BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Floyd]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/22573 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb22573beesiez28a63bb3-7699-4_1556652603..jpg"/>  Wij zoeken een fijn huis voor onze gecastreerde reu Briard. Hij is opgegroeid met kleine kinderen en katten. Erg aanhankelijk naar de baas en altijd jn de buurt tijdens het wandelen, in het losloopbos. Luistert erg goed, is niet gewend alleen naar aan de riem te lopen. Hoewel hij heel rustig is scharrelt hij graag zelf rond. Heeft moeite met andere volwassen reuen en zou dus alleen geschikt zijn voor iemand met veel eigen ruimte. Hij is waaks. Een briard verhaard niet maar zijn vacht heeft wel degelijk veel onderhoud nodig. Omdat hij van poedelen houdt en wij bij een nat bos wonen scheer ik hem regelmatig kort. Als het weer aangroeit is zijn vacht ca 7 cm Volledig ingeënt, ook tegen rabiës en kennelhoest. Stamboom en paspoort aanwezig. Meer informatie telefonisch verkrijgbaar.

De aanbieder: Bertels11

Categorie: Honden

]]>
Bertels11 Thu, 18 Oct 2029 22:00:00 GMT
<![CDATA[Meddow]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25306 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25306beesiezthumb-meddow01_1586270220.jpg"/>  Meddow verscheen op een dag op een voederplaats lang een drukke weg. Ze was wat schuw, maar kreeg haar deel van het water en de korrels. Een paar dagen later lag ze echter lusteloos in een greppel langs dezelfde weg. Een duidelijk signaal dat ze moest naar de opvang.

Meddow is een heel gemakkelijke en lieve hond, die goed omkan met mensen en met de andere honden. Ze is actief, maar niet druk.

Teefje-gesteriliseerd Kruising Ca 55 cm hoog 1 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Meddow is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Meddow ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 14:35:38 GMT
<![CDATA[Cassy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25305 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25305beesiezthumb-cassy1_1586269794.jpg"/> Hey! Hey! Ik ben Cassy en ik ben op zoek naar een lekker mandje en nog lekkerder eten. Oh, ik hou zo van eten! Dat is ook hoe ik mama Marina heb ontmoet. Ik zat op de markt in het dorp, waar mijn neus mij altijd maar dichter trok naar een mand met lekker brood. Dat was niet slim, ik weet het, want er reden daar veel auto’s en dat brood was natuurlijk voor de mensen. Maar ik had zo’n honger en dat brood rook zo lekker. Ik kon mijn neus toch niet alleen ernaartoe laten gaan! Maar toen werd de man van het brood zo kwaad op mij en ik werd zo bang dat ik de straat op liep, recht op de auto’s af. Gelukkig kon mama Marina mij nog vastgrijpen en veilig in haar armen houden. Ik ben een heel vrolijk meisje, dat graag speelt met mijn vele vriendjes hier. En ik hou ook veel van mensenvrienden. En ik ook heel erg van eten! Als het etenstijd is word ik gewoon gek van blijdschap. Heb jij een mandje en lekker eten voor mij? Dan wil ik graag je beste vriend worden. Waar ik een beetje bang van ben is veel lawaai en drukte. Maar mama Marina zegt dat ik zeker een flinke meid ga worden en dat ik dan niet meer bang zal zijn. En ik geloof haar, want als ik een lekker koekje krijg, dan voel ik me altijd blij. Jaaaa, ik hou zo van eten! Pootje, Cassy

Teefje-gesteriliseerd Kruising Ca 55 cm hoog 1 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Cassy is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Cassy ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 14:28:25 GMT
<![CDATA[Gaia]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25304 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25304beesiezthumb-gaia2_1586269600.jpg"/>  We vonden Gaia in de graskant langs een grote baan. Ze was extreem mager en had een heel erg gezwollen melkbed en was dus recent moeder geworden. Het was de bedoeling haar te voederen waar we haar vonden, in de hoop dat de pups zouden komen opdagen. Het werd echter vlug duidelijk dat er geen pups meer waren, want op de terugweg zagen we Gaia een heel eind verderop op de drukke weg lopen.

Gaia is een supersociale hond. Ze is niet hyperactief, maar wel speels. Ze houdt zowaar van balletjes vangen!

Gaia heeft last van zware heupdisplasie en zal nog worden geopereerd om dit te verhelpen.

