BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Floyd]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22573beesiez28a63bb3-7699-4_1556652603..jpg"/>  Wij zoeken een fijn huis voor onze gecastreerde reu Briard. Hij is opgegroeid met kleine kinderen en katten. Erg aanhankelijk naar de baas en altijd jn de buurt tijdens het wandelen, in het losloopbos. Luistert erg goed, is niet gewend alleen naar aan de riem te lopen. Hoewel hij heel rustig is scharrelt hij graag zelf rond. Heeft moeite met andere volwassen reuen en zou dus alleen geschikt zijn voor iemand met veel eigen ruimte. Hij is waaks. Een briard verhaard niet maar zijn vacht heeft wel degelijk veel onderhoud nodig. Omdat hij van poedelen houdt en wij bij een nat bos wonen scheer ik hem regelmatig kort. Als het weer aangroeit is zijn vacht ca 7 cm Volledig ingeënt, ook tegen rabiës en kennelhoest. Stamboom en paspoort aanwezig. Meer informatie telefonisch verkrijgbaar.

De aanbieder: Bertels11

Categorie: Honden

]]>
Bertels11 Thu, 18 Oct 2029 22:00:00 GMT
<![CDATA[Aiden]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28525 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28525beesiezaiden-12a_1652694325.jpg"/> Geslacht: reu, gecastreerd Leeftijd: geboren op 12 feb 2019 Formaat: klein hondje / 25 cm (8 kilo) Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar Kan met katten: ja Kan met andere honden: ja Trefwoorden: actief, vrolijk, aanhankelijk, zachtaardig Adoptiebijdrage: € 340,00

Karakter: Aiden is een vrolijk, actief, baasgericht en heel lief hondje, dat met een zachte aanpak goed te leiden is. We denken dat hij in Roemenië ook bij iemand in huis of tuin heeft gewoond, want hij is graag in de nabijheid van mensen.

Gedrag in huis: Aiden gedraagt zich heel goed in huis. Als hij overdag lekker buiten heeft kunnen rennen en spelen, gaat hij binnen rustig in zijn mandje slapen, met tussendoor even een speelmomentje met de andere hond in het gastgezin. Ook houdt hij van aandacht en knuffelen, waarbij optillen nog een beetje spannend is, maar hij laat het wel toe. Hij is het liefste bij zijn baasje in de buurt. Aiden kan prima even alleen zijn, maar hij heeft nu wel andere honden als gezelschap. Als hij als enig hondje wordt geadopteerd, zal het alleen-zijn rustig moeten worden opgebouwd. Verder is Aiden zindelijk en sloopt niets. Bezoek wordt nieuwsgierig begroet en hij gedraagt zich prima met katten en de andere honden in het gastgezin.

Gedrag buiten: Buiten loopt Aiden goed mee aan de riem waarbij hij graag snuffelt. Hij is niet bang voor verkeer, maar heel veel drukte is wel wat spannend. In zijn gastgezin heeft hij een groot terrein tot zijn beschikking en we zien dat hij het heel leuk vindt om lekker te rennen en te springen. Het is een energiek klein hondje en dan net een muis met een motortje. Aiden kan prima met andere honden, maar met andere reutjes op straat wil hij nog wel eens wat blaffen, vooral als ze net zo klein zijn als hij. Bij grote reuen is hij wat voorzichtiger… :-) Autorijden gaat prima. Aiden heeft wel jachtinstinct en daarom kan hij niet overal los lopen.

Profiel adoptant: Voor deze vrolijke kleine hond zoeken we actieve mensen, het liefst met een andere hond (teefje) als speelmaatje en een tuin om lekker in te kunnen ravotten.

Achtergrond: Aiden werd door een van onze contacten in Roemenië aangetroffen in een dodingsasiel. Gelukkig kon zij hem daar uit halen en hij verblijft nu in een gastgezin in Tjuchem (provincie Groningen).

