BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Floyd]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22573beesiez28a63bb3-7699-4_1556652603..jpg"/>  Wij zoeken een fijn huis voor onze gecastreerde reu Briard. Hij is opgegroeid met kleine kinderen en katten. Erg aanhankelijk naar de baas en altijd jn de buurt tijdens het wandelen, in het losloopbos. Luistert erg goed, is niet gewend alleen naar aan de riem te lopen. Hoewel hij heel rustig is scharrelt hij graag zelf rond. Heeft moeite met andere volwassen reuen en zou dus alleen geschikt zijn voor iemand met veel eigen ruimte. Hij is waaks. Een briard verhaard niet maar zijn vacht heeft wel degelijk veel onderhoud nodig. Omdat hij van poedelen houdt en wij bij een nat bos wonen scheer ik hem regelmatig kort. Als het weer aangroeit is zijn vacht ca 7 cm Volledig ingeënt, ook tegen rabiës en kennelhoest. Stamboom en paspoort aanwezig. Meer informatie telefonisch verkrijgbaar.

De aanbieder: Bertels11

Categorie: Honden

]]>
Bertels11 Thu, 18 Oct 2029 22:00:00 GMT
<![CDATA[Nonos]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24334 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24334beesiezthumb-reutje_nonos_23_1574195061..jpg"/>
 •  Reutje – Geboren: juni 2019
 • Grootte: 50 cm (gemeten op: 12-12-2019}
 • Gewicht: 11 kg (gewogen op: 25-09-2019)
 • Gecastreerd: Nee
 • Status: BINNENKORT IN NL – BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE
 • Lieve mensen in Nederland. Ik ben Nonos en woon sinds kort in een opvanggezin in Nederland.

  Mijn broertje Neo en ik, zijn samen gevonden op de straat in Griekenland. Hoe wij daar zo terecht zijn gekomen is niet bekend. Gelukkig zijn wij naar de opvang gebracht waar we zijn nagekeken door de dierenarts. Die zei dat we helemaal gezond zijn.

  De mensen hier kunnen nog niet veel over mijn karakter zeggen maar ik ben gewoon een echte pup en gedraag me ook zo. Ik moet natuurlijk alles nog leren en zou dat graag samen doen met mijn nieuwe baasje of vrouwtje. Heeft u tijd, liefde en vooral veel geduld om van mij een leuke huishond te maken? Ik geef u er trouw en onvoorwaardelijke liefde voor terug.

  Het gastgezin schrijft over mij:

  Nonos is een echte pup, lekker onhandig en lomp. Ontzettend lief en slim, en maakt goed gebruik van zijn charme. Met andere honden en katten gaat hij prima, al wil hij nog wel eens wat hardhandig spelen, daar remmen we hem dus een beetje in af. Kinderen vind hij geweldig, maar we plaatsen hem liever niet bij hele kleine kinderen. Dit omdat hij die letterlijk en figuurlijk omver loopt. Nonos is zindelijk met af en toe nog een ongelukje. Hij is gek op eten, deelt dat zonder problemen met de katten. Zijn kluifjes echter zijn voor hem alleen, daar is hij heel duidelijk in. Lopen aan de lijn gaat prima, en slapen doet hij zonder problemen in de bench.

  Heeft u voor mij een warm mandje? Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in.

  U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert.

  Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Hij zal dus alles nog moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem een goede start te geven.

  Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

  Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

  De aanbieder: DogRescueGreece

  Categorie: Honden

  ]]>
  DogRescueGreece Thu, 12 Dec 2019 15:46:59 GMT
  <![CDATA[Ulland]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24590 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24590beesiezimg_20190811_19_1576090074.jpg"/>  Ulland, reu , gecastreerd, 3 jaar, 60 cm, 20 kg, Spaanse windhond

    Wat moet ik nu over Ulland schrijven om hem onder de aandacht te brengen?   De foto's spreken voor zich! Wat een beauty! Ogen die tot in je ziel kijken. Een satijnzachte en prachtige vacht.   Ulland, een mysterie. Net zoals bij de meeste honden weten we niet meer dan dat hij is gedumpt. Voldeed niet meer voor de jacht? En dan beland je    -ook als je superknap bent- in het dodingsstation. En heel soms kom je daar levend uit omdat er iemand is die zich om jou bekommert en je een tweede kans wil geven.   Dus hier is Ulland, hij wil zo graag dat andere leven leren kennen. Een leven dat ook draait om hem! Waar hij liefde krijgt en een eigen mand. Een hondenvriendje? Kindervriendjes? Ulland is er klaar voor! Hij is afwachtend, zelfs een beetje verlegen. Maar zodra je zijn vertrouwen hebt gewonnen, heb je een vriend voor het leven ontmoet!   verblijf: Spanje Informatiedatum: dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk        

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 18:46:51 GMT
  <![CDATA[Tura]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24589 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24589beesiezfb_img_15704810_1576089877.jpg"/>  Tura , reu/teefje , twee zijdig gecastreerd, 2 jaar, 40cm, 8kg, bodeguero-a.