Teefje-gesteriliseerd Kruising Ca 55 cm hoog 2,5 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Gaia is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Gaia ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

 

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 14:24:27 GMT
<![CDATA[Boudine]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25303 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25303beesiezthumb-boudine1_1586269377.jpg"/> Boudine vonden we in het bos toen ze nog maar pas was uitgezet door haar baasje. Aan de markering in haar nek was duidelijk af te leiden dat ze bij dat baasje altijd aan de ketting had gelegen en moeilijk zou kunnen aarden als straathond. Boudine is een heel gemakkelijke hond, die vlot overweg kan met mensen en honden. Ze is actief, zoals het een Ierse setter past, maar niet hyperactief.

Teefje-gesteriliseerd Kruising Ca 55 cm hoog 1,5 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Boudine is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Boudine ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 14:20:05 GMT
<![CDATA[Russel]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25302 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25302beesiezthumb-russel4_1586269072.jpg"/> Knappe jongeman zoekt gezin om mee samen te leven. Kernwoorden: waaks maar verder rustig, lief en sociaal maar niet opdringerig. Vier- en tweevoetige vrienden welkom indien niet dominant. Litteken in de nek van ingegroeide en ontstoken halsband. Nu bedekt met volle vacht en niet meer zichtbaar. Geheeld zonder trauma.

Reu-gecastreerd Kruising Ca 55 cm hoog 2 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Russel is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Russel ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 14:17:01 GMT
<![CDATA[Harley]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25301 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25301beesiezthumb-harley1_1586268043.jpg"/>  Hallo allemaal! Ik ben Harley en ben nu twee jaar oud. Ik leerde mama Marina kennen op een voederplaats. Ik was nog een schuchter en mager jonkie toen, dus durfde ik eerst niet dicht bij haar komen. Maar omdat ik toch een flinke kerel ben, ging dat elke keer beter. Maar iedere keer als ze op bezoek kwam, ging ze zo snel weer weg … Ik heb toen besloten op zoek te gaan naar haar mandje, haar drinkbak en haar voorraad hondenbrokken. Het kon toch niet moeilijk zijn om die te vinden. Het moest een enorme voorraad hondenbrokken als ze die zomaar met ons kwam delen. Niet? Ik heb mijn neus suf gesnuffeld. Ik rook haar een beetje hier, een beetje daar, en ja, ik liep een paar keer verkeerd, maar op een dag kwam ik in de straat die zo naar hondjes en brokken rook, dat ik niet verkeerd kon zitten. Ik heb dus serieus weerstand geboden toen er een paar honden op mij afgestormd kwamen. Ja, ik geef toe dat onze woordenwisseling wat uit de hand is gelopen. Maar plots stond ze daar! De vrouw van mijn leven! De vrouw met het enorm grote hart, met veel mandjes, drinkbakken en een enorme voorraad hondenbrokken! Nu ik een tijdje bij Marina heb gewoond, heeft ze gezien wat een toffe gast ik ben en hoe goed ik om kan met de andere honden en met mensen. En voor zo’n flinke kerel heeft ze een nieuwe zoektocht georganiseerd: een verre reis naar een verre mand, een goede drinkbak en een grote voorraad hondenkorrels. Marina heeft me gezegd dat ik deze keer de weg niet zelf kan snuffelen, maar dat zij gaat snuffelen in mijn plaats. Als dat maar goed komt … Wil jij voor me duimen? Want voor een hond is dat wat moeilijk. Merci, Harley

Reu-gecastreerd Kruising Ca 55 cm hoog 2 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Harley is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Harley ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 13:58:49 GMT
<![CDATA[Shanti]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25300 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25300beesiezthumb-shanti1_1586267712.jpg"/>  We vonden Shanti in de regen op een drukke baan waar auto’s toeterend langs haar heen reden. Ze was versteven van angst. Als Marina haar niet had meegenomen, zou ze zeker zijn aangereden. Ze bleek uiteindelijk ook een heel lichte vorm van Erlichia te hebben gehad, maar dat is totaal verdwenen.

Shanti is een heel lief meisje, maar ze vraagt wel voortdurend aandacht. Ze is ook speels en heeft veel beweging nodig. Ze kan goed om met mensen en honden, maar niet met katten !