Medische bijzonderheden: geen

 

 

De aanbieder: straydogs

Categorie: Honden

]]>
straydogs Mon, 16 May 2022 09:42:07 GMT
<![CDATA[Amigo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28524 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28524beesiezamigo-026_1652693912.jpg"/> Geslacht: reu Leeftijd: geboren 1 augustus 2021 Formaat: middelmaat; gewicht circa 20 kilo Kan met kinderen: vanaf 12 jaar; jonge kinderen is voor Amigo te druk Kan met katten: ja Kan met andere honden: ja Trefwoorden: vrolijk, speels, aanhankelijk, baasgericht en eenkennig Adoptiebijdrage: € 295,00 Amigo is vanwege zijn jonge leeftijd nog niet gecastreerd en dit zal, als hij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na castratie.

Karakter: Onze Amigo - of Miegels, zijn koosnaampje bij zijn gastgezin - is soms een pittige puppert. Gelukkig wel van het soort waar je smoorverliefd op kunt worden! Hij is aanhankelijk, speels, grappig en leergierig.

Miegels is kieskeurig in zijn sociale contacten. Eenkennig als hij is staan zijn opvangbaasjes als favoriet in zijn vriendenlijst. Andere contacten? Daar heeft Amigo weinig behoefte aan, maar hij maakt inmiddels wel ruimte voor goede kennissen. Deze baasgerichte trouwe vriend heeft gewoon wat tijd nodig om aan anderen te wennen. Andere hobby's? Ja zeker! Spelen met de baas of de andere hond in het gastgezin. Rennen en gek doen. Knuffelen met de baas. Kluiven. Wandelen in het bos of in de polder.

Gedrag in huis: Amigo is nog een echte pup, vol energie en uiteraard kattenkwaad. Amigo heeft net als elke jonge hond begrenzing nodig zodat hij de nodige rust krijgt. Als je Amigo laat begaan dan feest hij langer door dan gezond is voor hem ;). Amigo is zindelijk. Hij is nog niet alleen thuis geweest en dat zal in een nieuw thuis rustig moeten worden opgebouwd. Bij bezoekers thuis is hij voorzichtig nieuwsgierig en gaat hij het liefst op z’n eigen tempo kennismaken. Het is daarom goed om bezoek duidelijk en rustig te begeleiden zodat Amigo niet overdonderd wordt.

Gedrag buiten: Amigo loopt goed mee aan de lijn. Hij vindt wandelen geweldig, zo lang het niet in een al te drukke omgeving is. Onbekende honden worden vanaf een afstandje nieuwsgierig bekeken. Als het veilig mogelijk is om ontspannen kennis te maken met een andere hond dan verloopt dat tot nu toe prima. Autorijden gaat goed; Miegels gaat graag mee!

Profiel adoptant: Voor Amigo zoeken we een baasje met ruime hondenervaring. Amigo voelt zich fijn in een rustig huishouden, met duidelijke regels en routines. Bij mensen die vriendelijk maar duidelijk leiding geven, zodat Amigo weet wat er van hem verwacht wordt. Amigo is actief, slim en naar zijn baasjes toe heel welwillend. In de toekomst zou een vorm van hondensport goed bij hem kunnen passen. Omdat hij zich niet prettig voelt in een drukke omgeving wordt Amigo niet geplaatst in een stadse omgeving. We plaatsen Amigo graag bij een andere hond, waaraan hij zich kan optrekken. In het gastgezin van Amigo wonen geen kinderen, maar we verwachten dat hij met wat oudere kinderen vanaf 12 jaar prima geplaatst kan worden.

Wie smelt voor deze vrolijke clown en staat tegelijkertijd stevig in zijn of haar schoenen zodat Amigo duidelijke begeleiding krijgt?

Achtergrond: Amigo is met zijn moeder en zusjes op straat gevonden en door een locale rescuer in Roemenië veilig gesteld. Op 16 december 2021 is hij naar Nederland gereisd. Hij wordt tot aan zijn adoptie opgevangen door een gastgezin in Groningen.

