BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Siep]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20228 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20228beesiez1d072c4f-91af-4_1529442495..jpg"/>  Na lang twijfelen hebben we toch besloten om voor Siep een nieuw huisje te vinden. Een lieverd die we al vanaf kleins af aan in huis hebben genomen. Twee jaar geleden hebben we ook een hond in huis en op een of ander manier kan Siep daar minder goed mee omgaan. Ze laat zich wegjagen en daardoor krijgt ze minder de aandacht dan dat ze gewend is en nodig heeft. We hoopten echt dat er een match zou zijn, maar na alles geprobeerd te hebben denken we toch dat ze beter af is in een huis waar geen andere dieren zijn. Ze kan wel goed omgaan met onze andere kat, maar dit heeft wel tijd nodig. Ze is namelijk wel de koningin der poezen :)

Ze is ontzettend lief, houdt enorm van knuffelen, reageert goed op haar naam en kunt gezellig met haar kletsen want ze houdt van een babbeltje.  In 8 jaar tijd is ze altijd gezond geweest, nooit kwaaltjes gehad of ongelukjes. Ze is een echte taaie. Afgelopen twee jaar heb ik haar niet meer laten inenten, omdat ze vrij weinig tot niet buitenkomt. Ze gaat wel graag naar buiten! Maar sinds we verhuisd zijn was dat niet meer mogelijk. Gelukkig heeft ze wel alle ruimte in huis.  Ze speelt niet heel veel. Ze vindt alles best en houdt met name van lekker luieren. Of te wel, aan Siep heb je echt een goud vriendje!

De aanbieder: Lottea

Categorie: Katten

]]>
Lottea Tue, 19 Jun 2018 21:06:19 GMT
<![CDATA[Teddy dwerg]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20227 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20227beesiez20180617_000350_1529440305.jpg"/> nog 3 lieve voedsters beschikbaar het zijn echte teddy dwergjes zijn alvast te reserveren ze mogen op 14-7-2018 het nest verlaten 

voor meer informatie kijk dan op onze website 

www.dwergkonijntjes.jouwweb.nl

 

 

De aanbieder: dwergkonijntjes

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
dwergkonijntjes Tue, 19 Jun 2018 20:30:33 GMT
<![CDATA[Lola]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20226 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20226beesiezimg-20161027-wa_1529424292.jpg"/>  lieve aanhankelijke poes zoekt een gouden mandje. Ze houdt van knuffelen, spelen en in de zon liggen. Ze ligt graag bij je maar gaat bij mooi weer ook graag naar buiten. Ze is een lieve kat die met kinderen, andere katten en honden kan.

De aanbieder: Celineboonstra

Categorie: Katten

]]>
Celineboonstra Tue, 19 Jun 2018 15:59:04 GMT
<![CDATA[Tango]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20225 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20225beesiezthumb-tango2_1_1529410923.jpg"/> TANGO is een lieve pup, geboren omstreeks 15/02/2018. Hij wordt waarschijnlijk een klein hondje tot kleine middelmaat. Mama Coconut is een klein hondje van 7 kg, de papa is onbekend.

TANGO is nog maar net overgekomen naar hier en verblijft momenteel in 's-Heerenhoek, in een opvanggezin met kinderen, andere honden en vogels. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

TANGO is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan kij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

TANGO komt uit een nest van 8 pups. Mama Coconut en haar 8 pups werden gevonden op een modderig terrein, ze waren in een zeer slechte conditie. Op dat moment waren de pups zo’n drie weekjes oud. Helaas zijn twee pups al snel overleden en omdat de moederhond amper melk gaf door haar slechte conditie, zijn de pups verder met de fles verzorgd. Broertjes Bianco en TANGO waren er het slechtst aan toe en hun genezing mag een wonder genoemd worden. Ondertussen zijn zowel de moederhond als de pups goed opgeknapt, een deel van de pups heeft in Griekenland al een thuis gevonden, maar zowel TANGO, Salsa, Bianco en mama Coconut zijn naar Nederland gekomen voor een mooie toekomst als huishondje.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Steef: steef@sos-strays.nl of +31 (0)6-19987025 Bereikbaar vanaf 19.30 uur

