang van hem. Om die reden plaatsen we max niet bij mensen met honden en katten, tenzij u een heel grote hond heeft die minder onder de indruk is van Max.

Hij komt gecastreerd, geent, gechipt en met paspoort naar u toe.

Bijdrage voor de kosten van het transport naar Nederland en de voorbereidingen 295 Euro.

Levering aan huis in Nederland.

 

De aanbieder: nokillmissionorg

Categorie: Honden

]]>
nokillmissionorg Sun, 13 Oct 2019 19:27:14 GMT
<![CDATA[Benji]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22108 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22108beesiezbenjis_2_1552825199.jpg"/>  BENJI ** 1 maart 2012

Geslacht Reu gecastreerd. Ras Mix Duitse Herder. Schouderhoogte Middelmaat: 50-55 cm hoog.Uiterlijk Bruin met donker masker, dikke (half)lange vacht. Herkomst Spanje, Torrelavega (Cantabrië) Refugio Canino Torres*

Verblijfplaats BENJI is sinds eind maart in Oosterhout, in een opvanggezin met kinderen, andere honden, katten en een knaagdier.

Karakter BENJI is inmiddels goed gewend in het opvanggezin in Nederland en heeft het prima naar zijn zin. BENJI is een intelligente baasgerichte hond. BENJI is zelfverzekerd, vrolijk en intelligent. BENJI heeft een grote wil om het baasje te plezieren, is zindelijk en gedraagt zich vriendelijk met de overige honden in huis. BENJI is duidelijk de dominante hond in huis. Hij kent goed de roedeltaal en de andere honden zijn niet bang van hem. Buiten stelt BENJI zich wat dominant op naar vreemde honden. De katten is huis worden door BENJI wel getolereerd maar hij zoekt ze niet op. BENJI is voedselgericht en eet daarom apart in de bench waar hij 's nachts ook in slaapt. Buiten kan BENJI uitstekend  loslopen, hij luistert goed en kent de basiscommando's. Speelgoed vindt BENJI erg leuk en kan zich er prima mee vermaken zonder iets te slopen. Spelen met de andere honden doet hij nagenoeg niet,. BENJI kan goed tegen autorijden en vertoont geen jachtinstinct. BENJI reageert niet op fietsers of joggers tijdens het wandelen en laat ook vee en vogels met rust.

Bijzonderheden BENJI verblijft al jaren in het asiel van Torres. Nu krijgt ook hij de kans op een heerlijk leven als huishond en reist binnenkort naar Nederland.

Profielschets adoptant  Voor BENJI zoeken wij ruim ervaren en actieve baasjes met een tuin. Om BENJI gelukkig te maken als huishond is kennis en ervaring met herderrassen nodig alsook een gedisciplineerde aanpak. Voor BENJI is het belangrijk dat zijn baasje de tijd neemt voor hem en geduld betracht. Wij plaatsen BENJI niet bij kinderen onder de 12 jaar of katten.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 240,-- gift* + € 85,-- toeslag castratie. *voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

noor@sos-strays.nl

+31 (0)6-37271211

Tussen 14.00 en 20.00 uur

*De heel jonge vereniging 'Refugio Canino Torres' is in juli 2013 gesticht door de vrijwilligers die al sinds 2011 actief zijn in het asiel van Torrelavega. Ze zijn vanaf nu een onafhankelijke vereniging, voorheen waren ze onderdeel van de dierenbeschermingsorganisatie Aspacan. Refugio Canino Torres krijgt geen subsidies van de steden en gemeenten behalve gratis vuilnis ophalen, rattenbestrijding en watervoorziening. Ze moeten dus erg hard werken om vooral het 'erfgoed' van vóór 2011 te kunnen onderhouden, veelal grote, oudere en moeilijk plaatsbare honden. Deze moedige dierenvrienden organiseren evenementen om wat geld te winnen en zijn afhankelijk van sponsors en donateurs om de dieren waardig te kunnen verzorgen. Wij hebben in 2012 een zomeractie voor Torrelavega gehouden om extra voeding te kunnen kopen en ondersteunen de honden met nihil plaatsingskansen structureel via ons AHA project. Voor een stukje geschiedenis van Torrelavega vanaf 2011 tot nu, zie www.sos-strays.nl.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sun, 13 Oct 2019 18:19:51 GMT
<![CDATA[Lou]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23867 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23867beesiezfb_img_15707160_1570987481.jpg"/>  Lou,reu, gecastreerd 2,5 jaar , 40 cm, 9 kg,mix