Medische bijzonderheden: Amigo is vanwege zijn jonge leeftijd nog niet gecastreerd en dit zal, als hij wat ouder is, nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Bij de adoptie wordt hiervoor een borg berekend, die wordt terug gestort na castratie.

 

 

De aanbieder: straydogs

Categorie: Honden

]]>
straydogs Mon, 16 May 2022 09:35:34 GMT
<![CDATA[Benjy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28523 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28523beesiezbenjy-22_1652693522.jpg"/> Geslacht: reu, gecastreerd Leeftijd: 2 jaar Formaat: klein hondje; schouderhoogte 27 cm, gewicht circa 6 kilo Kan met kinderen: 12 jaar of ouder Kan met katten: ja Kan met andere honden: ja Trefwoorden: energiek, vrolijk, speels. afwachtend, aanhankelijk Adoptie bijdrage: €340,00

Karakter: Benjy wordt door zijn gastgezin regelmatig Meneer de Directeur genoemd; hij kan kijken alsof de jaarcijfers hem ernstig zorgen baren ;-). Hij kan het ook niet helpen, het zwarte masker op zijn mooie koppie heeft twee zwaar fronsende wenkbrauwen getekend... Benjy is een aanhankelijk en energiek klein hondje. Tegenover onbekende mensen en situaties is hij nog onzeker / afwachtend, maar stap voor stap leert hij te genieten en te vertrouwen.

Gedrag in huis: Benjy heeft veel energie en speelt graag, vooral met de hond van het gastgezin. Wanneer hij voldoende beweging en aandacht heeft gehad zoekt hij wel een lekker plekje om te slapen. Tegenover de katten van het gastgezin gedraagt Benjy zich prima. Bij bezoek blaft Benjy even. Als het bezoek hem negeert en gaat zitten is het blaffen snel over en komt Benjy even later wel voorzichtig snuffelen. Benjy wil niet in een bench, maar kan bij zijn gastgezin al prima samen met de andere hond even alleen thuis zijn. Benjy is zindelijk en hij sloopt tot nu toe niets.

Gedrag buiten: Benjy doet zijn best om goed mee te lopen aan de lijn. Hij is nog maar kort in Nederland en moet dus nog veel leren en bevestigd worden in zijn goede gedrag. Bij zijn gastgezin wandelt Benjy in een rustige (dorpse) omgeving en dat gaat goed. Voor normaal verkeer, een voorbijganger en dergelijke is hij niet bang. Ontmoetingen met andere honden gaan ook goed, hoewel Benjy dat wel spannend vindt. Als de andere hond wil spelen is het ijs gebroken.

Profiel adoptant: Voor Benjy zoeken we lieve mensen met (recente) ervaring met honden, die de signalen / lichaamstaal van een hond goed kunnen lezen. Mensen met een rustig huishouden en een huis met een goed omheinde tuin. Een sociaal en speels honds vriendje of vriendinnetje vinden we belangrijk voor Benjy; om heerlijk mee te spelen en als steunmaatje voor Benjy. Benjy met jonge kinderen is geen goede combinatie. Bij wat oudere kinderen kan hij eventueel wel worden geplaatst.

Achtergrond: Eén van onze contactpersonen in Roemenië, Elisa, vond Benjy zwervend op straat. Gelukkig kon zij hem veilig stellen; hij verbleef tot aan zijn reis naar Nederland in een privé asiel. Benjy verblijft nu bij zijn gastgezin in Stiens, provincie Friesland.

Medische bijzonderheden: Benjy is gecastreerd, hij heeft de nodige bloedtesten gehad en natuurlijk is hij volledig gevaccineerd.