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 19 Jun 2018 12:17:26 GMT
<![CDATA[Salsa]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20224 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20224beesiezthumb-salsa2_1_1529410445.jpg"/> SALSA is een lieve pup, geboren omstreeks 15/02/2018. Hij wordt waarschijnlijk een kleine middelmaat. Mama Coconut is een klein hondje van 7 kg, de papa is onbekend. SALSA is momenteel 32 cm hoog en 5 kg.

SALSA is een open en nieuwsgierige pup die graag met je op pad wil om nieuwe mensen en honden te ontmoeten. SALSA is niet bang voor andere honden of nieuwe situaties. Hij is speels en actief en heeft waarschijnlijk langere wandelingen nodig om zijn energie kwijt te raken. Iedereen die in huis komt wordt vriendelijk begroet door hem. Het is aan te raden om een cursus met hem te doen.

SALSA is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan kij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

SALSA komt uit een nest van 8 pups. Mama Coconut en haar 8 pups werden gevonden op een modderig terrein, ze waren in een zeer slechte conditie. Op dat moment waren de pups zo’n drie weekjes oud. Helaas zijn twee pups al snel overleden en omdat de moederhond amper melk gaf door haar slechte conditie, zijn de pups verder met de fles verzorgd. Ondertussen zijn zowel de moederhond als de pups goed opgeknapt, een deel van de pups heeft in Griekenland al een thuis gevonden, maar zowel SALSA, Bianco, Tango en mama Coconut zijn naar Nederland gekomen voor een mooie toekomst als huishondje.

SALSA verblijft momenteel in Belfeld, in een opvanggezin met een andere hond, katten, een vogel en cavia's.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Mirjam: mirjam-sos@hotmail.com of +31 (0)23-7503220 Bereikbaar tot 20.00 uur

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 19 Jun 2018 12:05:35 GMT
<![CDATA[Sultan]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/19431 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb19431beesiezthumb-sultan3_1_1517994818.jpg"/> SULTAN is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/04/2017. Hij is een klein hondje: 36 cm hoog en 8kg. 

Sultan een heerlijk beestje met zijn aandoenlijke snoet. Hij is een vrolijk uitbundig hondje die nog een en ander moet leren, maar steeds meer vertrouwen wint en snel leert. Hij luistert naar zijn naam en draait feilloos mee in het opvang gezin. Sultan volgt zijn opvangpapa/mama nog vaak, maar kan ook rustig op de bank of in de mand liggen. Hij is geen druktemaker mits op tijd zijn wandeling en lekker naar buiten. In het opvang gezin heeft hij andere hondenvriendjes en dat vindt hij wel leuk, samen dollen en spelen. Hij begrijpt de roedel/hondentaal en aanvaard een correctie van hogere rangorde. Sultan waardeert een lekker kriebel en aai over zijn bol wel. Hij is lief met bezoek dat in huis komt en ook kinderen zijn geen probleem. Sultan is leergierig en baasgericht, als er iets lekkers te halen valt zal hij graag voor je werken. Sultan gaat graag mee op wandeling, hij trekt nog wat aan de lijn, maar daar wordt aan gewerkt in het opvanggezin. Onbekende op straat worden rustig begroet. Soms kan hij wat eigenwijs zijn, maar hij is ook nog jong. Hij is zéker een intelligent hondje dat een hondentraining wel zou waarderen. Sultan is zindelijk, maar als hij blij is (bijvoorbeeld als je thuiskomt) kan hij een vreugdedruppel verliezen. De beste manier om hier mee om te gaan is wachten tot hij rustig is en dan pas begroeten. Sultan is al alleen thuis geweest, hij was los in huis en dat ging prima. Bij nacht slaapt hij in de bench. Sultan houd erg van eten en heeft de neiging om alles naar binnen te schrokken. Dit kan vóórkomen worden door de brokjes uit te strooien, te verstoppen in een handdoek, met een anti-schrokbak te werken en meer verdelen over de dag, bijvoorbeeld als beloning. In de auto onderweg naar het opvanggezin deed Sultan het prima. Al met al een heerlijk kereltje dat nog wacht op een gezellig thuis. Sultan is een hondje dat in vele situaties past. Hij is jong, dus moet nog het een en ander leren.