    Hallo, ik ben Tura, een guitige meid/jongen. Bij mijn sterilisatie merkten ze dat ik infeite een beetje van de twee heb. Maar voorts ben ik heel normaal hoor. Ik kan het goed vinden met de anderen in het asiel en ik ben heel sociaal. Ik zoek een thuis, met kindjes eventueel, en ben een heel makkelijke hond om vanalles aan te leren. Maar je zal nog even moeten wachten tot ik begrijp wat je van mij verlangt. Ik kan het goed vinden met kinderen want ik speel heel graag, een vriendje zou ook leuk zijn en iemand die de tijd neemt om me alles aan te leren en met mij te wandelen en te spelen. Zie je me zitten, contacteer ons dan snel   verblijf: Spanje Informatiedatum: dec.. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk        

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 18:43:20 GMT
  <![CDATA[Taly]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24588 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24588beesiezreceived_153927_1576089663..jpg"/>  Taly, gesteriliseerd teefje. 40 cm en 7 kilo

  Taly, gered uit de horrorshelter. Taly, met baby's in haar buik. Taly die maar één doel had, haar ongeboren puppy's te beschermen. Hoe, wist ze niet maar met het beetje leven dat ze nog in zich had heeft ze haar kindjes beschermd, haar buikje weggedraaid van het geweld. Ook honden kunnen huilen en Taly heeft vast heel wat traantjes vergoten. En toen, bijna had ze haar gevecht op moeten geven, voelde ze warme zachte handen die haar streelden en oppakten, hoorde ze een lieve stem en zag ze de zon. De dag dat Taly haar buikje weer naar de zon kon draaien, haar baby's voelde bewegen en wist dat het goed zou komen. Taly huilde.... Na 3 weken zijn haar mooie kindjes geboren. Taly heeft haar werk afgemaakt, haar kindjes gevoed en liefgehad. Op één na, zijn ze allemaal geadopteerd en met haar laatste spruit zal het ook wel goed komen. Taly's taak zit erop. Ze mag nu aan zichelf gaan denken. Haar dromen doen uitkomen. Een mandje, meer zachte handen en lieve woordjes. En nu voor altijd. Haar koffertje, helaas ook vol met herinneringen, slechte en mooie, staat klaar. Taly wenst maar één ding, dat ze samen met haar nieuwe familie, de vreselijke herinneringen een plekje ver weg mag geven en de goede -aan haar gezonde pupjes- mag inlijsten. Dat moet toch lukken?   verblijf: Spanje Informatiedatum: .dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 18:40:15 GMT
  <![CDATA[3 Jongens]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24587 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24587beesiez78784814_102761_1576089532.jpg"/>  3 jongens. Wij denken dat het kruising Bretonse Spaniëlen zijn. Ze komen uit een Frans gezin. Dit gezin is naar Nerja gekomen voor vakantie en hun Bretonse hond was zwanger. Het nest bestond uit 7 puppy's. Het gezin is nu terug gekeerd naar hun land met de moeder ,maar de puppy's hebben ze hier achtergelaten. Deze 3 mannetjes zitten nu bij een contact persoon van ons in Spanje. Ze zijn nu ca.15 dagen jong. Ze worden op het moment met de fles groot gebracht. Van de puppy`s wordt verwacht dat ze een middel maat hond gaat worden. Geschat: Ca.50 cm Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de vader niet bekend is. Zij verblijven beide momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd, ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties. Prijs is per pup.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Wed, 11 Dec 2019 18:38:29 GMT
  <![CDATA[Sock]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24586 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24586beesiezimg_20190808_22_1576089464.jpg"/>  Sock, reu, gecastreerd 3 jaar, 65 cm, 19 kg.

    Sock is een hele lieve en sociale hond. Hij kijkt eerst de 'kat uit de boom' en zal zich nooit opdringen.   Zodra hij vindt dat het goed is, voegt hij zich bij de andere honden en toont dan een speelse, vrolijke kant van zichzelf. Hij daagt dan zelfs zijn speelgenootjes uit,op een leuke manier. Vooral als er met een bal wordt gespeeld, laat Sock zich van voren zien.   Het is ongelooflijk dat een hond, die waarschijnlijk veel heeft meegemaakt, nog zo'n vertrouwen kan hebben in de goede kant van het leven.   Sock is open naar mensen, benadert mannen en vrouwen hetzelfde, heeft voor beiden geen angst.   Sock zijn koffertje staat al een tijdje klaar, hij is nu echt aan de beurt om zijn eigen forever home te krijgen!   verblijf: Spanje Informatiedatum: dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk            

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 18:36:36 GMT
  <![CDATA[Simba]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24585 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24585beesiezimg_20190815_14_1576089234.jpg"/>  Simba, reu, gecastreerd, geboren: 26-04-2014, 18 kg, labrador retriever