De aanbieder: straydogs

Categorie: Honden

]]>
straydogs Mon, 16 May 2022 09:29:12 GMT
<![CDATA[Sherry(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28512 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28512beesiez279741773_66829_1652188206.jpg"/>  

GERESERVEERD

 Sherry. Rescue pup vanuit Spanje. Teefje. Kruising chihuahua. Kleur: gestroomd. Geboorte datum geschat op 3 februari 2022 Gewicht 1,108 kg( 23-03-2022). Geschatte grootte klein tot klein middel . Geen 100% garantie omdat vader onbekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Tue, 10 May 2022 13:08:52 GMT
<![CDATA[Dennis]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28511 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28511beesiez279732419_32609_1652124564.jpg"/>  Dennis. Rescue hond vanuit Spanje. Hij komt van een ongewenste nest en moest weg. Gelukkig is hij nu safe in de opvang, onder de goede zorgen van Roberto. Hij is een Griffon kruising van circa 5 maanden jong. Gewicht ca. 10 kg. Echt een lieverd, zachtaardig en aanhankelijk, kan goed met honden en kinderen. Middelmaat hond. Hij verblijft nu nog in Spanje Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt dan zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 80,00 komen nog op de bemiddelingskosten. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Mon, 9 May 2022 19:28:43 GMT
<![CDATA[Conga]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28508 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28508beesiez279484304_18643_1651948772.jpg"/>  Conga. Rescue hond vanuit Spanje. Conga is een schat van een reutje, ontzettend lief en aanhankelijk. Geboren 22-12-2018 Kan goed omgaan met al de hondjes in de opvang, zowel met de grote als met de puppy`s. Hij loopt goed aan de lijn en is zindelijk. Hij knuffelt heel graag. Conga is 47cm hoog. Hij is licht positief getest op leishmania en is met een tabletje per dag onder controle. Conga zoekt liefdevolle mensen die hem het leven die hij verdient willen gunnen. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 80,00 komen nog op de bemiddelingskosten. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 7 May 2022 18:39:06 GMT
<![CDATA[Bonnie(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28507 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28507beesiez278469359_56636_1651946613.jpg"/>  

GERESERVEERD

Bonnie komt 14 juni naar Nederland.  Deze leukerd is Bonnie Rescue hondje vanuit Spanje. Zij is een klein teefje van bijna 10 weken jong. Ze komt van een ongewenste nest… Ze is nu safe bij een foster, samen met de S-puppies. Zij is nu klein van grootte . Verwachte grootte is klein tot klein middel. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 7 May 2022 18:03:10 GMT
<![CDATA[Lady]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28504 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28504beesiez279332128_75809_1651340455.jpg"/> Lady Rescue hondje vanuit Spanje. Deze mooie jonge dame is net 4 maanden. Ze is een poosje niet geadverteerd omdat ze nog leed aan Coronavirus. Zij is na een week in het dieren ziekenhuis weer gezond verklaart maar heeft een blind oogje eraan over gehouden. De ziekte heeft dat oogje aangetast en na meerdere kuren en afspraken met de oogspecialist, is het nu definitief vastgesteld dat Lady blind aan dat oogje is. Het is ook helemaal blauw geworden. Maar dat is voor Lady zo wie zo geen probleem, zij brengt haar dagen door met kwispelen, rennen, spelen met haar vriendjes en vindt knuffelen geweldig. Lady weegt circa 5 kg. Ze zal naar verwachting klein medium tot medium worden. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee.

Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen

06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 30 Apr 2022 17:40:26 GMT
<![CDATA[Mila IV]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28503 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28503beesiezmila_1651324326.jpg"/> M I L A I V ± 02/06/2020

Geslacht Teef gesteriliseerd Ras Mix Schouderhoogte Kleine middelmaat: 38 cm hoog en 15 kg Uiterlijk Blond/wit, niet helemaal kortharig. Herkomst Griekenland, Athene, maar sinds 2019 in Nederland.

Verblijfplaats: Moordrecht, in een opvanggezin met andere honden, paarden, kippen, geiten en katten.