SULTAN verbleef, samen met Paxti die ook mee kwam met dit transport, bij een Spaans opvanggezin waar andere honden en ook katten in huis zijn. Momenteel verblijft hij in Schiedam, in een opvanggezin met andere honden.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Mirjam: mirjam-sos-hotmail.com of +31 (0)23-7503220 Bereikbaar tot 20.00 uur

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 19 Jun 2018 12:02:00 GMT
<![CDATA[Lila]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20223 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20223beesiezthumb-lila_1_1529408893.jpg"/> LILA is een lieve herdermix, geboren omstreeks 15/01/2018. Ze wordt waarschijnlijk een middelmaatje.  LILA heeft een heel kort staartje.

LILA is nog maar net overgekomen naar hier en verblijft momenteel in Beverwijk, in een opvanggezin met andere honden, katten en vogels. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

LILA is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LILA is één van de vele honden die Silke heeft gered van de straat. Gelukkig kon zijn naar Nederland reizen voor een nieuwe toekomst.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Dien: dien@sos-strays.nl of +31 (0)251-752179 +31 (0)6-39205491 Bereikbaar tussen 10.00 en 20.00 uur

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 19 Jun 2018 11:44:11 GMT
<![CDATA[Bianco]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20222 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20222beesiezthumb-bianco2_4_1529408269.jpg"/> BIANCO is een lieve pup, geboren omstreeks 15/02/2018. Hij wordt waarschijnlijk een kleine middelmaat. Mama Cocunut is een klein hondje van 7 kg, de papa is onbekend. Momenteel is BIANCO 34 cm hoog en 6,2 kg.

BIANCO is een zachtaardige pup die lief is voor mensen, honden en katten. Hij komt graag even bij je knuffelen, maar ligt ook rustig op de grond. Hij is nog niet helemaal zindelijk in huis en probeert zijn pootje op te tillen voor een plasje. De opvangmama zet hem dan buiten om daar zijn plas te doen. BIANCO moet nog wennen aan de dagelijkse geluiden, zoals wasmachine en stofzuiger. Hij moet nog aan de riem leren lopen, daar werkt het opvanggezin aan. Als je hem alle ruimte geeft aan de riem draait hij rondjes om je benen of loopt voor je voeten. BIANCO zal uitgroeien tot een lief en zachtaardig maatje voor het leven.

BIANCO is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan kij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. BIANCO is sociaal en speels met andere honden.

BIANCO komt uit een nest van 8 pups. Mama Coconut en haar 8 pups werden gevonden op een modderig terrein, ze waren in een zeer slechte conditie. Op dat moment waren de pups zo’n drie weekjes oud. Helaas zijn twee pups al snel overleden en omdat de moederhond amper melk gaf door haar slechte conditie, zijn de pups verder met de fles verzorgd. Broertjes Tango en Bianco waren er het slechtst aan toe en hun genezing mag een wonder genoemd worden. Ondertussen zijn zowel de moederhond als de pups goed opgeknapt, een deel van de pups heeft in Griekenland al een thuis gevonden, maar zowel BIANCO, Salsa, Tango en mama Coconut zijn naar Nederland gereisd voor een mooie toekomst als huishondje.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Mirjam: mirjam-sos@hotmail.com of +31 (0)23-7503220 Bereikbaar tot 20.00 uur

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 19 Jun 2018 11:31:29 GMT
<![CDATA[Elena]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20221 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20221beesiez152937169536215_1529398814.jpg"/>  Helaas moet ik een poes herplaatsen omdat ik kleiner bent gaan wonen.