Teef-gesteriliseerd Kruising Ca 50 cm hoog 2 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Shanti is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Shanti ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com  

 

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 13:53:30 GMT
<![CDATA[Esra]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25299 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25299beesiezthumb-esra3_1586267506.jpg"/>  Esra werd gevonden door Nederlandse toeristen toen ze als pup achter hun auto aan bleef hollen. Zij wilden haar graag adopteren, maar schrokken zich een hoedje toen ze hoorden hoeveel het kost voor een pup het land mag verlaten op weg naar het gouden mandje : voeding, medische verzorging, officiële papieren, vliegtuigticket, … De toeristen beslisten toen om Esra in een plaatselijk asiel achter te laten. Helaas beseften ze niet dat een Turks asiel niet kan worden vergeleken met asielen in België en Nederland. Pups maken er geen enkele kans om er te overleven. Dus hebben Marina en de dierenarts haar daar onmiddellijk weggehaald en opgenomen in de opvang.

Esra is een heel actieve en speelse jongedame. Ze heeft voldoende ruimte nodig, veel beweging en een speelmaatje (hond of mens). Ze is heel sociaal tegenover mensen en honden, maar ze kan helemaal niet om met katten !

Teef-gesteriliseerd Kruising Ca 50 cm hoog 1 jaar oud adoptiebijdrage : 365 euro Land van herkomst : Turkije

Esra is in orde met : hondsdolheid- en cocktailvaccinatie, ontworming en ontvlooiing, sterilisatie, chip, titerbepaling en paspoort. Eigen tuigje en riem worden meegegeven vanuit de opvang.

Meer informatie over Esra ? Info@soszwerfhonden.com www.soszwerfhonden.com  

 

De aanbieder: soszwerfhonden

Categorie: Honden

]]>
soszwerfhonden Tue, 7 Apr 2020 13:49:44 GMT
<![CDATA[Finn (m) 3jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25298 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25298beesiezfinn_3_1586248662.jpg"/> Ik ben Finn, een herder kruising van 3 jaar oud. Van die drie jaar zit ik al weer twee jaar in het asiel en ik snap niet zo goed waarom.

Ik ben een jonge leergierige hond. Andere woorden die mijn karakter omschrijven zijn: vrolijk, vitaal, energiek, nieuwsgierig en intelligent.

Door alles wat ik meegemaakt heb, vertrouw ik niet meteen alle mensen. Maar als je even je best doet en je hebt mijn vertrouwen gewonnen, dan ben ik een hele trouwe, aanhankelijke en lieve hond.

Ik houd van het maken van lange wandelingen. Ik kan goed met andere honden opschieten maar door mijn energie is het voor mensen niet altijd makkelijk om met mij en een andere hond samen te wandelen.

Ik hoop dat er bij iemand nog een gouden mandje staat waar ik in pas.

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen. 

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 08:36:28 GMT
<![CDATA[Filipo (m) 4jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25297 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25297beesiezfilipo_3_1586247830.jpg"/>  Ik ben Filipo, een husky kruising van 4 jaar oud. Inmiddels zit ik al mijn halve leven in het asiel.

Ondanks dat ik veel heb meegemaakt, ben ik alles behalve bang voor mensen. Ik ben rustig en erg gehoorzaam. Ik wacht echt tot ik commando’s krijg.

In het begin van een wandeling kan ik een beetje zenuwachtig zijn, maar als ik dan een stukje verder loop dan ben ik erg enthousiast.

Ik heb een nieuwsgierig, leergierig, gehoorzaam, avontuurlijk en aanhankelijk karakter. Ik wordt erg rustig van mensen die mij aaien.

Ik hoop dat er ergens een gouden mandje voor mij staat, waar ik zo erg naar op zoek ben. Is dit bij jou?

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 08:22:21 GMT
<![CDATA[Ful (m) 3jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25296 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25296beesiezful_3_1586247318.jpg"/>  Mijn naam is Ful en ik ben 3 jaar oud. Samen met mijn broer Jordi ben ik in het asiel gekomen.

Ik ben een rustige, kalme hond en loop erg netjes aan de riem. Ook ben ik erg gehoorzaam en intelligent.

Met andere honden kan ik goed overweg. Mijn broer en ik zijn beiden erg aanhankelijk. Ik ben altijd blij om mensen te zien en deel dan graag kusjes uit.

Ik droom ervan om oud te mogen worden in een gezin waar ik lekker veel kan knuffelen en veel mag leren. Mag dit bij jou?