    Simba heeft het typische karakter van een labrador. Hij is speels, aanhankelijk, sociaal, knuffelig, sociaal in de groep honden en naar mensen toe.   Wat is er nog meer te vertellen? Degene die deze Black Beauty een tweede kans biedt, krijgt er een vriend voor het leven mee terug! En verder een mooie ontdekkingsreis welke kwaliteiten Simba nog meer in dat knappe koppie heeft bewaard.       Simba is geschikt voor een huis met kinderen en andere dieren.       verblijf: Spanje Informatiedatum: déc. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk 

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 18:32:22 GMT
  <![CDATA[ROBIN]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24584 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24584beesiezfb_img_15582969_1576086616.jpg"/>  ROBIN,

  reu, gecastreerd, 3.5 jaar, 38cm, 10kg Hij is een beetje verlegen, terughoudend en afwachtend. Met Ana heeft Robin geen problemen. Ana neemt hem in de armen en aait hem, speel met hem, enz ... Als Robin zich in het nauw gedreven voelt trekt hij zich terug en ontwijkt. Maar als hij rust en genegenheid en begrip vindt zal Robin zich kunnen ontplooien. Robin gaat goed met andere en heeft goede relaties met iedereen, ongeacht hun geslacht, is zelfs erg aanhankelijk met schuwe honden ... Robin is een hond die geen liefde of liefkozingen heeft ontvangen en een zeer aanhankelijke hond was die niet in staat was om normaal ontwikkelen. Met rust en geduld zal Robin weer een normale hond kunnen worden.   Verblijf: Spanje Informatiedatum: dec 2019    Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada. Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061   Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage( adoptiebijdrage is geen aankoopbedrag) voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat:   de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail.   bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie. U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen.       Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt.   Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties. Wij reageren zo spoedig mogelijk

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 17:48:54 GMT
  <![CDATA[Rita]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24583 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24583beesiezimg_20190815_16_1576086397.jpg"/>  Rita, teefje gesteriliseerd, 4 jaar, 37 cm 7 kg. Bodeguero

        Kleine Rita zwierf samen met haar zusje Tanaa door de straten van Monachil. Gelukkig zijn ze door de politie opgehaald en deze heeft ze afgeleverd bij Jesus in het dorp.   Jesus heeft ze direct meegenomen naar de refugio en daar zijn ze nagekeken en gesteriliseerd.   Na een gewenningstijd is ook Rita, net als haar zusje, nu klaar voor adoptie.   Het is een hele lieve hond die waarschijnlijk gewoon in een huis heeft gewoond en uiteindelijk -als ongewenst op straat gezet??? Rita is sociaal naar de andere honden toe, reageert goed naar mensen en vertoont normaal hondengedrag.   Hoewel.....   Rita klimt heel graag en is over de omheining en weggelopen voor je het weet. Een goed afgesloten tuin met een omheining van minimaal 1.80-1.90 cm. is dus een voorwaardeom Rita veilig 'binnen' te houden.   Wie wil er tijd en energie steken in deze mooie bodeguero? Zij kan met of zonder haar zusje worden gepaaltst.       Verblijf: Spanje Informatiedatum: Dec 2019 Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada. Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 17:45:19 GMT
  <![CDATA[Regalo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24582 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24582beesiezfb_img_15630004_1576086191.jpg"/>  Regalo. Reu, gecasteerd , geboren 15/02/2016, 60 cm, 20 kg.

    Het houdt nooit op: die eindeloze rij met verlaten, achtergelaten, mishandelde en afgedankte Galgo's die na het jachtseizoen de dodingsstations en shelters bevolken. Tenminste als ze niet dood langs de weg zijn achtergelaten.....En je kunt ze niet allemaal redden. Dat maakt het zo in en in triest allemaal. Wij, mensen, zijn geboren met de gave redelijkheid en gevoelens. Dat is niet te rijmen met wat er in de diepte van die fluweelzachte ogen te lezen is. Pijn, angst, verdriet. Hoe kan het dat een intelligent wezen een dier dit aandoet??????   Regalo. Hij heeft gebofd. Is na alle ellende in de warmte van de refugio terecht gekomen. Hier heeft hij de tijd gehad om alle pijn te laten genezen en heeft hij een tweede kans gekregen: een normaal hondenleven, met hele lieve mensen om hem heen en héél véél liefde voor de rest van zijn leven!   verblijf: Spanje Informatiedatum: dec 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk        

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 17:41:47 GMT
  <![CDATA[Quimera]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24581 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24581beesiezimg_20190813_09_1576085879.jpg"/>  Quimera, teef, gesteriliseerd, 4 jaar, 55 cm, 18 kg, Spaanse windhond.

