BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Billy=Bertie]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21141 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21141beesiez42829198_698664_1540315907.jpg"/>  Billy. Geschatte op een 5 maanden jong. Hij is een kruising waterhond. Lief karakter en speels. Billy kan met kinderen,katten en honden. Vermoedelijk een middel to grote maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-24157173 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Tue, 23 Oct 2018 17:31:02 GMT
<![CDATA[Diego]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21140 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21140beesiezdiego_1540312043.jpg"/>  Leuke, energie volle, lieve hond van 15 maanden. Woont samen met puberbroer, shizu en 2 katten. 2 pubers is te veel drukte in huis.  Ze zijn ook stuk groter geworden dan verwacht en  Zoek adres wat graag veel met hem wil doen. Leert graag.  Soms beetje verlegen maar snel gewend. Goed met andere honden. Gek op spelen.  Loopt netjes aan de riem en los op de grote wandeling.  Wie wil leuk sportief lief mannetje? 

De aanbieder: Blmmoers

Categorie: Honden

]]>
Blmmoers Tue, 23 Oct 2018 15:56:51 GMT
<![CDATA[Adam S]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21139 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21139beesiezadams_15_1540299583.jpg"/> ADAM S * 20 Mei 2016

Geslacht Reu gecastreerd

Ras Mix  

Schouderhoogte Kleine middelmaat: 42 cm hoog en 8,2 kg.  

Uiterlijk Wit/lichtbruin, ruwharig.

Herkomst Spanje, Avilés*   

Verblijfplaats Haarlem, in een opvanggezin met oudere kinderen en twee andere honden.

ADAM is een ontzettend lief en aanhankelijk hondje. Hij kan in het begin wat voorzichtig afwachten maar laat zich snel overhalen voor een aai en knuffel. ADAM is binnen rustig en buiten actief en speels. Hij gaat graag mee wandelen, ook langere stukken kan hij prima aan. Tijdens het wandelen luistert goed naar zijn naam en is baas gericht. In veilige gebieden kan hij los, hij heeft geen jachtinstinct. ADAM kan prima overweg met alle soorten en maten honden. Vooral met hondjes die even groot zijn kan hij heerlijk spelen en rennen. Hij heeft 1x per dag een langere wandeling nodig waar hij lekker los kan rennen en spelen in een veilige omgeving. ADAM heeft wat moeite met autorijden; hij gaat kwijlen. Hij gaat wel rustig liggen in de auto. ADAM kan een tijdje alleen thuis zijn, samen met de andere honden in het opvanggezin. Hij is altijd los in de huiskamer, ook in de nacht. Hij speelt wel, maar sloopt niets. Een bench is voor hem niet nodig. Hij is erg rustig in huis en blaft niet veel. ADAM heeft een lieve en vertederende uitstraling met zijn roze neusje en goudbruine oogjes. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, knuffelt hij je erg graag en kan hij er volop van genieten om bij je te liggen.  

ADAM is teruggekomen in de herplaatsing wegens privé omstandigheden van de adoptant.   ADAM is een heerlijk hondje dat prima luistert en graag met je optrekt. Hij past niet in een druk gezin met jonge kinderen. Een gezin met oudere kinderen zal prima gaan.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.  

Kosten: € 260,-- gift + € 60,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.   De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.  

 LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.  

contactpersoon voor meer info:mirjam-sos@hotmail.com +31 (0)23-7503220  Bereikbaar tot 20.00 uur  