 

Deze dame kan met kleine kinderen.

In het begin is ze een beetje verlegen maar trekt snel bij.

Ze heeft een neocat stamboom en eu paspoort.

Ze heeft alleen 1 enting gehad met 9 weken bij de Fokker verder hebt ze geen entingen meer gehad omdat ze toch nooit buiten kwam.

Geboren 12 mei 2017

 

 

De aanbieder: Rositarosalinda

Categorie: Katten

]]>
Rositarosalinda Tue, 19 Jun 2018 08:55:06 GMT
<![CDATA[Caine]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20220 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20220beesiezimg-20180618-wa_1529387663.jpg"/> Kruising Spaniel cocker / Spaniel Engelse Springer. Caine is een pup en hij is een vrolijkerd. Hij zoekt een baasje die zin heeft om met hem te spelen en te knuffelen. Hij is lief en speels. Hij moet nog veel leren en dat kan goed samen met zijn nieuwe baasje. Hij loopt los en ook aan de lijn wanneer je fluit komt hij meteen terug. 

 

 

De aanbieder: Sylvia2

Categorie: Honden

]]>
Sylvia2 Tue, 19 Jun 2018 05:43:12 GMT
<![CDATA[Blanquito]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20219 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20219beesiez35517417_212975_1529347430.jpg"/>  Blanquito. Katertje. Geschat ca.3,5 maand jong. Afkomstig vanuit Spanje. Kattenbak gewend. Lief karakter. Kleur is red point Kruising Siamees. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Het duurt nog 3 weken na de Rabiës vaccinatie voor hij mag reizen en dan is het afhankelijk hoe snel zich er een vlucht begeleider zich meld. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht.(niet in de prijs inbegrepen). Hij is wanneer hij naar Nederland komt gevaccineerd,gechipt en neemt zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Mon, 18 Jun 2018 18:43:30 GMT
<![CDATA[2 witjes]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20218 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20218beesiez35671832_212988_1529341180.jpg"/>  Wij zijn broer en zus en beide wit. Het ventje heeft groene ogen en het meisje is odd-eye(bl/gr). Hun geboorte datum is geschat op mei 2018. De kittens hoeven niet samen geplaatst te worden maar dit zou wel heel leuk zijn als ze samen mochten blijven. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht.(niet in de prijs inbegrepen). Zij zijn wanneer zij naar Nederland komen gevaccineerd(incl.Rabiës),gechipt en nemen ieder hun eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties. Prijs is per kitten.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Mon, 18 Jun 2018 16:59:06 GMT
<![CDATA[Goofy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20217 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20217beesiez35476752_203836_1529338668.jpg"/>  Naam van de hond: Goofy Geboortedatum: 2013. Grootte bij volwassene: klein middel. Gecastreerd: Ja,deze kosten € 60,00 komen nog op de adoptie kosten. Haarkleuring en lang of kort: bruin met wit ,kort haar. Geschiedenis: Goofy is als pup door de familie in Spanje genomen maar nu moeten ze door omstandigheden van `s morgen vroeg tot `s avonds laat(24.00 uur) werken en zit Goofy dus alleen hij gaat uit verveling aan zijn poot lopen bijten en komt niet meer buiten. Gedrag: Onbekend hoe hij bij andere dieren is dit omdat hij daar niet bij andere dieren woont en hij ook niet in contact komt met ze. Hij verlangt naar liefde en kan bij kinderen. Hij verblijft nu nog in Spanje. Ras:Kruising Beagle. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd, ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Mon, 18 Jun 2018 16:17:02 GMT
<![CDATA[Fanny]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20216 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20216beesiez35551570_212985_1529338276.jpg"/>  Fanny. Geschat ca.1,5 jaar jong. Afkomstig vanuit Spanje. Kattenbak gewend. Lief karakter. Kleur is chocolate point Kruising Siamees. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Het duurt nog 3 weken na de Rabiës vaccinatie voor hij mag reizen en dan is het afhankelijk hoe snel zich er een vlucht begeleider zich meld. Katten/kittens worden onder contract geplaatst en hebben net zoals de hondjes een castratie en/of sterilisatie plicht.(niet in de prijs inbegrepen). Zij zal gesteriliseerd naar Nederland komen, deze kosten € 60,00 komen nog op de adoptie kosten. Zij is wanneer zij naar Nederland komt gevaccineerd,gechipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Mon, 18 Jun 2018 16:10:52 GMT
<![CDATA[Jaidy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20215 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20215beesiez35671574_180457_1529315193.jpg"/>  Hallo, 