  Oooooooh, wat een beauty, wat een speciale hond, wat een warme uitdrukking in die ogen en wat een stoere uitstraling zien we op de foto's. Helaas ontkom je ook niet als je heel knap bent aan het dodingsstation. Gelukkig bleef het sterretje van Lou ook in de donkere gangen stralen en is hij niet aan de aandacht van Ana ontsnapt.   En nu is deze topper, zonder gebruiksaanwijzing en met een heel postitief karakter, druk doende zijn koffer te pakken. Lou heeft nog heel veel moois te bieden en wil hier graag zo spoedig mogelijk mee beginnen.    Een plekje in het vliegtuig is er altijd, nu nog een warm mandje. Hij doet het goed met andere honden, met katten meot ngevraagd worden,   Adoptiebijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/lou/  

De aanbieder: Anamon

Categorie: Honden

]]>
Anamon Sun, 13 Oct 2019 17:23:38 GMT
<![CDATA[Theo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23866 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23866beesiezimg_20191007_22_1570987263.jpg"/>  Theo, reu, gecastreerd, 2 jaar, 37cm, 7kg,mix

  En weer zo'n droppie dat hard op zoek is naar een tweede kans in het koude Noorden. Er is niets dan positiefs te melden over Theo.Hij is sociaal, levendig en nauurlijk nog lekker jong. Een baasje dat tijd en energie in Theo kan steken; veel met hem kan ondernemen en Theo alles over het hondenleven leert, haalt een maatje voor het leven in huis.   En Theo wacht.....   Adoptiebijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/theo/  

De aanbieder: Anamon

Categorie: Honden

]]>
Anamon Sun, 13 Oct 2019 17:20:02 GMT
<![CDATA[Gaspar]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23865 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23865beesiezimg_20190930_16_1570987017.jpg"/>  Gaspar, reu, gecastreerd, geb, ong.:13/06/2016, 45 cm, 10 kg,mix

Het hoeft toch niet weer gezegd: Mensen, Black is echt beautiful!!!! Waarom moeten zwarte honden altijd harder gepromoot worden dan andere kleuren? Zwarte honden worden eerder gedumpt dan andere kleuren! Zou het baasje van Gaspar al direct gedacht hebben dat het maar voor een tijdje was? Of kwam hij er pas 3 jaar later achter dat Gaspar zijn kleur niet geliefd was! Gaspar kan het niet vertellen. Hoeft ook niet,. Wij weten wel beter! Toch! Gaspar is een prachtige hond, superslank en vol energie. Wie kan deze beauty weerstaan? Er is zeker weten plek voor hem bij een gezin met of zonder kinderen. Baasjes die van hem houden en hem trots tonen aan de wereld. Gaspar vraagt maar één ding: s.v.p, zoveel mogelijk delen, zodat hij zo snel mogelijk kan vertrekken en de herinneringen aan het leed dat hem is aangedaan, kan vergeten. Bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de N.D.G   http://estacionesperanza.org/portfolio-view/gaspar/    

De aanbieder: Anamon

Categorie: Honden

]]>
Anamon Sun, 13 Oct 2019 17:15:20 GMT
<![CDATA[Mola]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23863 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23863beesiezthumb-teefje_mola_03__1570973863.jpg"/>
 •  Teefje – Geboren: begin 2019
 • Grootte: 45 cm (gemeten op: 11-10-2019)
 • Gewicht: 20 kg (gewogen op: 11-10-2019)
 • Gesteriliseerd: Ja
 • Status: BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE
 • Beste mensen, ik ben Mola en woon sinds kort op straat in Griekenland. Waarschijnlijk ben ik niet op straat geboren maar dat weet ik niet meer.

