BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Floyd]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22573beesiez28a63bb3-7699-4_1556652603..jpg"/>  Wij zoeken een fijn huis voor onze gecastreerde reu Briard. Hij is opgegroeid met kleine kinderen en katten. Erg aanhankelijk naar de baas en altijd jn de buurt tijdens het wandelen, in het losloopbos. Luistert erg goed, is niet gewend alleen naar aan de riem te lopen. Hoewel hij heel rustig is scharrelt hij graag zelf rond. Heeft moeite met andere volwassen reuen en zou dus alleen geschikt zijn voor iemand met veel eigen ruimte. Hij is waaks. Een briard verhaard niet maar zijn vacht heeft wel degelijk veel onderhoud nodig. Omdat hij van poedelen houdt en wij bij een nat bos wonen scheer ik hem regelmatig kort. Als het weer aangroeit is zijn vacht ca 7 cm Volledig ingeënt, ook tegen rabiës en kennelhoest. Stamboom en paspoort aanwezig. Meer informatie telefonisch verkrijgbaar.

De aanbieder: Bertels11

Categorie: Honden

]]>
Bertels11 Thu, 18 Oct 2029 22:00:00 GMT
<![CDATA[Lucky]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28031 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28031beesiez246399983_89447_1634753997.jpg"/> LUCKY . Rescue dier vanuit Spanje. Zij is een lief teefje van circa 4 misschien 5 jaar.

Zwervend gevonden in de Campo in Spanje. Dankzij een vrouw uit de rescue wereld, werd ze gered en is nu safe in één van onze net opgeknapte kamers, in onze rescue center. Lucky is zwanger gevonden en gaat in komende dagen bevallen! Wij zoeken voor straks, na de bevalling en de zorg van haar kroost liefdevolle baasjes voor haar. Wanneer ze na reservering naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, deze kosten € 90,00 komen nog op de bemiddelingskosten. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee.

Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12913350 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

 

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Wed, 20 Oct 2021 18:18:35 GMT
<![CDATA[Cay komt]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28029 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28029beesiez246327781_10537_1634549911.jpg"/>  

Wanneer Cay reis klaar is dan komt hij naar Nederland.

Cay. Net gered en nu “safe” dankzij iemand uit de rescue wereld. Cay is circa 4-5 weken jong. Vermoedelijk een klein reutje. Dit is geschat maar ouders zijn onbekend dus niet 100% gegarandeerd. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Mon, 18 Oct 2021 09:38:06 GMT
<![CDATA[LOGAN]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28028 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28028beesiezlogan_2_1634385632.jpg"/> L O G A N ± 11/10/2017

Geslacht Reu gecastreerd Ras Mix Shar Pei Schouderhoogte Middelmaat: 43 cm hoog en ca. 18-19 kg. Uiterlijk Cremewit, kortharig. LOGAN heeft een korte staart. Herkomst Spanje, Torrelavega (Cantabrië)

LOGAN verblijft in opvang bij een medewerker van Refugio Canino Torres. Bij geschikte kandidaten kan LOGAN in oktober meereizen met ons transport naar Nederland. LOGAN is een hele lieve, vrolijke, aanhankelijk jonge hond. Hij is actief en speels. Hij vindt het leuk om achter de vogels of vlinders aan te rennen, zonder ze te vangen. LOGAN leeft momenteel in een groep met 8 andere honden en hij kan met allen goed overweg. Bij grote honden die hij niet kent kan hij wat onzeker reageren. Als je hem rustig laat kennismaken is dit al snel weer over. LOGAN is graag bij mensen in de buurt. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, geknuffeld te worden of op schoot te zitten. Hij is ook heel lief voor kinderen. LOGAN gaat graag wandelen, hij vindt het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. In zijn enthousiasme kan hij wat trekken. Met een tuigje aan kan je hem hierin goed corrigeren. Autorijden is geen probleem voor hem. Samengevat: LOGAN is een enorm lieve, blije en dankbare hond, die in karakter niets lijkt geleden te hebben onder zijn slechte beginjaren, helaas heeft het hem fysiek wel voor het leven getekend, zie Special Care .We willen graag dat LOGAN een fijn thuis kan krijgen bij mensen die hem een mooi leven met de juiste zorgen kunnen bieden, onder voorwaarde van optie adoptie *. Een tuin zou heel fijn zijn voor LOGAN want hij is graag buiten, maar deze tuin moet wel goed omheind zijn.