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 08:13:47 GMT
<![CDATA[Frank (m) 3jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25295 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25295beesiezfrank_3_1586246872.jpg"/>  Ik ben Frank, een mastiff kruising van 3 jaar oud. Van die drie jaar zit ik inmiddels als weer twee jaar in het asiel.

Ik ben een knuffelige, aanhankelijke, vrolijke en trouwe hond. Ik kan goed met alle honden en mensen opschieten. Wandelen doe ik heel erg graag.

Ik hoop dat ik een huisje kan vinden waar ik veel mag wandelen en veel mag knuffelen. Kun jij mij dit geven? Misschien ben ik dan wel het trouwe maatje dat jij zoekt!

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 08:06:59 GMT
<![CDATA[Fonsi (m) 4jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25294 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25294beesiezfonsi_2_1586246402.jpg"/>  Ik ben Fonsi, een labrador kruising van 4 jaar oud.

Hoewel ik al een tijdje in het asiel zit, heb ik vanaf het begin laten zien dat ik een geweldige hond ben. Ik loop netjes aan de riem, ken verschillende commando’s, pak koekjes zachtjes aan en ben erg gehoorzaam en lief.

Ik ben gek op mensen maar zit alleen maar met honden in mijn kennel in het asiel. Ik zou zo graag een baasje hebben. Wordt jij mijn nieuwe baasje?

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 07:59:20 GMT
<![CDATA[Foggy (m) 1jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25293 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25293beesiezfoggy_3_1586245982.jpg"/>  Mijn naam is Foggy en ik ben 1 jaar oud.

Ik heb een erg gehoorzaam, rustig en vriendelijk karakter. Aan de riem loop ik heel erg netjes. Ik loop dan een stukje voor uit en wacht tot jij mij bij kan benen.

Ik vind het heerlijk om geaaid te worden. Als je mij helemaal wilt verwennen, kun je mij het beste op mijn buik kriebelen. Dan ga ik er lekker voor liggen.

Ik kan goed met alle soorten honden opschieten. Ook met kinderen ben ik heel erg gek. Ik ben een stabiele en lieve hond. Mag ik jouw nieuwe gezinslid worden?

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 07:50:39 GMT
<![CDATA[Doris]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25292 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25292beesiezdoris_(6)_1586245515.jpg"/> Tot voor kort woonde Doris woonde bij haar baasje met 2 andere hondjes. Helaas werd haar baasje (jongeman) ernstig ziek en kwam te overlijden.  Doris miste haar baasje verschikkelijk en was er zeer slecht aan toe. We hebben haar in onze opvang in Sevilla opgevangen.  Heel langzaam knapt ze nu een beetje op maar ze mist haar baasje nog. Ze heeft een heel lief karakter en is wel een beetje verlegen, maar als zij je eenmaal vertouwt is ze blij en vrolijk. Het is een speels grappig hondje. Doris vindt het geweldig om in het park te wandelen, loopt goed aan de riem en loslopen is ook geen probleem. Ze kan goed met andere honden en ook met katten gaat ze goed. Doris is een pienter hondje. Ze leeft nu in een ren in de opvang of ze zindelijk is in huis weten wij niet zeker, maar vermoeden van wel. Doris is gesteraliseerd, gechipt en heeft alle entingen gehad. De bloedtesten waren goed.

Doris weegt 9 kg en is 40 cm hoog en is op 10 februari 2017 geboren

 

De aanbieder: SOZA2014

Categorie: Honden

]]>
SOZA2014 Tue, 7 Apr 2020 07:37:54 GMT
<![CDATA[Frodo (m) 1jr]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25291 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25291beesiezfrodo_2_1586245124.jpg"/>  Mijn naam is Frodo. Ik ben een herderkruising van pas 1 jaar oud.

Ik ben erg aanhankelijk en houd ervan als ik verwend wordt met aaien. Ik ben een hond met twee kanten. Als je aangeeft dat ik rustig moet zijn ben ik een erg rustige en kalme hond maar als ik uitgedaagd wordt voor een spelletje, komt mijn speelse kant naar boven.

Ik loop netjes aan de riem en kan goed met andere honden (zowel reutjes als teefjes) opschieten.

Ik zou heel graag opgroeien bij een echt baasje. Mag ik jouw maatje worden?

De vergoeding wordt gevraagd als dekking van de kosten. Op deze manier blijft het mogelijk voor de stichting om honden te helpen.

