Bekeken: 85 keer

PokémonLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Dit vriendelijke manneke zat al 1,5 jaar in een Spaans asiel, gewoon omdat zijn uiterlijk niet aanspreekt. Nu is deze stoer uitziende 7 jarige Bodeguero in Nederland en ook hier is er de afgelopen 3 maanden geen enkele mail voor hem binnen gekomen. Misschien omdat hij wat groter is dan de populaire Jack Russel, al is hij met zijn 39cm en 11,5 kilo ook net geen middelmaat. Sneu want hoewel hij sociaal is met de andere honden in de grote opvangroedel en ook een enkele keer wel met ze speelt, is hij vooral op mensen gericht en snakt hij naar een huisje waar hij eindelijk alle aandacht en knuffels van een eigen baasje mag krijgen. Hij wandelt graag maar kan op straat wel een grote mond hebben als hij vreemde honden moet passeren. Hij slaapt braaf in een bench de nacht door en even alleen thuis zijn lijkt geen enkel probleem.

Hoewel vriendelijk naar kinderen is het geen kindergezinshond en zoeken we voor hem een wat rustiger huishouden. Pokémon is dagelijks op afspraak te bezoeken op de opvanglocatie in Drenthe.

Bij interesse graag een mail naar zijn opvangvrouwtje Maureen via emailadres: [email protected] Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is. En hoe vaak en hoe lang Pokémon bij u alleen thuis zou moeten zijn.

Ras/soort: Boerenfox
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: onbekend
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 345,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 26 mei 2023 - 21:34
Verloopt: 25 juli 2023 - 21:34

Categorie: Honden


De aanbieder

opvanghonden
particulier
Nederland (9422BM)