Bekeken: 360 keer

Freek



Laat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Freek wacht al ruim 1,5 jaar op een eigen thuis!!! Esperanza helpt honden uit Nederland en het buitenland en heeft daarbij een zwak voor honden die wat extra hulp nodig hebben om een passend huisje te vinden. Zo ook Freek een Nederlandse boerenfoks die met 46cm/11,5 kg geen kleine Jack Russel, maar een middelmaat hond is! Freek had niet de juiste leeromgeving als pupje en is bang voor vreemde mensen. Sneu want Freek is eigenlijk heel gezellig en aanhankelijk. Stoeit graag met de andere honden in de roedel waarbij hij met speeltjes aankomt om te delen. Bij bezoek heeft hij steun aan een sociaal open hondenmaatje.

Freek is niet breed plaatsbaar maar wacht nu wel heel lang op een eigen huisje. We denken aan een rustig huishouden in een rustige omgeving met een omheinde tuin zonder teveel buurtprikkels. Hij wordt enkel bij een andere hond geplaatst. Liefst een stabiele open hond die niet te klein is (Freek is wat lomp voor kleine hondjes). Freek is zindelijk en kan even alleen thuis zijn. Hij gaat graag mee wandelen, ook als hond alleen en is niet bang van verkeer (wel van voetgangers en ook van vreemde honden). Springt blij in de auto en kan op rustige plekken loslopen.

Freek is gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd. Geboren 7 maart 2022. Hij is dagelijks op afspraak in de opvang te Smilde te bezoeken. 

Bij interesse om Freek te adopteren dan graag een mail naar de opvang via email: [email protected] Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling (geen kinderen gewend), wat info over uw eigen hond, eventuele andere huisdieren (niet bekend met andere huisdieren), hoe u woont, de wandelomgeving, wat u met hem wilt wandelen, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Freek bij u alleen zou moeten zijn.

Ras/soort: Boerenfox
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Nederland
Vergoeding: 345,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2024 - 23:51
Verloopt: 8 april 2024 - 23:51

Categorie: Honden


De aanbieder

opvanghonden
particulier
Nederland (9422BM)