Special Care LOGAN leefde de eerste 3 jaren van zijn leven aan een heel korte ketting. Ten gevolge van een aangeboren patella luxatie (losse knieschijf)- waar niet naar omgekeken werd - zijn zijn achterpoten misvormd. Het leven aan een korte ketting heeft dit nog eens extra verergerd en is er artrose ontstaan. Aan deze misvorming is nu niet veel meer te doen. LOGAN heeft op het moment geen pijn maar dit zal in de toekomst wel gaan opspelen. Om zijn knie steun te bieden, en verergering van de artrose te beperken, heeft LOGAN nu een brace om de linkerachterpoot. Deze brace is op maat gemaakt en zal met hem meegegeven worden. Voor nu krijgt hij geen pijnstilling, maar mogelijk dat hij dit in de toekomst wel nodig zal hebben. Als mix Shar Pei is LOGAN gevoelig voor huidproblemen. Het is raadzaam om hem op hypoallergeen voer te zetten en daarbij Omega-3 vetzuren te geven door het voer. Bij andere honden is Logan sociaal en speels met andere honden. Naar grote honden kan hij zich eerst onzeker voelen en gaat dan blaffen. Als je hem rustig laat kennismaken dan is de onzekerheid snel weer over. LOGAN is gewend om samen met katten te leven. Hij heeft hier geen problemen mee.

Bijzonderheden: LOGAN leefde de eerste 3 jaar van zijn leven aan een korte ketting. Gelukkig is hij hier nu van bevrijd. Het enige wat hij nog mist is een liefdevol thuis. Tot nu toe heeft hij hier nog weinig geluk mee gehad. Hij werd in Spanje geadopteerd maar werd onlangs teruggebracht naar het asiel omdat hij uit de tuin probeerde te ontsnappen. Een goed omheinde tuin is dus wel een vereiste.

Kosten: € 115,-- gift + € 85 ,-- toeslag sterilisatie / castratie: voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje d.m.v bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

 

* Optie adoptie: Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u de betreffende hond bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de reden van Special Care adoptie worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: INEKE
 • ineke@sos-strays.nl

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in België.

*De vereniging 'Refugio Canino Torres' is in juli 2013 gesticht door de vrijwilligers die al sinds 2011 actief zijn in het asiel van Torrelavega. Ze zijn vanaf nu een onafhankelijke vereniging, voorheen waren ze onderdeel van de dierenbeschermingsorganisatie Aspacan. Refugio Canino Torres krijgt geen subsidies van de steden en gemeenten behalve gratis vuilnis ophalen, rattenbestrijding en watervoorziening. Deze moedige dierenvrienden organiseren evenementen om wat geld te winnen en zijn afhankelijk van sponsors en donateurs om de dieren waardig te kunnen verzorgen. Wij hebben in 2012 een zomeractie voor Torrelavega gehouden om extra voeding te kunnen kopen en ondersteunden de honden met nihil plaatsingskansen jarenlang via ons - nu gestopte - AHA project.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 16 Oct 2021 11:49:00 GMT
<![CDATA[Sparrow]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28025 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28025beesiez245154496_19742_1634312670.jpg"/>  Sparrow. Rescue hondje vanuit Spanje. Deze lieverd is 3 weken jong en werd vanmorgen 15-10-2021 in een vuilcontainer gevonden, vol vlooien. Hij werd meteen naar de dierenarts in Spanje gebracht die ons om hulp heeft gevraagd. Sparrow weegt 1,3kg , werd ontvlooit en ontwormd. Reutje. Kleur: wit/zwart. Geschatte grootte is kleine middelmaat tot middelmaat. Dit is niet 100% zeker want de ouders zijn onbekend. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 15 Oct 2021 15:44:02 GMT
<![CDATA[FENIX]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28020 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28020beesiezfenixs_7_1634040650.jpg"/> F E N I X S.+/- 10-03-2012

Geslacht reu gecastreerd Ras (waarschijnlijk) Bretoense Spaniel. Schouderhoogte Middelmaat: 46 cm hoog en 17,4 kg. Uiterlijk Donkerbruin met beetje wit gevlekt, halflangharig. FENIX is blind aan 1 oog. FENIX heeft een kort staartje. Herkomst Spanje, Madrid