  Ik zal iets over mijzelf vertellen: Ik ben een sterke hond en ze zeggen dat ik erg lief ben en goed kan gehoorzamen. Maar soms doe ik net of ik iets niet hoor of begrijp, want ik ben tenslotte in de pubertijd. Wanneer ik nieuwe mensen tegenkom, ben ik wel een beetje voorzichtig maar als ik ze eenmaal ken, is dat ineens helemaal weg. Katten zijn buiten wel leuk om op te jagen, maar als ze rustig blijven zitten, is het niet leuk meer en laat ik ze ook met rust. Met andere honden kan ik goed opschieten.

  Ze vinden hier dat ik een eigen baasje wel heel erg verdien en dat ik een hele goede huishond zou kunnen worden maar… …ik heb wel een baas nodig die al ervaring heeft met opvoeden van een hond en stevig in de schoenen staat. Ik ben namelijk erg sterk en probeer graag uit hoe ver ik gaan kan.

  Heeft u ervaring met honden en veel tijd om mij op te voeden? Bent u liefdevol maar consequent en heeft u het geduld om er samen een mooie tijd van te maken?

  Dan bent u vast de baas die ik zo hard nodig heb. Vult u alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in? https://dogrescuegreece.nl/honden/mola-20190203s/

  Houdt u er rekening mee dat dit hondje waarschijnlijk nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Zij zal dus alles nog veel moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om haar een goede start te geven.

  Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

  Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

  De aanbieder: DogRescueGreece

  Categorie: Honden

  ]]>
  DogRescueGreece Sun, 13 Oct 2019 13:35:11 GMT
  <![CDATA[NAIRA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23858 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23858beesiezthumb-14_1570869909.jpg"/>  Naira is een Duitse Herder teefje van 2jr uit Bulgarije. Ze is gevonden op straat en geen eigenaar had zich gemeld dus is ze nu beschikbaar voor plaatsing. Ze verblijft in een opvangcentrum in Bulgarije waar ze in een open veld met kleine en grote gecastreerde reutjes en gesteriliseerde teefjes leeft.

  Naira is super aanhankelijk sociaal en vriendelijk. Goed met honden. Katten wil ze mee spelen en aangezien dit soms beangstigend voor katten is plaatsen we haar dan ook niet bij katten.

  Per 9 september geeft ze zelfs pootjes.

  Ze komt gesteriliseerd, geent, gechipt en met paspoort naar u toe.

  Bijdrage voor de kosten van het transport en voorbereidingen 295 Euro.

  Levering aan huis in Nederland.

   

  De aanbieder: nokillmissionorg

  Categorie: Honden

  ]]>
  nokillmissionorg Sat, 12 Oct 2019 08:41:44 GMT
  <![CDATA[KENZO]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23857 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23857beesiezthumb-1_1570832006.jpg"/>  TE BEZOEKEN IN GASTGEZIN TIEL.

  Kenzo werd afgestaan door zijn eigenaar omdat de huisbaas geen huisdieren toestond. Hij bleek toen hij eenmaal in onze zorg was een Hongaarse chip te hebben en we zijn te weten gekomen dat Kenzo als klein pupje door een slecht bekend staande broodfokker uit Hongarije naar Nederland is gehaald.

  Kenzo is een Siberische Husky van 7jr. Hij ziet er nog erg jong uit en als je zei hij is 5 zou je het ook gerust geloven. Ook zijn gedrag is nog erg jeugdig. 

  Inmiddels verblijft Kenzo in een gastgezin met andere honden en 1 kat. Kenzo is prima met volwassen rustige katten en toont hier weinig interesse naar maar buiten heeft hij wel veel interesse voor katten.