Karakter:MILA is een hondje met een zachtaardig, rustig en ietwat onderdanig karakter. Zij komt in eerste instantie verlegen en wat angstig over. Maar na een paar dagen begint ze te ontdooien. MILA laat zich niet zomaar oppakken maar komt wel uit zichzelf naar je toe.MILA reageert niet altijd even goed op kinderen, doordat ze angstig is gaat ze naar ze blaffen en grommen. MILA speelt graag met wat speelgoed zoals een balletje of met één van de andere honden. MILA heeft moeite met teveel prikkels op straat zie blaft dan tegen andere honden en mensen die te dicht bij komen. MILA laat zich niet het kaas van het brood eten. Als ze iets niet wil, bijvoorbeeld spelen, dan laat ze dit zien en horen. MILA eet met graagte en een botje gaat er ook wel in. MILA kan heel goed met katten, is heel sociaal met andere honden die ze kent of die op bezoek komen in het opvanggezin, ze luistert heel goed en kan op korte termijn heel goed los lopen. Verder is MILA in bepaalde dingen die vreemd voor haar zijn nog wat angstig, afwachtend en voorzichtig. MILA is helemaal zindelijk en sloopt niet. MILA kan heel goed alleen thuis blijven ook zonder andere hond erbij. MILA heeft wat last van wagenziekte, maar met een half tabletje Primatour kan ze prima mee in de auto.

Profielschets adoptant: MILA heeft consequente baasjes nodig. Een andere stabiele hond en een grote omheinde tuin zouden fijn zijn voor haar. We zoeken voor MILA een omgeving zonder te veel prikkels, daarom plaatsen we haar niet bij kinderen of in een drukke stad o.i.d. Bij andere honden Sociaal en speels. Bijzonderheden: MILA en haar zusje MAURA werden, broodmager, gevonden buiten Athene. Een dierenvriend heeft de zusjes in huis genomen en heel goed verzorgd. Nu zij gelukkig weer gezond zijn wordt er een thuis voor hen gezocht. Iris en haar team helpen vaak bij deze reddingen en proberen baasjes te vinden voor de vele verlaten pups die gevonden worden bij vuilnisbelten, op straat en in de natuur. Door de samenwerking tussen Zeil en S.O.S. Strays konden MAURA en MILA naar Nederland reizen voor een betere toekomst. MILA werd reeds als pup geadopteerd, maar door veranderde omstandigheden bij haar adoptanten is zij bij ons teruggekomen.

Kosten: € 325,-- gift + € 85,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting Het adoptiegeld stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. Ontwormd en geënt volgens ouderdom. Gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

 

  • Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl
  • Contactpersoon voor meer info: JILDOU
  • jildou@sos-strays.nl
  •  

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 30 Apr 2022 13:02:14 GMT
<![CDATA[HULK]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28499 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28499beesiezcuccioli_husky_1650991346.jpg"/>  Hulk is rasechte Siberische Husky: energiek en met een groot verlangen naar werk, altijd alert en bewaakt wat hij naar huis beschouwt. Hij houdt ervan om bij volwassenen te zijn, hij is geen hond voor kinderen of om thuis bij andere dieren te wonen, hoewel hij op straat op straat geen problemen heeft met iemand, alleen dat hij graag naar de lucht van hem gaat. Het is essentieel om hem goed opgeleid te houden (hij is) en iets te weten over dit hondenras. Als je een persoon met karakter bent en inleven, zal het zonder twijfel de rest van je leven je beste en meest trouwe vriend zijn. Hij is een broer van 2 andere jongens en drie meisjes alle 17 weken oud en rasechts.

De aanbieder: lorumadda

Categorie: Honden

]]>
lorumadda Tue, 26 Apr 2022 16:38:40 GMT
<![CDATA[Nadia(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28491 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28491beesiez279657216_57412_1651948170.jpg"/>  

GERESERVEERD

 Wij stellen u voor onze net geredde nieuwe baby`s: de N-pupjes. Nadia. Rescue hondje vanuit Spanje. Geboren op 18 maart 2022 Zij komen van een ongewenste nest waarvan deze 3 baby`s bemiddeld zullen worden door onze stichting. Kruising Yorkshire terriër. Zusje van Nikki en Noemi(zie andere advertenties). Nadia is speels en knuffelig. De hondjes zijn nu veilig in een privé opvang in Spanje waar ze samen leven met meerdere hondjes en katten. Deze schatjes worden klein geschat wanneer ze volwassen zijn. Dit is geen 100% garantie omdat de vader onbekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 20 Apr 2022 11:52:26 GMT
<![CDATA[Noemi(geresv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28489 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28489beesiez278852336_16920_1650454680.jpg"/>  