  Quimera, waar droom je van? Vast niet over je vorige leven, Die herinneringen heb je ver weg gestopt. Jouw leventje is begonnen toen die zachte handen je optilden en je brachten naar de berg. Waar heel veel vriendjes op je wachtten. Vriendjes die hetzelfde hebben meegemaakt maar, net als jij, instinctief voelen dat je nu veilig bent. Soms ben je nog wat timide, alsof jouw droom bedrog is, een wens die vast niet uitkomt. Quimera, als er iemand een eigen huisje verdient ben jij het wel. Je hebt vier jaar in omstandigheden geleefd die hondonwaardig zijn, wij gaan er met z’n allen voor zorgen dat minimaal de komende 10 jaar voor jou de hemel op aarde worden! Een eigen gezin, een eigen mand, genoeg te eten en geen slaag!   verblijf: Spanje Informatiedatum: .dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.  

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Wed, 11 Dec 2019 17:37:16 GMT
  <![CDATA[Pip]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24580 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24580beesiezthumb-teefje_pip_08_w_1576084832..jpg"/>
 •  Teefje – Geboren: 20 juli 2018
 • Grootte: 48 cm (gemeten op: 11-12-2019)
 • Gewicht: 18 kg (gewogen op: 11-12-2019)
 • Gesteriliseerd: Nee
 • Status: Beschikbaar voor adoptie
 • Locatie: In Nederland
 • Pip (voorheen Lilly) werd eind 2018 geadopteerd. Na ruim een jaar vonden de baasjes van Pip dat ze niet meer kon blijven. Voornaamste reden was dat Pip de neiging had tegen mensen op te springen, ook tegen de kinderen. Een probleempje dat goed te verhelpen is met de juiste benadering en eventuele hulp daarbij, maar helaas kreeg Pip die kans niet. Ze is nu opgenomen in een gastgezin. We zoeken voor Pip een baasje die bereid is om met haar aan de slag te gaan en haar te leren wat er van haar verwacht wordt.

  Na slechts enkele dagen kon het gastgezin dit vertellen over Pip:

  Update gastgezin 7 december 2019:

  Als ik nu al wat moet zeggen over pip, is dat het een vrolijk en actief hondje is en ze graag bij je is en je volgt in huis. Ze houdt van een aai en een knuffel en het liefst komt ze tegen je aan liggen op de bank. Ze loopt netjes aan de riem. Is zindelijk, doet buiten met lopen snel haar ding. Kan met katten al wil ze er ook wel mee spelen. Ze kan soms tegen dingen opspringen in haar enthousiasme. Springt zelf in de auto en ze vindt autorijden ook helemaal prima. Door het centrum heen doet ze met gemak, ook de roltrap op. Ze is totaal geen schuw hondje, zitten doet ze netjes op commando en ik denk als iemand echt met haar aan de slag gaat, dat ze nog veel kan leren.

  Heeft u na het lezen van haar verhaal, interesse in Pip en heeft u het geduld om haar een rustige en consequente opvoeding te geven? Vult u dan alstublieft het belangstellingsformulier voor haar in. https://dogrescuegreece.nl/belangstellingsformulier/?dog=Pip-20180132O

  U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Hij zal dus nog veel moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem een goede start te geven.

  Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

  Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

  De aanbieder: DogRescueGreece

  Categorie: Honden

  ]]>
  DogRescueGreece Wed, 11 Dec 2019 17:19:16 GMT
  <![CDATA[Nana]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24579 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24579beesiez79923409_101577_1576079467.jpg"/>  Dit is de kleine Nana. Iemand liet haar en haar twee zussen achter in een doos voor een deur in Spanje midden in de nacht. Zonder voedsel of water, of zelfs een deken. Gelukkig was de partner nog niet thuis en toen hij aankwam, vond hij de "verrassing". De zusters van Nana hebben al een eeuwig gezin gevonden, maar Nana nog niet. Ze is een mooie vrouwelijke puppy, ze is ongeveer 2 en een halve maand. Volgens de dierenartsen zal ze ongeveer 20kg wegen als ze volwassen is. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Wed, 11 Dec 2019 15:50:35 GMT
  <![CDATA[Nira]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24578 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24578beesiez77040949_553776_1576017463.jpg"/>  Nira, teef, gesteriliseerd 2 jaar oud, 30 cm 6 kilo

  Nira werd gered uit het dodingstation. Nira bevind zich in huiselijke kring.  Adoptie bijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, Castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland. verblijf: Spanje Informatiedatum: dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk      

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Tue, 10 Dec 2019 22:37:02 GMT
  <![CDATA[Boubou]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24577 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24577beesiezthumb-teefje_boubou_0_1576012450..jpg"/>
 •   Teefje – Geboren: 2015
 • Grootte: ca. 60 cm (geschat op: 02-09-2019)
 • Gewicht: ca. 25 kg (geschat op: 02-09-2019)
 • Gesteriliseerd: Ja
 • Status: BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE
 • Hallo beste mensen in Nederland. Ik ben Boubou en woon op straat in Griekenland. Hoe dat zomaar kan, zal ik u vertellen.