  Kenzo loopt prima aan de riem, is super zindelijk, Slaapt in zijn gastgezin snachts en als hij alleen thuis is in een bench en is dan hele nacht stil. Hij kan alleen thuis zijn maar volgens zijn vorige baas wil hij wel een andere hond in huis hebben erbij want anders gaat hij verlaatangst tonen. Iets wat hij in het gastgezin niet toont omdat hij daar met meerdere onden leeft.

  Naar honden buiten is Kenzos reactie eigenlijk prima. 

  Hij is prima naar kinderen.

   

  Kenzo is een heel prettige hond om in huis te hebben. Maar hij heeft als enigste nadeel dat hij deuren open zet.. zo ook de buitendeur en de benen neemt. Ook wanneer hij de kans krijgt langs benen bij de deur te piepen of buiten los raakt of los is dan neemt hij de benen. Hij laat zich dan niet gemakkelijk even pakken en blijft rennen en net als je denkt hem bereikt te hebben rent hij weer verder. Uiteindelijk moet je boven op hem duiken als hij even ergens blijft ruiken.

  Voor Kenzo zoeken we dan ook een thuis waar deurknoppen omhoog gezet worden, een babyhekje geplaatst wordt tussen voordeur en huiskamer. Ook zoeken we voor Kenzo een vrouw of een stel. 40-50ers. Zonder kinderen en ook geen kinderen over de vloer aangezien kinderen minder oplettend zijn met deuren.

  U heeft een ruime tuin die goed hoog ingesloten is en geen achterom.. dit ook om de kans op weglopen te verminderen.

  Kenzo is gecastreerd, geent, gechipt en heeft een paspoort  Bijdrage voor herplaatsing van Kenzo 295 Euro.

   

   

  De aanbieder: nokillmissionorg

  Categorie: Honden

  ]]>
  nokillmissionorg Fri, 11 Oct 2019 22:04:12 GMT
  <![CDATA[ZARKO]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23856 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23856beesiezthumb-13_1570831237.jpg"/>  Zarko is in september binnengekomen bij het opvangcentrum in Bulgarije. Hij was gedumpt op straat. Zarko is nu een maand of 8. 

  Hij leeft in het opvangcentrum met ongeveer 100 honden groot en klein reu en teef in een open veld.

  Zarko is een klein hondje. 

  Hij is erg sociaal en vriendelijk.

  Zijn omgang met katten en kinderen is opvraagbaar.

  Zarko komt gecastreerd, geent, gechipt, 4d getest en met paspoort naar u toe.

  Bijdrage voor de kosten van transport en voorbereidingen 295 Euro.

  Levering aan huis in Nederland.

   

  De aanbieder: nokillmissionorg

  Categorie: Honden

  ]]>
  nokillmissionorg Fri, 11 Oct 2019 21:57:20 GMT
  <![CDATA[MAX Karakachan]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23855 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23855beesiezthumb-15_1570828597.jpg"/> ** MAX is een Karakachan maar dit ras stond helaas niet in de lijst van rassen op deze pagina dus moesten we kruising invullen helaas.

  TE BEZOEKEN IN GASTGEZIN TIEL.

  Max is een Karakachan uit Bulgarije. Hij is zijn hele leven kettinghond geweest en de oude man heeft hem op een gegeven moment naar het gemeenteasiel gebracht. Dit was een heel slecht asiel waar ze de honden aan gypsies geven of doodtrappen en gelukkig vonden we voor Max een adoptant in Nederland.

  Leeftijd 9 jr.

  Max woonde in het gezin met twee kleine kinderen waar Max heel lief tegen was, maar zij kregen onlangs een baby en Max moest plotseling weg vlak voor de bevallingsdatum zou komen.

  Max is goed met kinderen, honden groot en klein, en met rustige volwassen katten. 