  *Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat. Naast de opvangplaats in Oviedo is La Protectora ook erg actief met opvanggezinnen. Omdat we de verantwoordelijken al jaren kennen, kunnen we hun selectie van honden helemaal vertrouwen en nemen we nu het grootste deel van hun honden af. Hiernaast helpen we hen met goederen voor de honden in opvang. La Protectora heeft ook 2 Low Cost Dierenklinieken geopend, 1 in Gijon en 1 in Laredo, die grote campagnes houden ivm castratie en sterilisatie van de huisdieren en het betaalbaar kunnen aanbieden. Wij steunden regelmatig financieel het opstellen van de dierenkliniek en inrichting van de dierenartsenkamer in El Perro Feliz om medisch materiaal aan te kopen voor verzorging van de opvanghonden. 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Tue, 23 Oct 2018 11:32:53 GMT
<![CDATA[Bebé]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21138 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21138beesiez44410781_214278_1540218382.jpg"/>  Bebé. Alleen gevonden in Spanje. Teefje. Kruising ? Geschatte op een 1 maand jong. Bebé kan met kinderen,katten en honden. Vermoedelijk een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-24157173 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Mon, 22 Oct 2018 14:25:59 GMT
<![CDATA[Marschall]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21137 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21137beesiezmarshall_16_1540216531.jpg"/> Marschall +- 1 Mei 2017

Geslacht Reu gecastreerd

Ras Mix

Schouderhoogte Grote hond: 70 cm hoog en ca.40 kg

Uiterlijk: Bruin met donker masker, kortharige dikke vacht.

Herkomst: Spanje, Avilés*, La Protectora, maar sinds puptijd in Belgiė

Verblijfplaats: Oosteind, in een opvanggezin met andere honden en een kat.

Karakter MARSHALL is werkelijk een droom van een hond. Hij is lief, vrolijk, rustig en zachtaardig. Met de andere honden in het opvanggezin gaat hij goed om en hij snapt de roedeltaal goed. Hij speelt graag met hen. Ook voor andere vreemde honden is hij lief en speelt dan ook graag met ze. Met de kat in het opvanggezin gaat hij goed om.

Binnen in huis is hij rustig. Hij ligt dan graag in een stoel of gewoon lekker ergens op de grond. Ook kan hij al enkele uren alleen thuis blijven.

MARSHALL is dol op wandelen en gaat erg graag mee naar de zee. Hij kan daarbij goed los lopen. MARSHALL houdt van relaxte wandelingen: een beetje snuffelen, alles om hem heen een beetje bekijken om dan vervolgens weer lekker door te sjokken.

Hij is volledig zindelijk.

MARSHALL vindt soms buiten wat dingen een beetje spannend en wil dan wel eens een blaf laten horen. Als je hem daarbij op zijn gemak stelt, is het al snel goed.

MARSHALL gaat zeer goed om met kinderen, zowel groot als klein. Hij is zeer mensgericht en komt graag een knuffel halen.

MARSHALL is graag in de tuin en graaft niet.

In de auto wordt MARSHALL momenteel nog wagenziek. Het opvanggezin werkt er aan om hem aan het autorijden te laten wennen.

 MARSHALL past gezien zijn karakter in veel situaties. Een speelkameraadje zou leuk voor hem zijn. Gezien zijn grootte is de aanwezigheid van een tuin heel fijn.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie

Kosten: € 260,-- gift + € 110,-- toeslag

sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

Contactpersoon voor meer informatie en/of vragen

elvira@sos-strays.nl

+31 (0)6-46386168

Tussen 10.00 en 20.00 uur

MARSHALL werd samen met zijn broertje SAMPLER gered uit de perrera van Pola de Lena waar ze erg bang waren. Totdat zij naar hier konden reizen verbleven ze bij één van de medewerkers van La Protectora in huis. De broers werden allebei door iemand anders geadopteerd, maar wegens veranderde omstandigheden bij de adoptant is MARSHALL terug ter herplaatsing. 

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 22 Oct 2018 13:39:40 GMT
<![CDATA[Pipa]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21136 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21136beesiezpipa8_12_1540211238.jpg"/> Pipa **15 mei 2017

Geslacht Teef gesteriliseerd

Ras Mix

Schouderhoogte Middelmaat: 48 cm hoog en 18 kg.  

Donkergrijs/wit, dikke halflange vacht.  