De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.   FENIX verblijft in Culemborg, in een opvanggezin met andere honden en katten. FENIX is een lief, grappig en aanhankelijk hondje. In huis is hij rustig aanwezig, hij ligt het liefst tegen je aan of dicht bij je in de buurt. FENIX mag graag op een kluifje kauwen. Hij is gek op eten, maar hij heeft geen voernijd. Wel zal hij alles pakken wat binnen zijn bereik ligt, dus etenswaren kunnen met FENIX in de buurt beter opgeruimd worden. FENIX kan een paar uurtjes alleen blijven. Leuk vindt hij dit niet, hij wil het liefste met je mee, maar als het niet anders kan legt hij zich er bij neer en gaat op je liggen wachten tot je terug bent. FENIX gaat graag naar buiten voor een wandeling en hij is nog behoorlijk actief voor zijn leeftijd. Buiten komt het jachthondje in hem naar boven hij is dan druk met rennen, speuren, graven en rollen door het gras. Dan is hij helemaal in zijn element. Aan de riem kan hij nog wel eens trekken, hij heeft inmiddels wel geleerd om netjes naast je te lopen maar in zijn enthousiasme wil hij dit nog wel eens vergeten. Dan moet je zijn geheugen weer even opfrissen. Op veilig terrein kan FENIX loslopen. Het is geen hond die vlak naast je loopt, hij gaat graag op avontuur, zijn neus achterna. Maar hij raakt nooit uit het zicht, tussen het druk zijn met speuren houdt hij het baasje ook wel in de gaten. Soms, als hij te veel afdwaalt moet je hem even terug roepen, daar luistert hij goed naar. FENIX kan mee in de auto. Hij springt er niet zelf in, je moet hem er even in tillen. Hij gaat rustig liggen tijdens het rijden en is niet wagenziek. Samengevat: FENIX is een lieverd, hij heeft iets aandoenlijks en grappigs. FENIX is misschien niet de knapste hond op aarde met zijn blinde oogje en pluizige krulletjes op zijn kop, maar hoe hij je aankijkt met zijn meest verleidelijke blik weet hij je binnen de kortste keren te doen smelten voor hem. FENIX is een hondje dat zich makkelijk aanpast aan een nieuwe situatie, hij is niet bang uitgevallen. Hij kan zowel in een gezin met kinderen als bij wat oudere mensen. Belangrijkste is dat hij nog een aantal fijne jaren mag krijgen na de vele jaren waarin hij slecht verzorgd werd en veel tekort is gekomen. FENIX is geen hond die vele uren alleen moet blijven. Hij moet nog zoveel knuffels en liefde inhalen, hij is het liefst dicht bij je in de buurt. FENIX is nog best actief voor zijn leeftijd en gaat graag naar buiten voor een wandeling of rondscharrelen in de tuin.

Bij andere honden is hij sociaal met andere honden. FENIX leeft in huis met meerdere honden en maakt met hen nooit problemen. Buiten kan hij aan de riem nog wel eens blaffen naar een vreemde hond, als hij los loopt maakt hij rustig kennis en vervolgt dan weer zijn weg. In het opvanggezin leeft FENIX samen met twee katten, hij laat deze met rust. Een wegrennende kat buiten is wel verleidelijk om achter aan te gaan. Kippen, knaagdieren of ander kleinvee vindt FENIX zeer interessant en zijn alleen veilig bij hem als ze in een kooi, ren of achter gaas verblijven.

Bijzonderheden: FENIX werd - samen met nog een paar andere honden - door officiële instanties in beslag genomen bij een fokker die al jaren zijn honden totaal uitbuitte en heel slecht verzorgde. De honden waren in een zeer slechte verwaarloosde conditie en waren weinig goeds gewend van menselijke handen. In Spanje bij Adoptalo werd hij medisch behandeld en had hij de eerste positieve ervaringen opgedaan met de vrijwilligers van Adoptalo. Het enige wat nu nog ontbreekt is een liefdevol thuis met een zachte mand, aandacht, lekker wandelen, snuffelen, eten en vooral niets meer “moeten”.

Medisch:FENIX is blind aan één oog, omdat dit oog weinig traanvocht aanmaakt moet hij dagelijks gedruppeld worden met een ooggel. Zijn oog hindert hem verder niet, alleen in het donker ziet hij wat minder goed. FENIX is nog best actief voor zijn leeftijd, maar door zijn slechte verleden is zijn conditie (nog) niet al te best. Als hij lang gewandeld of veel gerend heeft kan hij daarna wat stram zijn. Dit is na een paar uur weer over. Zijn conditie moet nog opgebouwd worden.

Kosten: € 215,-- gift + € 85,-- toeslagsterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: INEKE
 • ineke@sos-strays.nl

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in Belgie.

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 12 Oct 2021 12:01:25 GMT
<![CDATA[TROY]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28010 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28010beesieztroy3_1_1633947736.jpg"/> T R O Y I I I ± 15/06/2021 is gereserveerd!

Geslacht Reu Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.Op 09/10/2021 met bijna 4 maanden oud: 35 cm hoog en 8 kg. Uiterlijk Tricolor, korte, beetje wollige puppyvacht. Herkomst Griekenland, Athene TROY verblijft in Kerkrade, in een opvanggezin met andere honden. Hij is een lieve, speelse pup. TROY is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.Bij andere honden is hij sociaal.

Bijzonderheden: TROY is het broertje van THESSA, TILDA, TANNO en TOBIAN. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.