  Hij is super zindelijk, lief en rustig in huis, goed aan de riem. Maar is door zijn grote maat wel krachtig als hij ergens aan het snuffelen is dan is het soms lastig hem weer de andere kant op te trekken. Zijn reactie naar andere honden buiten groot of klein is enthousiast. Dan trekt hij wel even om kennis te maken maar helaas vinden veel mensen dit spannend omdat Max zo groot is.

  Max wil niet alleen in de huiskamer slapen maar wil naast het bed op zijn eigen kussen. In de avond rond een uur of 22-23uur is hij gewend nog een een rondje te lopen voor een laatste plasje en poep en snachts hoor je hem niet ....zolang hij maar in de slaapkamer naast het bed mag. Ook is hij een lang slaper. Sochtends maakt hij je niet wakker maar blijft liggen tot je zelf opstaat en wacht dan netjes tot je jezelf aangekleed hebt. 

  Max is een goedsullige lieverd. Hij kan echter niet los uitgelaten worden omdat hij avontuurlijk is en de benen neemt. Hij kan alleen thuis blijven. Soms kan hij wel even een stuk of 3-5 keer blaffen wanneer je met een andere hond in het gezin uit gaat wandelen, maar dan stopt hij. Of als hij niet stopt doet hij dat wel gelijk wanneer je even  weer naar binnen gaat en zegt dat hij stil moet zijn. 

  Zijn vacht vraagt regelmatig uitkammen en klitten verwijderen want als je bepaalde plekjes vergeet gaat het klitten. 

  Hij is uiteraard gecastreerd, geent, gechipt, 4 d getest en heeft een paspoort.

  Bijdrage voor herplaatsing 185 Euro

  De aanbieder: nokillmissionorg

  Categorie: Honden

  ]]>
  nokillmissionorg Fri, 11 Oct 2019 20:58:52 GMT
  <![CDATA[MAX]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23853 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23853beesiezthumb-23_1570818828.jpg"/>  TE BEZOEKEN IN GASTGEZIN ROTTERDAM

  Max komt uit Bulgarije. Hij is zijn hele leven kettinghond geweest en heeft altijd vastgestaan bij een boot zonder beschutting zonder aandacht. Vervolgens is hij toen hij 8 jr was naar een gemeenteasiel gebracht waar hij eveneens buiten het hek aan een ketting gezet is. Tot een vrijwiliger na bijna 2 jaar de directie zover kreeg hem binnen in het binnenverblijf te halen.

  hij is in het voorjaar naar een adoptant in Nederland gekomen maar deze mensen wisten niet hoe ze met Max om moesten gaan en behandelden Max niet fijn. Hij moest van de man in het huis savonds als hij uit werk kwam weg zijn. Vervolgens is Max naar een gastouder in Rotterdam gegaan. Een vrouw alleen. met honden.

  Max is een heel gemoedelijke lieve hond. Hij kan goed overweg met andere honden, haalt graag een stok als deze gehaald wordt, is zindelijk, loopt met zijn gastouder ook op veilige plekken los mee. Hij is ook aardig tegen kinderen. Hij kan ook alleen thuis blijven.

  Max kan niet bij katten.

  Max is een tikkeltje doof en daarom moet je hem niet onverwacht vanuit zijn blinde hoek benaderen want dan schrikt hij.

  Voor Max zoeken we een vrouw of een stel. Uw tuin is goed ingesloten. Max heeft soms de neiging te graven dus uw tuin moet wel tegen een stootje kunnen maar dit moet ook wel af te leren zijn. 

  Hoewel Max goed is naar kinderen plaatsen we hem niet bij mensen met kinderen of waar kinderen over de vloer komen ivm Max zijn doofheid en schrik reactie als hij per ongeluk van achter benaderd wordt.

  U heeft geen katten.

  Max is gecastreerd, geent, gechipt 4 d getest en heeft een paspoort. Bijdrage voor herplaatsing 185 Euro.

  Procedure..