 GERESERVEERD

 Wij stellen u voor onze net geredde nieuwe babies: de N-pupjes. Noemi. Rescue hondje vanuit Spanje. Geboren op 18 maart 2022 Zij komen van een ongewenste nest waarvan deze 3 babies bemiddeld zullen worden door onze stichting. Kruising Yorkshire terriër. Zusje van Nadia en Nikki. Noemi is speels en knuffelig. De hondjes zijn nu veilig in een privé opvang in Spanje waar ze samen leven met meerdere hondjes en katten. Deze schatjes worden klein geschat wanneer ze volwassen zijn. Dit is geen 100% garantie omdat de vader onbekend is. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 20 Apr 2022 11:37:24 GMT
<![CDATA[Kiwi]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28483 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28483beesiez278228901_50598_1650127283.jpg"/>  Geboortedatum 15-11-2021 Kiwi zal uitgroeien tot een medium hond Deze schattige puppy's zijn op straat gevonden. Ze zijn erg vriendelijk, sommige zijn super sociaal en sommige zijn een beetje verlegen bij de eerste ontmoeting, maar ze winnen vertrouwen. Heel lief, speels en zachtaardig, kunnen met andere honden, katten, en kinderen. Een tuin is een must! We kennen hun ouders niet. Voor verdere vragen en/of interesse, stuur een bericht aan jelle281274@hotmail.com

De aanbieder: Marielle28

Categorie: Honden

]]>
Marielle28 Sat, 16 Apr 2022 16:40:34 GMT
<![CDATA[Millie]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28480 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28480beesiezimg_20220414_12_1649937717.jpg"/>  

 Wegens omstandigheden moeten wij een ander huisje zoeken voor Millie.

Millie is bij ons geplaatst als uitzethond. Omdat wij het halfzusje hebben van Millie leek ons dit erg leuk en wij de fokker al enigzins kende. De eerste 2 weken ging super goed maar al gauw liet Millie zien dat ze een heel bange hond is. Ik heb heel veel tijd in haar gestoken om haar buiten aan alle geluiden te laten wennen. Maar ze gaat nu ook onze andere hond overheersen en dat uit in een gevecht. Ook heeft Millie moeite met bezoek dat binnen komt je ziet dan ook echt de angst in haar oogjes. Kortom het is een lang verhaal die ik graag prive verder uit leg.

Het beste zou zijn als Millie ergens in een rustig gezin komt zonder kleine kinderen of andere honden. 

 

De aanbieder: sunnyy

Categorie: Honden

]]>
sunnyy Thu, 14 Apr 2022 11:53:26 GMT
<![CDATA[Thimo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28477 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28477beesiez277964205_30967_1649843558.jpg"/>  Thimo. Rescue hondje vanuit Spanje. Broertje van Tessie, Tina, Tyana, Troy en Tin(zie andere advertenties). Deze 6 leukerds zijn gevonden in de campo vol tekens en vlooien. Ze zijn nu onder de goede zorgen van Roberto die ze een goed badje heeft gegeven. De T-puppy`s zijn ca.9 weken jong en zijn begonnen met hun veterinaire plan. In de komende weken zullen ze geënt en nogmaals ontwormd worden. Kruising . Reutje. Geboorte datum: 07-02-2022 Geschatte grootte is kleine middel maat tot middel maat. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 13 Apr 2022 09:52:17 GMT
<![CDATA[Tessie]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28476 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28476beesiez277948122_36228_1649843181.jpg"/>  Tessie. Rescue hondje vanuit Spanje. Zusje van Troy, Tina, Tyana, Tin en Thimo (zie andere advertenties). Deze 6 leukerds zijn gevonden in de campo vol tekens en vlooien. Ze zijn nu onder de goede zorgen van Roberto die ze een goed badje heeft gegeven. De T-puppy`s zijn ca.9 weken jong en zijn begonnen met hun veterinaire plan. In de komende weken zullen ze geënt en nogmaals ontwormd worden. Kruising . Teefje. Geboorte datum: 07-02-2022 Geschatte grootte is kleine middel maat tot middel maat. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 13 Apr 2022 09:46:03 GMT
<![CDATA[Tin(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28475 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28475beesiez277902006_39747_1649842909.jpg"/>  