Kosten gift: € 325,-- voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info:ESTHER
 • esther@sos-strays.nl
 • +31 (0)36-5324999 Bereikbaar tot 18.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 11 Oct 2021 10:16:09 GMT
<![CDATA[TOBIAN]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28009 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28009beesieztobian3_1_1633947282.jpg"/> T O B I A N I I I ± 15/06/2021

Geslacht Reu Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.Tobian III is 36 cm hoog en weegt ruim 9 kilo. Uiterlijk Black & Tan, kortharig. Herkomst Griekenland, Athene

TOBIAN verblijft in Almere, in een opvanggezin met andere honden. HIj is een lieve, speelse pup. TOBIAN is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel van huis zijn.Bij andere honden is hij sociaal.

Bijzonderheden TOBIAN is het broertje van THESSA, TILDA, TANNO en TROY. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: JILDOU
 • jildou@sos-strays.nl
 • +31 (0)6-19927669 Vanaf 15.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 11 Oct 2021 10:07:42 GMT
<![CDATA[TILDA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28008 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28008beesieztilda3_1_1633946773.jpg"/> T I L D A I I I ± 15/06/2021 is gereserveerd!

Geslacht Teef Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje. Op 09/10/2021 met bijna 4 maanden oud: 34 cm hoog en 7,5 kg. Uiterlijk Wit/bruin gevlekt, kortharig. Herkomst Griekenland, Athene

TILDA verblijft in Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten. Karakter Lieve, speelse pup.

TILDA is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. Bij andere honden is zij sociaal.

Bijzonderheden TILDA is het zusje van THESSA, TANNO, TOBIAN en TROY. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-stray.nl

 • Contactpersoon voor meer info:ESTHER
 • esther@sos-strays.nl
 • +31 (0)36-5324999 Bereikbaar tot 18.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers in Nederland en in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 11 Oct 2021 09:55:58 GMT
<![CDATA[THESSA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28007 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28007beesiezthessa3_1_1633946094.jpg"/> T H E S S A I I I ± 15/06/2021 IS GERESERVEERD!

Geslacht Teef Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje. Op 09/10/2021 met bijna 4 maanden oud: 33 cm hoog en 7 kg. Uiterlijk Tricolor, korte, beetje wollige puppyvacht. Herkomst Griekenland, Athene THESSA verblijft in Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten. THESSA is een lieve, speelse pup. THESSA is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.Bij andere honden is zij sociaal.

Bijzonderheden: THESSA is het zusje van TILDA, TANNO, TOBIAN en TROY. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: ESTHER
 • esther@sos-strays.nl
 • +31 (0)36-5324999 Bereikbaar tot 18.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 11 Oct 2021 09:48:46 GMT
<![CDATA[TANNO]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28006 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28006beesieztanno3_2_1633945602.jpg"/> T A N N O I I I ± 15/06/2021

Geslacht Reu Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.Op 09/10/2021 met bijna 4 maanden oud: 36 cm hoog en 9 kg. Uiterlijk Tricolor, korte, beetje wollige puppyvacht. Herkomst Griekenland, Athene

TANNO verblijft in Kerkrade, in een opvanggezin met een andere hond. Hij is een lieve, speelse pup. TANNO is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft Bij andere honden is hij sociaal. Bijzonderheden: TANNO is het broertje van THESSA, TILDA, TOBIAN en TROY. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.  

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: ESTHER
 • esther@sos-strays.nl
 • +31 (0)36-5324999 Bereikbaar tot 18.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers in Nederland en in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is.  