  Screening wordt eerst gedaan voor u kunt gaan kijken bij de hond. Vervolgens gaat u kijken en neemt u 2 dagen bedenktijd om te overleggen en overdenken of u Max echt wilt. U laat ons dat weten binnen 2 dagen en dan als u door gaat sturen we de overeenkomst en maakt u de bijdrage over naar de stichting. Als dit binnen is laten wij u dat weten en kunt u weer een afspraak maken met de gastouder om Max op te halen. Na plaatsing zien we graag wat happy endings in eerste week zodat we een happy ending album kunnen aanmaken maar we vinden het ook leuk als adoptanten in de toekomst ook af en toe een update sturen.

   

  De aanbieder: nokillmissionorg

  Categorie: Honden

  ]]>
  nokillmissionorg Fri, 11 Oct 2019 18:23:55 GMT
  <![CDATA[fok]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23851 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23851beesiez20190606_115142_1570807399.jpg"/> graag willen wij jullie voorstellen aan onze amerikaanse bulldog.hij is erg jong pas 1 1/2 jaar oud en is berensterk. hij trekt aan de lijn en heeft veel correctie nodig. verder is hij erg lief en onderdanig naar kinderen (ook zeer jonge kinderen) toe. hij is goed waaks en beschermd zijn huis en gezin. houd niet van vreemde mensen en moet er aan wennen. is bij bekend bezoek erg opdringerig en wil graag aandacht.

  wij hebben een druk bedrijf aan huis en komen er niet aan toe onze hond 3 keer per dag uitgebreid uit te laten.

  buiten kan hij niet los, omdat hij alles achterna loopt wat los en vast zit en zodra hij een ander dier ziet is hij zo op tilt dat hij niet meer luisterd.

  wij zijn op zoek naar een baas voor onze vriend waar hij de aandacht en beweging krijgt die hij nodig heeft.een baas die verstand heeft van dit ras, en misschien op cursus kan. hij zit bij ons sàvonds en als wij weg gaan in de bensch.

  wij zijn met spoed op zoek naar een nieuw gezin voor onze hond. 

  BIJ INTRESSE BIJ VOORKEUR MAILEN.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De aanbieder: floans

  Categorie: Honden

  ]]>
  floans Fri, 11 Oct 2019 15:02:03 GMT
  <![CDATA[Aire]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23850 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23850beesiezfb_img_15707920_1570792074.jpg"/>  Aire, reu, gecastreerd geb. ongev. 12/06/2016, 55cm, 18kg, mix

    Er zijn weer een flink aantal honden vrijgekocht uit het dodingsstation. Aire is er één van. En hij heeft zijn draai in de Refufio inmiddels gevonden. Aire is gericht op mensen, hij kijkt onbevangen de lens in om op zijn mooist te worden gefotografeerd. Aire is een ongecompliceerde hond en zijn koffer staat al klaar!!   Bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/aire/

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Fri, 11 Oct 2019 11:07:18 GMT
  <![CDATA[2 puppy`s]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23849 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23849beesiez72481997_101577_1570731127.jpg"/>  Twee mooie puppy`s. De bruine is een jongen en het crème is het meisje. Beide zijn ze op zoek naar een huisje. Geboren op 3 september 2019 . Ze zijn een kruising waterhond , papa is mogelijk een soort van carea leonés(schaapsherder). Beide zullen naar verwachting uitgroeien tot een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie . Zij verblijven nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en hebben zij ieder hun eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties. Prijs is per pup.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Thu, 10 Oct 2019 18:11:37 GMT
  <![CDATA[Nicky]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23848 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23848beesiezimg_20191010_19_1570730037.jpg"/>  Nicky, reu, gecastreerd, 2 jaar, 35cm, 7 kg, york mix

    Kleine, lieve, innemende, sociale, mooie, blije, hartverwarmende Nicky wil zo graag een eigen huisje. Hij heeft al heel hard geoefend om de perfecte huisgenoot te worden en is inmiddels geslaagd op alle fronten.  Nicky houdt van iedereen, mens en dier.   Maar vooral van een warm mandje. Hij kan héél snel naar zijn nieuwe baasje vliegen. Wie o wie?   Adoptiebijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/nicky/