Hierbij zoeken wij een liefdevol huisje voor onze lieve hond Jaidy. Helaas kunnen we niet meer voor haar zorgen omdat we teveel werken en de kinderen uit huis zijn. Jaren lang ging dit goed, maar wij merken dat we te weinig tijd hebben en dit willen we absoluut niet voor dit Jaidy. 

Jaidy is 7 jaar oud en is een schat van een hond. Ze is een Lhasa Apso, heeft bruin, beige, zwart haar. Ze is heel rustig en snel tevreden. Ze is een echt knuffelkont en kijkt ook graag samen tv. 

Denkt u dat Jaidy bij u past en dat u alle liefde en aandacht kan geven? Dan kunt u mij een mailtje sturen voor meer informatie en eventueel een afspraak om Jaidy te ontmoeten. 

Groet,

Mandely 

 

De aanbieder: Mandely

Categorie: Honden

]]>
Mandely Mon, 18 Jun 2018 09:37:08 GMT
<![CDATA[Rondje &puntje]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20214 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20214beesiezimg_5071_1529268372.jpg"/>  Twee lieve heilige Birmaan raskatten. Rondje en puntje komen uit dezelfde nest en zijn onafscheidelijke grote maten. Ze zijn sociaal en kunnen heel goed overweg met kinderen. Deze katten hebben een paspoort, zijn gecastreerd en voorzien van alle benodigde inentingen en papieren. De katten zijn inmiddels 2 jaar. We zijn voor hun opzoek naar een nieuw huisje. 

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor verdere informatie en/of foto's.

 

De aanbieder: Zehra88

Categorie: Katten

]]>
Zehra88 Sun, 17 Jun 2018 20:33:31 GMT
<![CDATA[Gilmo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20212 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20212beesiezimg-20180402-wa_1529258056.jpg"/> Met veel verdriet moet ik helaas een ander thuis voor deze prachtige duitse herder zoeken. Ivm het werk moet ik nu nog vaker en langere periodes naar het buitenland en dat vind ik sneu voor Gilmo omdat hij niet de aandacht krijgt die hij verdiend. Hem elke keer onderbrengen bij anderen geeft hem te veel onrust vandaar dat ik opzoek ben naar een nieuw thuis voor deze lieve schat.

Gilmo is een duitse herder van 8 jaar, hij kan goed met kinderen ( zelfs jonge kinderen), speels maar ook waaks, kan goed met andere honden mits de eerste ontmoeting natuurlijk rustig verloopt, is geen katten liefhebber, geen medisch dossier, is gek op zwemmen en houdt heel erg van wandelen, kan traplopen, gewend om in de auto te zitten en kan enkele uren alleen zijn.

In 1 woord een top hond!!