GERESERVEERD

 Tin. Rescue hondje vanuit Spanje. Broertje van Tessie, Tina, Tyana, Troy en Thimo(zie andere advertenties). Deze 6 leukerds zijn gevonden in de campo vol tekens en vlooien. Ze zijn nu onder de goede zorgen van Roberto die ze een goed badje heeft gegeven. De T-puppy`s zijn ca.9 weken jong en zijn begonnen met hun veterinaire plan. In de komende weken zullen ze geënt en nogmaals ontwormd worden. Kruising . Reutje. Geboorte datum: 07-02-2022 Geschatte grootte is kleine middel maat tot middel maat. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 13 Apr 2022 09:41:28 GMT
<![CDATA[Tina]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28474 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28474beesiez278220889_52450_1649842532.jpg"/>  Tina Rescue hondje vanuit Spanje. Zusje van Troy, Tessie,Tyana,Tin en Thimo (zie andere advertenties). Deze 6 leukerds zijn gevonden in de campo vol tekens en vlooien. Ze zijn nu onder de goede zorgen van Roberto die ze een goed badje heeft gegeven. De T-puppy`s zijn ca.9 weken jong en zijn begonnen met hun veterinaire plan. In de komende weken zullen ze geënt en nogmaals ontwormd worden. Kruising . Teefje. Geboorte datum: 07-02-2022 Geschatte grootte is kleine middel maat tot middel maat. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 13 Apr 2022 09:35:07 GMT
<![CDATA[Troy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28473 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28473beesiez277940790_40616_1649842184.jpg"/>  Troy. Rescue hondje vanuit Spanje. Broertje van Tessie,Tina,Tyana,Tin en Thimo(zie andere advertenties). Deze 6 leukerds zijn gevonden in de campo vol tekens en vlooien. Ze zijn nu onder de goede zorgen van Roberto die ze een goed badje heeft gegeven. De T-puppy`s zijn ca.9 weken jong en zijn begonnen met hun veterinaire plan. In de komende weken zullen ze geënt en nogmaals ontwormd worden. Kruising . Reutje. Geboorte datum: 07-02-2022 Geschatte grootte is kleine middel maat tot middel maat. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 13 Apr 2022 09:29:24 GMT
<![CDATA[Rocco]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28472 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28472beesiezoooo_1649785629.jpg"/>  Rocco: een vriendelijkere hond ga je niet vinden en verblijft nog in Portugal Geslacht: M Leeftijd: d-o-b: januari 2018 Maat: medium (20kg, 50cm) Overige: ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd Verhaal, persoonlijkheid, anderen: Vriendelijke Rocco werd naar ons gestuurd vanuit een plaatselijk gemeentelijk pond. Voordat hij op straat werd gevonden. Hij is een supervriendelijke hond, hij houdt van menselijke aandacht en hij is altijd dicht bij ons - een echte vriend. Een gelukkiger hond ga je niet vinden! Altijd glimlachend, altijd kwispelend met zijn staart. Alles maakt hem blij. Hij is ook erg vriendelijk met andere honden, reuen en teven. Hij loopt goed aan de lijn. Voor vragen en/of interesse stuur een bericht aan jelle281274@hotmail.com

De aanbieder: Marielle28

Categorie: Honden

]]>
Marielle28 Tue, 12 Apr 2022 17:45:10 GMT
<![CDATA[Nemo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28470 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28470beesiezwhatsapp_image__1649785153..jpg"/> Waar mag Nemo komen wonen?!