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 11 Oct 2021 09:38:44 GMT
<![CDATA[Baku]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28004 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28004beesiez244662599_15132_1633719630.jpg"/>  Baku. Rescue pup vanuit Spanje. Baku komt uit een nest van 4 puppy`s waaronder ook Baika,Bell,Bento (zie andere advertenties). Hij is een reutje. Hij is ca.7 weken jong. Wegen 08-10-2021 circa 4 kg (teefjes) en 5 kg (reutjes). Speels en lief. Vermoedelijk een kruising Spaanse mastin. Dus we verwachten een medium tot grote maat wanneer volgroeid. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 8 Oct 2021 19:00:09 GMT
<![CDATA[Bento]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28003 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28003beesiez244641755_15132_1633719223.jpg"/>  Bento. Rescue pup vanuit Spanje. Bento komt uit een nest van 4 puppy`s waaronder ook Baika,Bell,Baku (zie andere advertenties). Hij is een reutje. Hij is ca.7 weken jong. Wegen 08-10-2021 circa 4 kg (teefjes) en 5 kg (reutjes). Speels en lief. Vermoedelijk een kruising Spaanse mastin. Dus we verwachten een medium tot grote maat wanneer volgroeid. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 8 Oct 2021 18:53:26 GMT
<![CDATA[Baika]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28002 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28002beesiez244664816_15132_1633718886.jpg"/>  Baika. Rescue pup vanuit Spanje. Baika komt uit een nest van 4 puppy`s waaronder ook Bell,Baku en Bento(zie andere advertenties). Zij is een teefje. Zij is ca.7 weken jong. Wegen 08-10-2021 circa 4 kg (teefjes) en 5 kg (reutjes). Speels en lief. Vermoedelijk een kruising Spaanse mastin. Dus we verwachten een medium tot grote maat wanneer volgroeid. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 8 Oct 2021 18:47:44 GMT
<![CDATA[Bell]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/28001 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb28001beesiez244645549_15132_1633718710.jpg"/>  Bell. Rescue pup vanuit Spanje. Bell komt uit een nest van 4 puppy`s waaronder ook Baika,Baku en Bento(zie andere advertenties). Zij is een teefje. Zij is ca.7 weken jong. Wegen 08-10-2021 circa 4 kg (teefjes) en 5 kg (reutjes). Speels en lief. Vermoedelijk een kruising Spaanse mastin. Dus we verwachten een medium tot grote maat wanneer volgroeid. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 8 Oct 2021 18:44:49 GMT
<![CDATA[Labradoodles]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27997 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27997beesiezimg_20130921_16_1633517741.jpg"/> Labradoodle puppies!

De pups zijn nu 6 weekjes, we hebben 2 jongens en 3 meisjes. De eerste vaccinatie hebben ze gisteren ontvangen. Chippen gebeurt volgende week. Van 10 tot 12 weken mogen ze naar hen nieuwe baasjes. Eerder is niet mogelijk. 

  Beide ouders (2 en 4), zijn bij ons opgegroeid en hebben prachtig mooie blonde krullen (wavy en curly fleece) en een prachtig karakter. Dit is hen eerste nestje. Alle puppies lijken op hen ouders, blonde fleece coat. Wavy of curly zien we pas na +/- 9 maanden    De pups groeien op in een huiselijke omgeving met jonge kinderen. Ze zijn heel lief en speels en enorm aanhankelijk.

De aanbieder: BubbelsMagic

Categorie: Honden

]]>
BubbelsMagic Wed, 6 Oct 2021 10:47:06 GMT
<![CDATA[TOTO]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27996 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27996beesieztoto3_2_1633510456.jpg"/> T O T O I I I       ± 01/07/2012 IS GERESERVEERD!

Geslacht Reu gecastreerd Ras Mix Golden Retriever Schouderhoogte Grote middelmaat: 56 cm hoog en 30 kg. Uiterlijk Blond, halflangharig. Herkomst Spanje, Santiago de Compostella (Galicië)

TOTO verblijft in het asiel van XEA in Brandomil, Galicië. Bij geschikte kandidaten kan TOTO in oktober meereizen met ons transport naar Nederland. TOTO is een lieve, rustige en aanhankelijke hond. Hij is graag in de buurt van mensen en vindt het fijn om aandacht te krijgen, geborsteld te worden of over zijn buik geaaid te worden. Hij is hierin niet opdringerig, hij hoeft niet de hele tijd aandacht. Als hij er genoeg van heeft, loopt hij weer weg. TOTO is een hond die gesteld is op zijn rust. Hij kan goed overweg met andere honden, speelt zo nu en dan eventjes mee, maar hij vermijdt hele drukke actieve honden. TOTO loopt rustig mee aan de riem, hij trekt niet maar neemt zijn tijd om overal even te snuffelen. TOTO heeft waarschijnlijk nooit eerder in huis geleefd, hij zal dus nog het één en ander moeten leren als huishond maar nu hij ouder wordt is het leven in een asiel zwaar voor hem en zal hij de comfort van een leven in een warm en droog huis zeker kunnen waarderen.

We willen graag dat TOTO nog een aantal mooie jaren kan hebben als geliefde huishond. Omdat we geen opvanggezinnen beschikbaar hebben voor een grote reu maar TOTO toch een mooie toekomst gunnen, kan hij alleen geadopteerd worden onder voorwaarde van optie adoptie *. TOTO houdt niet van drukte dus past het beste bij rustige mensen. Hij kan bij wat oudere kinderen die weten dat ze een oudere hond ook zijn rust moeten geven. TOTO kan samen met andere honden leven, maar past ook prima als enige hond in het gezin.

* Optie adoptie: Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende honde bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u de hond officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in de hond.

TOTO is sociaal met andere honden. TOTO heeft nooit problemen met een andere hond. Als de situatie te druk voor hem is loopt hij er van weg. Gedrag met katten is niet getest maar de verwachting is dat TOTO de katten met rust zal laten. Hij heeft geen enkele neiging tot jagen.