Herkomst Spanje, Avilés , La Protectora  

Verblijfplaats Beauvechain ((België, 20 km van Leuven)

PIPA is een jonge, aanhankelijke dame die net iets meer begeleiding nodig heeft dan de meeste honden die wij ter adoptie hebben. PIPA heeft in korte tijd al veel geleerd en laten zien dat zij voor de juiste, ervaren baas een gouden hond zal zijn/worden. Momenteel heeft PIPA veel moeite om te weten waar de grens ligt tussen samen spelen of overheersend gedrag naar andere honden, ze is hierin ook lastig te corrigeren, daarom zoeken we echt ervaren baasjes voor deze leuke, spontane, jonge hond. PIPA heeft ook heel veel goede kanten, ze is zindelijk, kan mee in de auto, loslopen op veilige plekken, loopt netjes mee aan de riem en kan ook alleen thuis blijven voor eventjes. PIPA heeft wel kleine springveertjes ingebouwd en schroomt niet om over te lage omheining (onder de 1.5 meter) heen te springen en de omgeving te verkennen.PIPA kan NIET met katten, kippen, knaagdieren of loslopend kleinvee. We plaatsen PIPA niet in een gezin waar reeds meerdere honden aanwezig zijn

Aangezien PIPA heel enthousiast en springerig is wanneer ze mensen ontmoet, plaatsen we haar niet in een gezin met hele jonge kinderen.   Voor PIPA zoeken we ervaren baasjes, die intensief aan de slag willen met het opvoeden van deze leuke, spontane, jonge hond. Bij andere honden .   LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.  

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

Special Care: PIPA heeft een moeilijke start in het leven gehad, maar is nu op de goeie weg; ze heeft echter beslist een ervaren baasje nodig dat extra aandacht aan haar opvoeding besteedt.  PIPA heeft Hubertusklauwtjes.   

Kosten: € 75,-- gift + € 85,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.   De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.     

contactpersoon voor meer info:  petra@sos-strays.nl +32 (0)473-870278   ma-vr: 18.30 - 23.00 uur   za/zo : 10.00 - 23.00 uur

*Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat.  

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Mon, 22 Oct 2018 12:00:33 GMT
<![CDATA[Escarcha]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21135 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21135beesiez44526571_214245_1540144563.jpg"/>  Naam: ESCARCHA Geslacht:katertje Gevonden in Spanje(malaga) Leeftijd: 7-8 weken jong. Kan bij kinderen,honden en katten. Hij verblijft op het moment in de opvang in Spanje. Kleur: wit Hij heeft 2 verschillende kleur ogen (odd-Eye). Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Hij mag net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst met een verplichte sterilisatie/castratie (niet bij de prijs inbegrepen). Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Sun, 21 Oct 2018 17:55:24 GMT
<![CDATA[Tayma 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21134 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21134beesieztayma_spanje__(_1540143620.jpg"/> TAYMA ** +- 01 Januari 2017

Geslacht: Teef gesteriliseerd

Ras: Mix   

Schouderhoogte Grote middelmaat.

Uiterlijk Bruin/zwart, kortharig  

Herkomst Spanje, Torrelavega (Cantabrië) *  

TAYMA verblijft in het asiel Refugio Canino Torres. Bij geschikte kandidaat adoptanten kan ze meereizen met ons transport van begin december 2018.

TAYMA is een zeer lieve hond, ze is heel aanhankelijk en geniet er van als ze geaaid wordt. Ze is ook heel lief voor kinderen. Ondanks haar verleden bij een dogcollector lijkt ze totaal niet getraumatiseerd of angstig. Ze is juist heel relaxed en geniet van de veel betere zorgen en aandacht die ze nu krijgt. TAYMA loopt heel rustig mee aan de riem, ze loopt langzaam en trekt nooit. Autorijden is geen probleem voor haar.

 TAYMA is één van de honden van de grote reddingsactie van La Luz. Hoe lang zij daar heeft geleefd en wat haar voorgeschiedenis is, is onbekend. De honden van “la Luz” zijn veelal niets gewend, hebben geen sociaal leven gehad, en zullen met geduld, liefde en goede zorgen verder moeten worden begeleid door hun nieuwe baasjes.  

 We willen graag dat TAYMA nog een fijne, zorgzame oude dag mag krijgen als huishond, onder voorwaarde van optie adoptie

Optie adoptie:   Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze hondjes alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze hondjes, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.   Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de ouderdom van de hond, zoals b.v tandsteen, stijve gewrichten etc. worden niet vergoed.  