Dit is Nemo en is overgeplaatst naar een kleinschalige opvang in Mula te Spanje. De dierenarts heeft hem geschat op 3 a 4 jaar oud. Dit naar aanleiding van zijn gebit en de ontwikkeling van zijn spieren, pezen, botten en lichaamshouding. Nemo is een klein hondje, tussen de 30 a 35 cm. Gezien zijn gedragingen is hij een huishond geweest. Hij houdt van opgepakt worden en niet te vergeten knuffelen. Hij loopt goed aan de riem. Tot nu toe, negeert hij honden en katten. Met kinderen gaat nog getest worden. Je kunt zien dat er een rechtertand uitsteekt, dit is alleen de tand. Het schijnt hem niet te deren en het geeft het kereltje karakter. Nemo is gecastreerd, en komt volledig geent, ontwormd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort naar Nederland. Zijn bloedonderzoeken op middelandse zeeziekten zijn negatief. Voor vragen en/of interesse, stuur een mail aan: jelle281274@hotmail.com

De aanbieder: Marielle28

Categorie: Honden

]]>
Marielle28 Tue, 12 Apr 2022 17:37:56 GMT
<![CDATA[Lola]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28467 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28467beesiezwhatsapp_image__1649784557..jpg"/>  Lola verblijft in de kleinschalige opvang in Mula te Spanje. Ze is weggehaald bij een lokale boer, samen met haar twee puppies. Haar leeftijd wordt geschat op 3.5 jaar. Ze is ongeveer tussen de 35 en 40 cm groot. Ze is vriendelijk met andere honden, katten negeert ze, sociaal, loopt graag met je mee en volgt je, ze kan goed aan de riem lopen. Een tuin zou fijn zijn voor haar. Ze komt gesteriliseerd naar Nederland, voorzien van alle entingen, ontwormd, ontvlooid, gechipt en in het bezit van een Europees Paspoort. Haar bloedonderzoeken op middelandse zeeziekten zijn negatief. Dus ze is helemaal gezond! Voor vragen en/of interesse, stuur een bericht aan jelle281274@hotmail.com

De aanbieder: Marielle28

Categorie: Honden

]]>
Marielle28 Tue, 12 Apr 2022 17:28:15 GMT
<![CDATA[Micky(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28458 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28458beesiez277592370_31986_1649168318.jpg"/>  

GERESERVEERD

 Micky. Rescue hondje vanuit Spanje. Broertje van Marla ,Moira en Mango (zie andere advertenties). Gered van een geitenman die ze niet kon verzorgen, deze 4 schatjes zijn nu veilig bij een opvang gezin in Spanje. Kruising podenco moneto. Reutje.Kleur is wit en hij is niet doof. Geboorte datum: 24-12-2021 Gewicht 05-04-2022 is ca. 3 kg Geschatte grootte is klein tot kleine middel maat. Gewicht wordt geschat op een ca. 7 en 10.kg wanneer ze volwassen zijn. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Tue, 5 Apr 2022 14:17:34 GMT
<![CDATA[Marla]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28457 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28457beesiez279601098_73681_1651860244.jpg"/>  Marla. Rescue hondje vanuit Spanje. Zusje van Micky ,Moira en Mango (zie andere advertenties). Gered van een geitenman die ze niet kon verzorgen, deze 4 schatjes zijn nu veilig bij een opvang gezin in Spanje. Kruising podenco moneto. Teefje. Geboorte datum: 24-12-2021 Gewicht 05-04-2022 is ca. 3 kg Marla staat als enige iets hoger op de pootjes maar is ook kortbenig. Geschatte grootte is klein tot kleine middel maat. Gewicht wordt geschat op een ca. 7 en 10.kg wanneer ze volwassen zijn. Geen 100% garantie omdat de ouders onbekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl. Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 Zie ook andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Tue, 5 Apr 2022 14:13:54 GMT