Bijzonderheden TOTO leefde bij een eigenaar die zijn 5 honden in de tuin hield, er niet naar omkeek en ze mishandelde. Alle 5 de honden zijn in beslag genomen en naar het asiel van XEA gebracht. Sindsdien (2018) verblijft TOTO in het asiel, helaas is er tot nu toe nog niemand geweest die hem een thuis wilde geven.

Medisch: TOTO is helemaal gezond. Er werd een bloedonderzoek bij hem gedaan en deze vertoonde geen afwijkingen.

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de reden van Special Care adoptie worden niet vergoed.

Kosten: € 215,-- gift + € 85 ,-- toeslag sterilisatie / castratie:voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: INEKE
 • ineke@sos-strays.nl

SOS-Strays is dringend op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in België.

*Xestion Etica do Abandono ofwel kortweg XEA is een nieuwe dierenwelzijnsorganisatie opgericht begin 2018 door Oscar Villar. Deze organisatie stelt zich tot doel om het probleem van gedumpte- en zwerfhonden in de regio op een diervriendelijke manier aan te pakken door middel van contracten aan te gaan met omliggende gemeenten voor opvang, een adoptieprogramma, voorlichting over verantwoord huisdierenbezit en het belang van chippen en steriliseren. Ze werken samen met andere dierenwelzijnsorganisaties in Galicië waaronder Refugio Canino Bando. XEA stapt feitelijk in het gat van gemeenten ten westen van Santiago de Compostella, waar nog geen beleid was voor thuisloze honden omdat deze net buiten het werkterrein liggen van de andere asielen in de regio. XEA heeft nu het beheer over een opvangplek in het plaatsje Brandomil genaamd "A Cova da Lobo" (de wolvengrot) dit was voorheen een dodingstation. XEA zet zich nu in om de honden te herplaatsen in binnen- en buitenland.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Wed, 6 Oct 2021 08:45:59 GMT
<![CDATA[KENDRA]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27995 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27995beesiezkendra3_2_1633509619.jpg"/> K E N D R A I I I ± 10/08/2011 IS GERESERVEERD!

Geslacht Teef gesteriliseerd Ras Mix PDAE (Spaanse Waterhond) Schouderhoogte Kleine middelmaat: 40 cm hoog en 12 kg. Uiterlijk Wit/grijs, krullerige vacht, momenteel geschoren. KENDRA heeft een kort staartje. Herkomst Spanje, Torrelavega (Cantabrië)

KENDRA verblijft in het asiel van Refugio Canino Torres. Bij geschikte kandidaten kan KENDRA in oktober meereizen met ons transport naar Nederland. Ze is een lief, sociaal hondje. KENDRA verblijft nog maar kort in het asiel en is net uit de quarantaine, daarom is er nog niet veel over haar gedrag bekend. Het is in ieder geval een vriendelijk hondje, meer info volgt binnenkort.

* Optie adoptie: Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.

Medisch Rapport Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog. Bij andere honden is KENDRA sociaal. Gedrag met katten onbekend maar dit kan getest worden.

Bijzonderheden KENDRA werd gevonden op straat, samen met haar pups. Ze was niet gechipt en niemand was op zoek naar haar. Van haar achtergrond is verder niets bekend. Kosten: € 115,-- gift + € 60,-- toeslag sterilisatie / castratie: voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de ouderdom van de hond, zoals b.v tandsteen, stijve gewrichten etc. worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

 • Contactpersoon voor meer info: INEKE
 • ineke@sos-strays.nl

SOS-Strays is dringend op zoek naar vrijwilligers zowel in Nederland als in Belgie.

*De vereniging 'Refugio Canino Torres' is in juli 2013 gesticht door de vrijwilligers die al sinds 2011 actief zijn in het asiel van Torrelavega. Ze zijn vanaf nu een onafhankelijke vereniging, voorheen waren ze onderdeel van de dierenbeschermingsorganisatie Aspacan. Refugio Canino Torres krijgt geen subsidies van de steden en gemeenten behalve gratis vuilnis ophalen, rattenbestrijding en watervoorziening. Deze moedige dierenvrienden organiseren evenementen om wat geld te winnen en zijn afhankelijk van sponsors en donateurs om de dieren waardig te kunnen verzorgen.  