  De mensen hier zijn vaak niet zo lief voor honden. Sommige worden dan ook gewoon op straat gezet als ze niet “leuk” genoeg meer zijn. Daar kunnen wij dan ook helemaal niets aan doen. Dat is met mij dus ook gebeurd. Ik ben een erg lieve en aanhankelijke hond die mensen gewend is en ze ook opzoekt. Dat wordt beloond door een hele aardige mevrouw, die regelmatig wat te eten en te drinken voor mij neerzet. Ze praat dan even met me en geeft me zelfs een knuffel als ik daarom vraag. Dat is even smullen en genieten, maar dan gaat ze weer weg en begint de rest van de lange eenzame dag.

  Het allerliefste woon ik gewoon weer bij lieve mensen in een huis, zodat ik niet meer hoef te bedelen om eten, een aai over mijn bol of een lieve woordjes. Ik mis dat zo erg. Ik ben geschat op ongeveer 4 jaar oud en kan dus nog een hele tijd uw trouwe huisgenootje worden, een maatje. Mijn staart is korter dan normaal. Misschien heb ik daar wel een ongelukje mee gehad of zo? Dat weet ik niet meer maar hij werkt nog perfect. In november mag ik mijn koffertje pakken en naar Nederland komen. Dat vind ik reuze spannend en hoop dat er dan iemand op mij wacht. Iemand die snapt dat ik het niet makkelijk heb gehad maar toch helemaal open sta voor een nieuw leven in Nederland.

  Wat denkt u, nu u mijn verhaal heeft gehoord? Zou u mij willen adopteren om nog een flink aantal jaren samen genieten? Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in. https://dogrescuegreece.nl/belangstellingsformulier/?dog=Boubou-20190170A

  U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Hij zal dus nog veel moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem een goede start te geven.

  Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

  Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

  De aanbieder: DogRescueGreece

  Categorie: Honden

  ]]>
  DogRescueGreece Tue, 10 Dec 2019 21:12:41 GMT
  <![CDATA[Mara]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24576 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24576beesiezteefje_mara_05__1576011989.jpg"/>
 •  Teefje – Geboren: 2012
 • Grootte: 40 cm (gemeten op: 10-12-2019)
 • Gewicht: 14 kg (gewogen op: 10-12-2019)
 • Gesteriliseerd: Ja
 • Status: Beschikbaar voor adoptie
 • Locatie: In Griekenland
 • Lieve allemaal, ik ben Mara en woon in Griekenland en zal zal u mijn verhaal vertellen.

  Ik ben een al wat rustige en oudere dame, die een tijdje geleden is gevonden door mensen van de opvang. Ze hebben mij naar de dierenarts gebracht en behandeld tegen vlooien en wormen. Er is ook gelijk een beetje bloed nagekeken en …. ik ben helemaal gezond verklaard. Omdat ze vinden dat ik een hele lieve hond ben die goed haar best doet, mag ik bij één van de mensen hier wonen. Mijn tijdelijke baasje hier zegt: “dat ik netjes aan de lijn kan lopen en de basiscommando’s al ken”. Waarschijnlijk heb ik niet altijd op de straat gewoond en hoor daar ook niet thuis. Denkt u dat u mij graag in huis zou willen hebben en dat u tijd heeft om een goede huishond van mij te maken?

  Wilt u mijn baasje voor altijd worden? Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier in. https://dogrescuegreece.nl/belangstellingsformulier/?dog=Mara-20190224O

  Of bekijk mijn eigen pagina:  https://dogrescuegreece.nl/honden/Mara-20190224O/

  U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Hij zal dus nog veel moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem een goede start te geven.

  Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

  Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

  De aanbieder: DogRescueGreece

  Categorie: Honden

  ]]>
  DogRescueGreece Tue, 10 Dec 2019 21:00:10 GMT
  <![CDATA[Pandora]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24574 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24574beesiez78778375_271964_1575992728.jpg"/>  Pandora is een kruising pup . Zusje van Pedro,Pancho en Pluto(zie andere advertenties) Teefje. Geboren ca. 23-10-2019 en verblijft nu nog in Spanje. Haar mama Paloma(zie andere advertentie) was gevonden op het terrein van een woning met een touw om haar achterpoot geknoopt. Ze was gevonden met 3 pups bij haar, een paar uur later lagen er 6. Ze hebben haar opgehaald en zijn nu allemaal veilig . Paloma is een lieve mama en zorgt goed voor haar pups. De lieve kleintjes zijn heerlijk speels en genieten volop van het pup zijn. Ze zijn erg vriendelijk, nieuwsgierig en dol op aandacht. Nog even en dan mag Pandora net als haar broertjes en zusje het nest verlaten en is zij klaar om de wereld te ontdekken met een eigen lieve familie. Pandora zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Tue, 10 Dec 2019 15:45:04 GMT
  <![CDATA[Paco]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24573beesiez80453876_271962_1575992164.jpg"/>  Paco is een kruising pup . Broertje van Pedro,Pancho en Pluto(zie andere advertenties) Reutje. Geboren ca. 23-10-2019 en verblijft nu nog in Spanje. Zijn mama Paloma(zie andere advertentie) was gevonden op het terrein van een woning met een touw om haar achterpoot geknoopt. Ze was gevonden met 3 pups bij haar, een paar uur later lagen er 6. Ze hebben haar opgehaald en zijn nu allemaal veilig . Paloma is een lieve mama en zorgt goed voor haar pups. De lieve kleintjes zijn heerlijk speels en genieten volop van het pup zijn. Ze zijn erg vriendelijk, nieuwsgierig en dol op aandacht. Nog even en dan mag Paco net als zijn broertjes en zusjes het nest verlaten en is hij klaar om de wereld te ontdekken met een eigen lieve familie. Paco zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Tue, 10 Dec 2019 15:35:28 GMT
  <![CDATA[Pedro]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24572 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24572beesiez78558822_271963_1575991591.jpg"/>  Pedro is een prachtige kruising pup . Broertje van Pancho en Pluto(zie andere advertenties) Reutje. Geboren ca. 23-10-2019 en verblijft nu nog in Spanje. Zijn mama Paloma(zie andere advertentie) was gevonden op het terrein van een woning met een touw om haar achterpoot geknoopt. Ze was gevonden met 3 pups bij haar, een paar uur later lagen er 6. Ze hebben haar opgehaald en zijn nu allemaal veilig . Paloma is een lieve mama en zorgt goed voor haar pups. De lieve kleintjes zijn heerlijk speels en genieten volop van het pup zijn. Ze zijn erg vriendelijk, nieuwsgierig en dol op aandacht. Nog even en dan mag Pedro net als zijn broertjes en zusjes het nest verlaten en is hij klaar om de wereld te ontdekken met een eigen lieve familie. Pedro zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Tue, 10 Dec 2019 15:26:11 GMT
  <![CDATA[Pancho]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24571 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24571beesiez79404140_271966_1575991163.jpg"/>  Pancho is een prachtige kruising pup . Reutje. Geboren ca. 23-10-2019 en verblijft nu nog in Spanje. Zijn mama Paloma(zie andere advertentie) was gevonden op het terrein van een woning met een touw om haar achterpoot geknoopt. Ze was gevonden met 3 pups bij haar, een paar uur later lagen er 6. Ze hebben haar opgehaald en zijn nu allemaal veilig . Paloma is een lieve mama en zorgt goed voor haar pups. De lieve kleintjes zijn heerlijk speels en genieten volop van het pup zijn. Ze zijn erg vriendelijk, nieuwsgierig en dol op aandacht. Nog even en dan mag Pancho net als zijn broertjes en zusjes het nest verlaten en is hij klaar om de wereld te ontdekken met een eigen lieve familie. Pancho zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Tue, 10 Dec 2019 15:18:52 GMT
  <![CDATA[Pluto]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24570 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24570beesiez79376224_271966_1575990489.jpg"/>  Pluto is een prachtige kruising pup . Reutje. Geboren ca. 23-10-2019 en verblijft nu nog in Spanje. Zijn mama Paloma(zie andere advertentie) was gevonden op het terrein van een woning met een touw om haar achterpoot geknoopt. Ze was gevonden met 3 pups bij haar, een paar uur later lagen er 6. Ze hebben haar opgehaald en zijn nu allemaal veilig . Paloma is een lieve mama en zorgt goed voor haar pups. De lieve kleintjes zijn heerlijk speels en genieten volop van het pup zijn. Ze zijn erg vriendelijk, nieuwsgierig en dol op aandacht. Nog even en dan mag Pluto net als zijn broertjes en zusjes het nest verlaten en is hij klaar om de wereld te ontdekken met een eigen lieve familie. Pluto zal naar verwachting uitgroeien tot een grote hond. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

  De aanbieder: xena61

  Categorie: Honden

  ]]>
  xena61 Tue, 10 Dec 2019 15:07:51 GMT
  <![CDATA[Lenny]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24567 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24567beesiezlenny_8_1575986521.jpg"/>  Lenny

  Geslacht 

  Reu gecastreerd

  Ras 

  Mix

  Leeftijd 

  ± 01/03/2013

  Schouderhoogte 

  Klein hondje: 33 cm hoog en 10 kg.

  Uiterlijk 

  Bruin gestroomd, kortharig.

  Herkomst 

  Griekenland, KretaVerblijfplaats 

  Deurne (bij Antwerpen), in een opvanggezin met andere honden en katten.