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.  

Medische check: Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog. TAYMA heeft door haar zware leven en gevorderde leeftijd last van artrose maar ze lijkt er geen pijn aan te hebben.     De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.   

Kosten: € 75,-- gift + € 85,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.  

contactpersoon voor meer info:     ineke@sos-strays.nl +31(0)6-82075056   Tussen 14.00 - 22.00 uur  

  De heel jonge vereniging 'Refugio Canino Torres' is in juli 2013 gesticht door de vrijwilligers die al sinds 2011 actief zijn in het asiel van Torrelavega. Ze zijn vanaf nu een onafhankelijke vereniging, voorheen waren ze onderdeel van de dierenbeschermingsorganisatie Aspacan. Refugio Canino Torres krijgt geen subsidies van de steden en gemeenten behalve gratis vuilnis ophalen, rattenbestrijding en watervoorziening. Ze moeten dus erg hard werken om vooral het 'erfgoed' van vóór 2011 te kunnen onderhouden, veelal grote, oudere en moeilijk plaatsbare honden. Deze moedige dierenvrienden organiseren evenementen om wat geld te winnen en zijn afhankelijk van sponsors en donateurs om de dieren waardig te kunnen verzorgen. Wij hebben in 2012 een zomeractie voor Torrelavega gehouden om extra voeding te kunnen kopen en ondersteunen de honden met nihil plaatsingskansen structureel via ons AHA project. Voor een stukje geschiedenis van Torrelavega vanaf 2011 tot nu, klik hier.  

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sun, 21 Oct 2018 17:16:53 GMT
<![CDATA[Dana]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21133 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21133beesiez44643398_102124_1540129172.jpg"/>  Dana. Zij is een teefje. Haar leeftijd wordt geschat op een 10-11 maanden jong. Karakter: Nobel en Lief. Zij kan bij kinderen en honden. Katten onbekend. Zij is waarschijnlijk een boxer kruising. Zij wordt een middel maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Voor zij naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, deze kosten € 90,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës),ge-chipt en neemt zhij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sun, 21 Oct 2018 13:39:08 GMT
<![CDATA[Lili]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21132 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21132beesiez44543138_177684_1540128353.jpg"/>  Naam:Lili. Geslacht:vrouw Gevonden in Spanje(malaga) Leeftijd: ca.7 maanden jong. Kan bij kinderen,honden en katten. Zij verblijft op het moment in de opvang in Spanje. Kleur: Cypers Kruising langhaar. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Voor Lili naar Nederland komt zal ze gesteriliseerd zijn, deze kosten € 60,00 komen nog op de adoptie kosten. Katten/kittens worden onder contract geplaatst met een verplichte sterilisatie/castratie (niet bij de prijs inbegrepen). Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Sun, 21 Oct 2018 13:25:34 GMT
<![CDATA[Loena 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21131 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21131beesiezloena_spanje__(_1540147894.jpg"/> Loena ** 19 Januari 2009

Geslacht Teef gesteriliseerd

Ras Fox Terriër Draadhaar.

Schouderhoogte Kleine middelmaat: 44 cm hoog en 9,4 kg.   

Wit/bruin, draadharig. 

Herkomst Spanje, Avilés , la Protectora*  

LOENA verblijft in opvang bij een vrijwilliger van La Protectora. Bij geschikte kandidaat adoptanten kan LOENA meereizen met ons transport van begin december 2018.

LOENA wordt door haar Spaanse opvanggezin omschreven als een heel erg lief, rustig en makkelijk hondje. Ze verblijft in een opvanggezin samen met andere honden en katten en is vriendelijk en sociaal met allemaal. LOENA had een thuis in Spanje. Ze werd afgestaan omdat haar baasje wegens ziekte niet langer voor haar kon zorgen.  

We willen graag dat LOENA nog een fijne oude dag mag krijgen als huishondje, onder voorwaarde van optie adoptie *.   * Optie adoptie:   Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.   Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed.  

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.  

Kosten: € 75,-- gift + € 60,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.   De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond. 

