Bekeken: 271 keer

Trinity



Laat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Trinity verblijft in het bosasiel in Istanbul, Turkije

We willen je graag Trinity voorstellen. Het verhaal van Trinity is ook weer innig triest. Zij is ooit gekocht door mensen, maar ze hadden al snel genoeg van haar en hebben haar toen ze nog maar een baby was gedumpt op straat in Sisli. Ze werd aan haar lot overgelaten en het was erg moeilijk voor haar om te overleven. Gelukkig is Trinity gevonden en naar het asiel gebracht. Ze was toen nog erg klein.

Trinity heeft een slechte start in haar leventje gehad, maar heeft gelukkig het vertrouwen in de mensen niet verloren. Ze is een leuke, lieve, goedaardige, vriendelijke, energieke, speelse hond. Zij kan het goed vinden met de andere honden en houdt van menselijk contact.

Trinity is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Zij zoekt lieve mensen, die veel tijd en geduld hebben om haar goed te begeleiden, haar alles willen leren en laten wennen aan haar nieuwe leven. Baasjes die ervaring hebben met het ras. Baasjes, die alles voor haar over hebben, haar willen verwennen, maar vooral haar aandacht en knuffels willen geven, die zij zo mist. Het asiel is absoluut niet de plek voor Trinity, daarom moet zij dringend het asiel verlaten. Heb jij interesse in Trinity of wil je meer informatie over haar, mail ons dan snel naar mailto:[email protected]

Ras/soort: Rottweiler
Kleur: zwart-br
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Turkije
Vergoeding: 375,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 13 oktober 2023 - 14:27
Verloopt: 12 oktober 2024 - 14:27

Categorie: Honden


De aanbieder

Animalcareprojects
asiel/dierenopvang
Nederland (2560)