  Karakter LENNY is inmiddels goed gewend aan het ritme in het opvanggezin. Hij wil er graag bij horen maar is ook gesteld op zijn rust en die zoekt hij dan ook regelmatig zelf op. Hij trekt zich terug in zijn bench of op de overloop. Als hij weer wakker is, komt hij het opvanggezin vanzelf weer opzoeken.

  Bij teveel opwinding /prikkels, kan LENNY wat onzeker/nerveus worden en weet hij niet zo goed raad met zichzelf. Dit is alleen als er iets gebeurt waarin hij betrokken is of zichzelf in betrekt. De kinderen kunnen bijvoorbeeld druk gaan dansen en zingen zonder dat hij daar last van heeft. Maar als de kinderen bijvoorbeeld uit school komen, wil hij ze uitbundig begroeten en dan blijft hij een beetje in die opwinding hangen.

  Richting andere honden kan hij ook wat nerveus reageren. Hij wil graag naar ze toe om ze vervolgens te besnuffelen. Met de kat gaat hij goed om. Soms lijkt het of hij met de kat wil spelen maar als de kat aangeeft geen zin te hebben, is het voor LENNY ook snel klaar.

  Met de kinderen gaat hij heel goed om, zoekt ze op om bij hun te liggen en vindt het heerlijk om gekroeld te worden.

  's Nachts slaapt LENNY in de bench. Hij kan ook al even alleen thuisblijven en gaat dan gelijk slapen. Hij verblijft dan ook in de bench.

  Aan de riem loopt LENNY keurig mee. Hij kan buiten nog wel eens schrikken van bijvoorbeeld een auto. Hij trekt dan aan de riem of gaat heel soms plat liggen. Als je hem dan roept, loopt hij weer gewoon mee.

  LENNY is volledig zindelijk. Hij heeft (nog) niet aan wanneer hij naar buiten moet maar door vaste tijden aan te houden, gaat het prima.

  Bij andere honden 

  Sociaal.

  Bijzonderheden Zie ook: "Geef een gouden hond een gouden mand".

   

  LENNY’s redding is het gevolg van een oplettende toerist die een hond aandoenlijk hoorde janken in een nabijgelegen gebouw. Andere mensen negeerden het gejank maar de toerist gaf niet op en haalde de politie erbij. Het bleek om een hond te gaan die onder vreselijke omstandigheden in een gebouw werd gehouden, hij kreeg enkel viezigheid te eten en de aanwezige drinkbak zat vol met urine. De voetjes van de hond waren verbrand door de chemicaliën die gebruikt werden voor de vloer. Ook zat hij vol met ongedierte.

  De eigenaar beloofde beterschap, maar hier kwam weinig van terecht en uiteindelijk heeft hij, na enige dwang, de hond afgestaan. Silke nam hem onder haar hoede en liet de hond medisch behandelen. Ze noemde hem “LENNY” omdat hij vooral liefde nodig had, zoals in “all you need is love” van John Lennon.

  LENNY was aanvankelijk zeer bang, vooral bezems maakten hem zeer nerveus, maar al snel begon hij zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie. Na een tijdje vond Silke hem klaar voor een nieuw en beter leven als huishond en wij van S.O.S. Strays wilden hem daar graag bij helpen.

  We vermoeden dat LENNY een terugval kan krijgen door de reis en al het nieuwe, maar we hebben ook het vertrouwen dat hij zich weer zal herstellen en gaan genieten van een zachte slaapplek, lekker eten, veiligheid, wandelingen en liefde.adoptant 

  LENNY is nog maar net aangekomen in het opvanggezin. Binnenkort zullen we een beter beeld hebben van hem en waar hij het beste op zijn plaats zal zin. Profielschets adoptant volgt nog.

   

  LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

  Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.Kosten: € 240,-- gift + € 60,-- toeslag

  sterilisatie / castratie: zie toelichting

   

  voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de

  buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

   

  De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

   

  Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

  contactpersoon

  voor meer info:

   

   

   

   

   

  petra@sos-strays.nl

  +32 (0)473-870278

    ma-vr: 19.00 - 21.00 uur

    za/zo : 15.00 - 19.00 uur

   

  Met de samenwerking met Silke op Kreta gaat S.O.S. Strays terug naar haar roots. Ooit is het hier allemaal begonnen, als een opvangplek op Akrotira. Begin 2012 huurde Silke een stuk grond met daarop een oude loods aan de baai van Souda. Met behulp van ons jaarproject 2013 hebben we de vrijwilligers een stuk op weg kunnen helpen om er een degelijk asiel te bouwen. Inmiddels is dit asiel in andere handen, maar Silke blijft honden (en katten) redden. Dit doet ze met hulp van enkele opvanggezinnen waar zij de volwassen honden kan onderbrengen. Silke zelf vangt vooral pups op omdat die veel, en specialistische, zorg nodig hebben.