Medische check: Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog.

 contactpersoon voor meer info: ineke@sos-strays.nl +31(0)6-82075056 Tussen 14.00 - 22.00 uur  

Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat. Naast de opvangplaats in Oviedo is La Protectora ook erg actief met opvanggezinnen. Omdat we de verantwoordelijken al jaren kennen, kunnen we hun selectie van honden helemaal vertrouwen en nemen we nu het grootste deel van hun honden af. Hiernaast helpen we hen met goederen voor de honden in opvang. La Protectora heeft ook 2 Low Cost Dierenklinieken geopend, 1 in Gijon en 1 in Laredo, die grote campagnes houden ivm castratie en sterilisatie van de huisdieren en het betaalbaar kunnen aanbieden. Wij steunden regelmatig financieel het opstellen van de dierenkliniek en inrichting van de dierenartsenkamer in El Perro Feliz om medisch materiaal aan te kopen voor verzorging van de opvanghonden.              

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sun, 21 Oct 2018 12:59:04 GMT
<![CDATA[2 puppy`s]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21130 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21130beesiez44387807_727145_1540123506.jpg"/>  Hillary en Bill. Zij zijn broer en zus. Kruising York met chihuahua. Leeftijd is ca.1 maand jong. Zij verblijven nu nog in Spanje. Zij kunnen met kinderen,katten en honden. Een klein blijvend maat hond. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Graag plaatsen we ze samen maar is geen must. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer zij na reservering naar Nederland komen zijn zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en nemen zij ieder hun eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-24157173 06-10961817 zie ook de andere advertenties. Prijs is per pup.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sun, 21 Oct 2018 12:04:44 GMT
<![CDATA[Cooper]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21129 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21129beesiezimage_1540111160..jpg"/> gezocht een goed tehuis voor onze labrador, wegens medische reden baasje. 

De aanbieder: Cooper

Categorie: Honden

]]>
Cooper Sun, 21 Oct 2018 08:36:15 GMT
<![CDATA[Sultan]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21128 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21128beesiez44316713_207992_1540074902.jpg"/> Sultan. Hij is een reutje. Hij is ca.5-6 maanden jong. Vermoedelijk kruising waterhond /pyrenese berghond?. Hij verblijft nu nog in Spanje. Zijn vacht is nog niet optimaal maar hier wordt aan gewerkt. Geschatte grootte is middel tot groot formaat wanneer hij volgroeid is. Dit is geschat dus geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 20 Oct 2018 22:34:09 GMT
<![CDATA[Oscar]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21126 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21126beesiez44366434_727143_1540074757.jpg"/>  Oscar. Hij is vermoedelijk iets van een kruising bodeguero. Hij verblijft nu bij een foster in Spanje. Leeftijd is een ca.2 maanden jong. Gewicht is een 2,7 kg. Hij kan met kinderen,katten en honden. Grootte is naar verwachting een (klein)middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Sat, 20 Oct 2018 19:25:47 GMT
<![CDATA[Luna]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21125 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21125beesiezthumb-20181007_165405.jpg"/>  Hoi 

Een lieve chiuahua zoekt een gouden mandje  de pup is 20 weken oud is wandelen aan de riem een beetje gewent maar ze moet nog veel leren ze is soms wat angstig maar binnen een speels lief hondje ze heeft een paspoort is gechipt en heeft de spuitjes gehad 

De aanbieder: Geleen0466

Categorie: Honden

]]>
Geleen0466 Sat, 20 Oct 2018 11:21:31 GMT
<![CDATA[Adam 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21124 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21124beesiezadan-20181012-1_1540033516.jpg"/>  ADAM* 1 mei 2009

Reu gecastreerd

Ras: Labrador Retriever.

Schouderhoogte:Middelmaat: ca. 50 cm hoog.

ADAM heeft overgewicht en zou best wat kilootjes kwijt mogen raken.

Uiterlijk: Blond, kortharig

Herkomst: Spanje, Avilés (La Protectora*)

ADAM verblijft in het asiel Perro Feliz van de organisatie La Protectora.

Bij geschikte kandidaat adoptanten kan ADAM meereizen met ons transport van begin december 2018. 