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Wed, 6 Oct 2021 08:32:56 GMT
<![CDATA[Zape]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27988 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27988beesiezwhatsapp_image__1633280908..jpg"/>  AUB HELP MIJ TOCH Ik ben Zape van 2 jaar . Ik zoek met spoed een ander gastgezin of een thuis. Ik leef nu buiten in een warme schuur en tuin omdat ik het binnen veel te druk vind . Ik kan goed met andere honden , ik ben heel bang en onzeker . Ik zoek een plekje waar liefde, tijd en vooral geduld bovenaan staan. Kortom iemand die mij begrijpt en de tijd heeft om mij te leren met situaties om te gaan die ik spannend vind en mij te leren dat wandelen aan een lijn leuk is. Ik ben pas 2 jaar en leefde samen met mijn broertje Zipi die al een thuis heeft in een wijngaard in Spanje, we kregen alleen brood en water van een oudere man. Ik ben nu in Nederland en zoek met spoed een fijne plek

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 17:07:44 GMT
<![CDATA[Jandro]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27987 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27987beesiezwhatsapp_image__1633280760..jpg"/>  AUB deel ,juist omdat hij ,, anders'is Ik ben Jandro een klein hondje en ik ben 4 jaar Ik ben anders dan andere hondjes, ik ben namelijk doof . Maar ik begrijp wel al heel veel hoor. Ik kan goed met honden , maar grote vind ik erg spannend. Ik kan ook goed met katten samen leven. Ik vind wandelen leuk, ik ben zindelijk en ik kan met kinderen vanaf 12 jaar . Knuffelen vind ik helemaal het einde. Ik zoek en thuis waar mijn doofheid geen probeem zal zijn. Pootje van Jandro

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 17:04:50 GMT
<![CDATA[Nala]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27986 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27986beesiezwhatsapp_image__1633279820..jpg"/>  Hoi ik ben Nala Ik ben 7 a 8 mnd maanden en zoek een thuis . Ik kan goed met andere hondjes ,ik vind ze leuk om mee te spelen . Katten en kinderen kan ik ook goed mee. Ik ben sociaal ,lief ,vrolijk, speels en houd van knuffelen ,wandelen en spelen met andere hondjes. Ik heb nog wel moeite met alleen thuis blijven , maar met andere hondjes samen gaat het goed. ik moet leren dat mijn baasjes weer terugkomen. Maar in mijn gastgezin gaat dat al een stuk beter en ik leer graag en snel. Maar ik ben een pup ,dus dat komt vast goed toch?

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 16:48:24 GMT
<![CDATA[mary]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27985 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27985beesiez4a_1633279449..jpg"/>  Mary haar gastgezin vertelt Mary van 3 jaar krijgt steeds meer vertrouwen in volwassenen. Ze begroet ons inmiddels enthousiast in de morgen en wil dan zelfs een beetje knuffelen met ons. Daar moeten we het dan wel de rest van de dag mee doen😉. Naar buiten gaan vindt ze heerlijk en ze loopt keurig aan de lijn en trekt niet. Behalve als ze een kat ziet, dan doet ze er alles aan om los te komen en achter de kat aan te gaan. Ze is gek op kinderen. Mijn zonen kunnen haar altijd knuffelen binnen of buiten in de tuin. Bij mij en mijn man loopt ze altijd weg. Ze blijft erg op haar hoede. Tijdens het eten staat ze altijd klaar om weg te kunnen rennen. We moeten haar dan ook meerdere keren aansporen om te eten, wat ze dan ook wel weer gaat doen. Een adoptant moet haar de tijd geven om uit haar schulp te kruipen en vertrouwen geven, dan komt er echt een hele lieve hond naar voren. Sinds 2 weken begint ze ook wat te spelen. Een enorme mijlpaal voor haar (en ons).

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 16:43:35 GMT
<![CDATA[Blue]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27984 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27984beesiezligt_1633279234..jpg"/>  Hoi ! Ik ben Blue en ik ben geboren in Nederland Leuk was ik als puppy , Maarre .. dat ben ik nog steeds hoor. Dat vonden mijn baasjes ook, maar vervolgens werd er niet naar mij omgekeken en moest ik het allemaal zelf oplossen. Ik ben pas 1,5 jaar en ze hebben mij uit een kamertje gehaald waar ik in mijn eigen poep en plas zat. Nu zit ik in een gastgezin in een buitenhok . Eindelijk mag ik gewoon hond zijn, en moet ik nog wel dingen leren die mij nooit geleerd zijn. Dus hoe kan ik weten wat wel en niet mag als het me nooit is geleerd? Ik wil graag spelen, rennen, gek doen, gewoon inhalen wat ik heb gemist in mijn puppytijd . Ik ben wel groot nu maar toch ook net pup af. . IK ben ook nog lomp en daarom kan ik beter niet met kleine kindjes, maar vanaf 10 jaar moet het wel kunnen toch ? Ik wil zo graag alles goed doen voor een baasje , en ik zoek iemand die mij alles wil leren, waarmee ik samen leuke dingen kan doen en iemand die mij duidelijk maakt hoe het allemaal moet. Wie geeft mij een thuis ? Ik wacht al 5 maanden ....