De aanbieder: Sira17

Categorie: Honden

]]>
Sira17 Tue, 7 Apr 2020 07:37:10 GMT
<![CDATA[Lucas 2]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25290 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25290beesiez91433062_644895_1586088237.jpg"/>  Lucas 2. Kater van ca.8 maanden jong. Hij is een kruising siamees. Liefdevol. Hij verblijft nu nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht,(niet in de prijs inbegrepen). Wanneer Lucas 2 na reservering naar Nederland komt dan zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 40,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), gechipt en heeft hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Sun, 5 Apr 2020 12:03:40 GMT
<![CDATA[DJ]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25289 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25289beesiez91974618_297808_1586002370.jpg"/>  DJ is een prachtige kruising Podenco pup . Reu. Geboren ca. 20-01-2020 en verblijft in Spanje. Dit is DJ, wat een knapperd hè? DJ is een erg vrolijke jongen die van alle aandacht geniet. Hij is een heerlijke speelse pup; erg liefjes en dol op knuffeltjes. Hij speelt graag met de andere honden . Dit knappe boefje zoekt een lieve familie die hem de liefde en aandacht zal geven die hij verdient. DJ kwam bij ons na een hulpvraag: DJ was gevonden in de campo, de landerijen in de bergen, in de omgeving van Gibralmore. De arme kleine knul liep daar helemaal eenzaam en verlaten. DJ zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 4 Apr 2020 12:12:32 GMT
<![CDATA[Angela*DOOF *]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25288 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25288beesiez91630248_667685_1585993478.jpg"/>  Haar naam is Angela. Kruising . Kleur : wit Geboorte datum is 11-11-2017. Angela is doof !! Zij is altijd in het gezelschap van Maria(zie andere advertentie). We hopen dat iemand hun beide wil adopteren dit geeft de voorkeur. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Kittens/katten worden onder contract geplaatst, waarin staat dat ze verplicht gecastreerd moeten worden (niet in de prijs inbegrepen). Voor zij naar Nederland komt zal zij gesteriliseerd zijn, deze kosten € 60,00 komen nog op de adoptie kosten.. Wanneer zij naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), gechipt en heeft zij haar Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Sat, 4 Apr 2020 09:44:09 GMT
<![CDATA[Mannetje E]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25287 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25287beesiez91717629_211532_1585943949.jpg"/>  Mannetje E Katertje. waarschijnlijk kruising pers of exotic. Kleur is Cypers/wit Hij is ca.8 maanden jong . Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht,(niet in de prijs inbegrepen). Voor hij na reservering naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 40,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 3 Apr 2020 19:58:48 GMT
<![CDATA[Poesje(gersv)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25286 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25286beesiez91700681_208559_1585932004.jpg"/>  

GERESERVEERD

 Poesje S. Poesje. Kruising siamees. Haar leeftijd is ca. 5 maanden jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting Kittens/katten worden onder contract geplaatst, waarin staat dat ze verplicht gecastreerd moeten worden (niet in de prijs inbegrepen). Wanneer een kitten 6 maanden is dan kan ze eventueel al in Spanje gesteriliseerd worden,vraag hiernaar. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 3 Apr 2020 16:39:44 GMT
<![CDATA[Poppy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25285 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25285beesiez91742389_206277_1585923498.jpg"/>  Poppy Katertje. Europese korthaar. Kleur is Rood. Hij is ca.6 maanden jong . Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht,(niet in de prijs inbegrepen). Voor hij na reservering naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 40,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 3 Apr 2020 14:17:55 GMT
<![CDATA[Trini]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25284 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25284beesiez91516797_595677_1585919618.jpg"/>  Trini. Zusje van Neo(zie andere advertentie). Poesje . Zij is een kruising Europese korthaar. Kleur is Cypers. Haar leeftijd is ca.4-5 weken jong. Zij verblijft nu nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting Kittens/katten worden onder contract geplaatst, waarin staat dat ze verplicht gecastreerd moeten worden (niet in de prijs inbegrepen). Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 3 Apr 2020 13:13:21 GMT
<![CDATA[Neo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25283 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25283beesiez91516797_595677_1585919149.jpg"/>  Neo. Katertje. Europese korthaar. Kleur is Cypers. Hij is ca.4-5 weken jong . Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht,(niet in de prijs inbegrepen). Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 3 Apr 2020 13:05:28 GMT