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Thu, 10 Oct 2019 17:52:13 GMT
  <![CDATA[Aiko]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23847 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23847beesiezimg_20191010_19_1570729630.jpg"/>  Aiko, reu, gecastreerd, 8 maand , 35cm, 6kg,mix

  Kleine Aiko, net op tijd gered uit de hel. Het is allemaal overweldigend weer. In de 8 maanden dat van je bestaan heb je al veel te veel leed moeten meemaken. Daar komt nu een eind aan. Je bent nu veilig in de Refugio en een heleboel mensen gaan jou vast en zeker delen op internet. Zodat ook jij mag ervaren dat een hondenleven fijn hoort te zijn. Dat de lieve woorden die je nu hoort, normaal zijn en dat er mensen zijn die heel graag voor jou willen gaan zorgen, de rest van je leven

  Adoptiebijdrage is  voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland.

  Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de N.D.G

   

  http://estacionesperanza.org/portfolio-view/aiko-pup/

   

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Thu, 10 Oct 2019 17:46:37 GMT
  <![CDATA[Sam]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23846 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23846beesiezfb_img_15705608_1570729264.jpg"/>  Sam, reu, gecastreerd, 1 jaar, 40 cm, 7kg, mix

    Lieve Sam met zijn mooie Podenco oren is ook gered uit het dodingsstation. Hij kan het zelf nog amper gelovenen, weet nog niet goed wat hij met deze situatie aan moet. Het zou heel fijn zijn als deze lieverd snel een eigen huisje vindt. Speciaal voor jou lieve Sam:   "Sammy loop niet zo gebogen Denk je dat ze je niet mogen Waarom loop je zo gebogen Sammy Met je ogen Sammy op de vlucht Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy Want daar is de blauwe lucht"     Bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/sam/

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Thu, 10 Oct 2019 17:40:06 GMT
  <![CDATA[Rens]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23845 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23845beesiezfb_img_15703993_1570729055.jpg"/>  Rens, reu, gecastreerd, 1 jaar, 40 cm, 10 kg

    Soms zie ik een hondje op de foto's en weet ik niet wat ik moet schrijven, waar ik moet beginnen. Een hond die direct mijn hart raakt, een hond die mij sprakeloos maakt. Hier is Rens! Een hondje dat zelf zijn verhaal vertelt; zijn ogen tonen de herinneringen aan de hel waar hij uit komt, het ongeloof dat er ook blije honden zijn; de verwachting dat er iedere dag eten voor hem is, de hoop op een tweede kans..........   Bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. Bijkomende kosten voor registratie van de chip bij de N.D.G http://estacionesperanza.org/portfolio-view/rens/

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Thu, 10 Oct 2019 17:36:59 GMT
  <![CDATA[Max]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/23844 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb23844beesiezimg_20190807_13_1570728839.jpg"/>  Max, reu, gecastreerd, 2 jaar, 50 cm, 16kg

    Wat een droppie, die Max.   Helaas heeft ook deze vrolijke jongen een flinke rugzak. Ook hij is door Ana uit het dodingsstation gered en kan ons niets vertellen over zijn leven 'voor' . Gelukkig zijn er wel veel mooie hondenverhalen bekend over het leven na het dodingsstation bij Ana en Jesus en Luichi en vooral over het nieuwe leven bij nieuwe baasjes en andere vriendjes in Nederland en België. Dit zal vast ook voor Max gaan gelden. Je ziet het hem al bijna zeggen in de lens: "kom op nieuw baasje, hier ben ik, Max. Ik heb je zoveel te bieden, wacht niet te lang en kies voor mij. Ik kies nu al voor jou!" Wie heeft voor deze mooie, jonge hond zijn nieuwe mandje klaar staan? Bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland.   Bijkomende kosten voor registratie van de chip   http://estacionesperanza.org/portfolio-view/max-urgent/

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Thu, 10 Oct 2019 17:32:41 GMT