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 16:39:39 GMT
<![CDATA[Marru]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27983 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27983beesiez5a_1633279066..jpg"/>  Hoi ik ben Marru,ik ben 5 jaar. Ik ben een ontzettende leuke lieve hond. Ik houd van spelen en lekker wandelen, maar als ik lig te slapen hou ik er niet van dat je mij opeens wakker maakt, Dan kan ik schrikken, Dat is in het verleden namelijk al een keer gebeurd. Daarom is het belangrijk om mij wakker te maken voor een wandeling of een leuk spelletje door mijn naam te roepen, dan kom ik vrolijk naar je toe. Het is dus erg belangrijk dat ik mijn eigen plekje krijg waar ik kan slapen en daar ook gewoon met rust wordt gelaten. daarom is het beter mij niet te plaatsen bij kinderen onder de 14 jaar. Ik ben zindelijk. Ik ben eigenlijk gewoon een hele vrolijke hond. Mijn tijdelijke vrouwtje zeg dat ik net een speurhond ben omdat ik graag tijdens het wandelen met mijn neus over de grond allerlei luchtjes wil ruiken. Ik kan hier natuurlijk niet eeuwig blijven Ik wil ook gewoon een eigen huisje met een eigen familie. Vind je mij een leuke hond, het perfecte maatje voor de rest van je leven? Stuur dan even een mailtje voor mij zodat we een afspraak kunnen maken en je mij in het echt kan zien. Dan zal je zien dat ik nog veel leuker ben dan de beschrijving hierboven pootje van Marru

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 16:36:28 GMT
<![CDATA[Claudia]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27982 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27982beesiez1_1633259985..jpg"/>  Lees mijn verhaal en geef mij een kans door dit te delen als u mij zelf geen thuis kan geven. Ik zal mijzelf even voorstellen ik ben Claudia. Ik ben een kleine bodeguero van 6 jaar jong, en ik weeg 6 kilo. Sinds begin augustus woon ik bij mijn opvangbaasje in Nederland. Dat vond ik in het begin helemaal niet leuk en ik was ook heel erg bang. Elke keer als mijn opvangbaasje in de buurt kwam ging ik grommen omdat ik niet wilde dat ze me zou aanraken. Totdat dat opvangbaasje lekkere stukjes worst ging vasthouden. Die verleiding kon ik niet weerstaan en langzaam zag ik toch wel in dat ik niet steeds hoefde te grommen maar dat mensen toch wel een beetje leuk konden zijn. Waarschijnlijk een van de redenen waarom ik ook gromde en van me af beet is dat ik best pijn aan mijn oog had. Ik ben nu geopereerd ,mijn oogj is verwijderd en de dierenarts heeft mijn oogje netjes dicht gemaakt zodat het geen pijn meer doet. Toen de hechtingen eruit moesten ben ik zelfs zo dapper geweest om dit toe te laten zonder dat ze me moesten laten slapen. Ik begin nu steeds meer van de wereld te ontdekken. Binnen vind ik inmiddels heerlijk om lekker door het huis te wandelen. Al vind ik het nog wel spannend als mijn opvangbaasje ook wandelt in huis. Als ze niet wandelt dan kom ik zelfs even kijken en heel voorzichtig snuffelen, je weet maar nooit of ze misschien van die lekkere worst bij zich heeft. Buiten vind ik het nog wel heel spannend ,helemaal omdat er zoveel indrukken zijn. Mijn opvangbaasje probeert die nu met mij te trainen. Om die reden ben ik dan ook nog niet zindelijk. Oh ja alleen zijn vind ik ook niet zo leuk, maar met andere hondjes gaat dat een stuk beter. Ik vind het ook niet leuk als de grote honden van mijn opvangbaasje mij niet mee laten doen of omver lopen. Verder ben ik wel een lieverd hoor. Als iemand veel rust, aandacht en tijd voor mij heeft ben ik een heel leuk en lief hondje. Wat mijn opvangbaasje denkt dat goed voor mij is. Een baasje of baasjes die veel thuis zijn en alle tijd en aandacht hebben om mij over meer angsten heen te helpen. In het begin zal ik proberen te vluchten maar dat word vanzelf minder. Een rustige stabiele andere hond zou ook heel fijn zijn voor mij zodat ik daar van kan leren. Een huis met tuin is wel belangrijk om mij zindelijk te maken. Wil je mij leren kennen? kom dan snel bij mijn opvangbaasje kijken want hoe leuk ik het ook vind ik zou graag ook een eigen gouden mandje hebben. Contact

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Sun, 3 Oct 2021 11:18:21 GMT