  De aanbieder: sosstrays

  Categorie: Honden

  ]]>
  sosstrays Tue, 10 Dec 2019 13:59:58 GMT
  <![CDATA[zarina]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24566 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24566beesiezzarina_3_1575986088.jpg"/>  Zarina **

  Geslacht 

  Teef gesteriliseerd

  Ras 

  Mix

  Leeftijd 

  ± 27/10/2016

  Schouderhoogte 

  Kleine middelmaat: 40 cm hoog en 8-9 kg.

  Uiterlijk 

  Lichtbruin/wit, kortharig.Herkomst 

  Spanje, MadridVerblijfplaats 

  Apeldoorn, in een opvanggezin met andere honden.

  Karakter ZARINA wordt aan ons door haar Spaanse verzorgsters beschreven als een zeer lieve, blije hond. Ze loopt al goed mee aan de riem en wordt niet wagenziek in de auto.

  ZARINA is nog maar net overgekomen naar hier. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.Bij andere honden 

  Sociaal. Bij de kattentest reageerde ZARINA wat angstig. Mogelijk gaat zij wel achter wegrennende katten aan.

  Klik hier voor tips om de kennismaking tussen hond en kat positief te laten verlopen.

  Bijzonderheden ZARINA werd, samen met haar vermoedelijke zusje CAMELA, door onze vrienden van Adoptalo gered uit de perrera van Madrid. Van hun voorgeschiedenis is helaas niets bekendrofielschets adoptant 

  ZARINA is nog maar net aangekomen in het opvanggezin. Binnenkort zullen we een beter beeld hebben van haar en waar zij het best op haar plaats zal zijn. Profielschets adoptant volgt nog.Kosten: € 295,-- gift + € 60,-- toeslag

  sterilisatie / castratie: zie toelichting

   

  voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de

  buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

   

  De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

   

   

   

  N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

  Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

  contactpersoon

  voor meer info:

   

   

   

   

  steef@sos-strays.nl

  +31 (0)6-19987025

    Vanaf 19.30 uur

   

  De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

  De aanbieder: sosstrays

  Categorie: Honden

  ]]>
  sosstrays Tue, 10 Dec 2019 13:52:30 GMT
  <![CDATA[PRIMOROSO]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/24565 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb24565beesiezimg_20190829_09_1575985895.jpg"/>  Primoroso, 01/07/2017

    Bij iedere Galgo moet ik eigenlijk hetzelfde verhaal vertellen: mishandeld, uitgebuit, afgedankt, gedumpt. Maar de meesten van ons weten het inmiddels wel en kunnen het verhaal van deze bijzondere honden lezen in hun ogen.   En weten hoe lief deze beautys zijn: ondanks alle ellende blijven ze vertrouwen houden in de mensen. Zijn ze sociaal naar de andere honden toe en makkelijk in de omgang. Diezelfde ogen waar het verdriet in te lezen is, weerspiegelen ook warmte, vertrouwen en liefde. Nog steeds!   Deze honden hebben stuk voor stuk recht op een tweede kans.   De koffer van Primoroso is gepakt en hij is klaar om te reizen naar zijn forever home.   verblijf: Spanje Informatiedatum: dec. 2019   Estación Esperanza is een erkende, niet-gesubsidieerde, non-profit organisatie in Zuid Spanje, Monachil - Granada.   Number core zoo: GR/307 Identification Number: J18705061 Met ondersteuning van een klein netwerk van vrijwilligers in België en Nederland zetten Ana en Jesus zich in om de honden uit een dodingsstation en van straat te redden.   Soms ook uit erbarmelijke familie omstandigheden .   De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje; kosten bench en/of cabinetas + reserveringskosten castratie of sterilisatie; entingen : rabiës en cocktail. bloedtest op Middellandse Zeeziektes: Europees dierenpaspoort; Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; Bijkomende kosten zijn € 5.90 registratie van de chip bij de N.D.G   Sommige van de honden hebben een rugzak door een onbekend verleden, zijn niet een kant en klare hond die gelijk mee kan doen in een thuis situatie.   U dient er rekening mee te houden dat de hond bijv. (nog) niet gewend is om aan de riem te lopen, niet gelijk zindelijk zal zijn, niet weet hoe het is om in een huis te moeten wonen. Houd er ook rekening mee dat er na adoptie onverwachte medische kosten kunnen komen. Hun CV vanuit de refugio kan bij u thuis zomaar ineens heel anders uitpakken.   Juist deze honden verdienen een liefde- en begripvol Thuis waar ze met veel geduld, toewijding en begrip zichzelf kunnen hervinden. Iets wat niet binnen een vastgesteld tijdsduur valt. Heeft u interesse in stuurt u dan een email met daarbij de naam van de hond en uw gegevens. Graag ook daarbij alvast iets over uzelf zoals bijv. thuissituatie, werktijden en geplande vakanties.   Wij reageren zo spoedig mogelijk    

  De aanbieder: Anamon

  Categorie: Honden

  ]]>
  Anamon Tue, 10 Dec 2019 13:50:47 GMT