Wie heeft er voor deze lieve schat een gouden mandje waar hij alle aandacht krijgt die hij verdiend,

 

 

 

 

 

 

De aanbieder: lodewijkschmidt

Categorie: Honden

]]>
lodewijkschmidt Sun, 17 Jun 2018 17:39:06 GMT
<![CDATA[Droef]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20211 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20211beesiez20180617_092158_1529235708.jpg"/>  

GERESERVEERD

 

 Droef is een lieve pup van 4 maanden komt uit spanje en wordt goed gesocialiseerd met soortgenoten katten en kinderen

Droef gaat dagelijks mee in de auto voor een heerlijke wandeling op de hei leert hier aan de riem lopen en omgaan met andere onbekende honden en netjes mee lopen als hij los loopt

De aanbieder: wendyvk

Categorie: Honden

]]>
wendyvk Sun, 17 Jun 2018 11:36:57 GMT
<![CDATA[Play]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20210 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20210beesiez35415464_203658_1529169741.jpg"/>  Hij is van ca.maart 2018. Erg sociaal, liefdevol en gehoorzaam. Kan bij alles en iedereen. Hij zal middel tot groot zijn als hij volwassen is. Dit is geen 100% garantie omdat beide ouders onbekend zijn. Hij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 16 Jun 2018 17:21:53 GMT
<![CDATA[Wiggle]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20209 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20209beesiez32837471_209075_1529169120.jpg"/>  Dit meisje heet Wiggle. Wiggle is van ca.januari 2018 . Zij is een kruising podenco? Zij zal naar verwachting (klein)middel worden. 16-06-2018 woog zij ca.5 kg en is zij 50 cm lang en heeft zij een schoft hoogte van ca.38 cm. Wiggle kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 16 Jun 2018 17:11:36 GMT
<![CDATA[Wendy]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20208 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20208beesiez32684938_209075_1529168528.jpg"/>  Dit meisje heet Wendy. Zij is het hondje met het rose tuigje om. Wendy is van ca.januari 2018 . Zij is een kruising ? Zij zal naar verwachting (klein)middel worden. 16-06-2018 was Wendy een ca.8 kg en een 50 cm lang en heeft ze een schofthoogte van ca.43 cm Wendy kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 16 Jun 2018 17:01:25 GMT
<![CDATA[Wanda]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20207 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20207beesiez35348838_212564_1529167819.jpg"/>  Dit meisje heet Wanda. Op de foto is zij het hondje met het bruinige tuig om. Zij is van ca.januari 2018 . Zij is een kruising podenco? Zij zal naar verwachting (klein)middel worden. 16-06-2018 is zij een 5 kg en heeft ze een lengte van kop tot staart van 50 cm en heeft ze een schofthoogte van ca.37 cm. Wanda kan bij kinderen,katten en honden. Zij verblijft momenteel nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 16 Jun 2018 16:49:57 GMT
<![CDATA[Lady]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20206 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20206beesiez35319084_212570_1529166950.jpg"/>  Lady.

Dit is lady, zij is gisteren 15-06-2018 gedumpt bij Rocio dierenartsen in Spanje. Ze is ca.2 maanden jong en weegt ca. 4,1 kilo. Het liefste kleine meisje, goed met alle andere honden. Zij kan ook bij kinderen en katten. De dierenarts zegt dat ze middelmatige hond zal gaan worden. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 16 Jun 2018 16:35:27 GMT
<![CDATA[Loekie]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20205 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20205beesiezloekie_1529153873.jpg"/> De aanbieder: Lonneke8

Categorie: Katten

]]>
Lonneke8 Sat, 16 Jun 2018 12:57:20 GMT
<![CDATA[semmie]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/20204 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb20204beesieze081c032-83d6-4_1529131402.jpg"/>  Wij hebben 4 lieve konijntjes te koop, 2 mannen en 2 vrouwen. Dit wegens beëindiging van de hobby. Daarom zijn wij nu met spoed opzoek naar een nieuw huisjes voor deze konijntjes. Voor ons is het het belangrijkste dat ze weer een goed huisje krijgen. Vragen, stel ze gerust. 

De aanbieder: Debbiie1991

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
Debbiie1991 Sat, 16 Jun 2018 06:39:31 GMT