Volgens de info uit Spanje is ADAM - ofwel "our little fat boy" zoals zijn koosnaampje in Spanje is - een fantastisch lieve en leuke hond. Hij is vrolijk en aanhankelijk, ADAM is één en al vriendelijkheid. ADAM heeft altijd een thuis gehad en is het leven als huishond gewend. Gedrag met katten onbekend maar dit kan getest worden.  

ADAM en zijn maatje BRUCE hadden een thuis in Spanje. Hun baasje ging een paar dagen weg en heeft de buren gevraagd zolang voor de honden te zorgen. Echter, het baasje is nooit meer teruggekeerd en heeft, zo lijkt het er nu op, de honden doelbewust achter gelaten. De buurman heeft de hulp ingeschakeld van La Protectora om een nieuw thuis voor hen te zoeken. Het zou fantastisch zijn als ze samen een thuis konden vinden maar dit is niet noodzakelijk.

 We willen graag dat ADAM nog een liefdevolle oude dag mag krijgen als huishond, onder voorwaarde van optie adoptie *.  

* Optie adoptie:   Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.  

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.  

Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog.   ADAM is op dit moment veel te zwaar. Voor zijn gezondheid en zijn gewrichten is het belangrijk dat hij op diëet gaat.

 Adoptiebedrag: 75,- euro + 85,- euro toeslag castratie.  

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.   De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).  

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.  

Contactpersoon voor meer info:

INEKE ineke@sos-strays.nl

0031-682075056

Bereikbaar:tussen 14.00 en 22-00 uur.

Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.  

 

*Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat. Naast de opvangplaats in Oviedo is La Protectora ook erg actief met opvanggezinnen. Omdat we de verantwoordelijken al jaren kennen, kunnen we hun selectie van honden helemaal vertrouwen en nemen we nu het grootste deel van hun honden af. Hiernaast helpen we hen met goederen voor de honden in opvang. La Protectora heeft ook 2 Low Cost Dierenklinieken geopend, 1 in Gijon en 1 in Laredo, die grote campagnes houden ivm castratie en sterilisatie van de huisdieren en het betaalbaar kunnen aanbieden. Wij steunden regelmatig financieel het opstellen van de dierenkliniek en inrichting van de dierenartsenkamer in El Perro Feliz om medisch materiaal aan te kopen voor verzorging van de opvanghonden.    

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 20 Oct 2018 11:05:14 GMT
<![CDATA[Bruce 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21123 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21123beesiezbruce_s_spanje__1540125222.jpg"/> BRUCE +- 01-11-2008

Geslacht Reu gecastreerd 

Ras Mix 

Schouderhoogte Grote middelmaat: ca. 60 cm hoog.

Uiterlijk Zwart met grijs/wit, niet helemaal kortharig.

Verblijfplaats BRUCE verblijft in het asiel Perro Feliz van de organisatie La Protectora. Bij geschikte kandidaat adoptanten kan BRUCE meereizen met ons transport van begin december 2018. Karakter Volgens de info uit Spanje is BRUCe een hele lieve, sociale en rustige hond. BRUCE heeft altijd een thuis gehad en is het leven als huishond gewend.

BRUCE en zijn maatje ADAM hadden een thuis in Spanje. Hun baasje ging een paar dagen weg en heeft de buren gevraagd zolang voor de honden te zorgen. Echter, het baasje is nooit meer teruggekeerd en heeft, zo lijkt het er nu op, de honden doelbewust achter gelaten. De buurman heeft de hulp ingeschakeld van La Protectora om een nieuw thuis voor hen te zoeken. Het zou fantastisch zijn als ze samen een thuis konden vinden maar dit is niet noodzakelijk.

Adoptiebedrag: 75,- euro + 85,- euro toeslag castratie.   Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.   De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).   LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.  

Contactpersoon voor meer info: INEKE ineke@sos-strays.nl 0031-682075056 Bereikbaar:tussen 14.00 en 22-00 uur.   Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.  

 

Herkomst Spanje, Avilés

 

Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat.

Naast de opvangplaats in Oviedo is La Protectora ook erg actief met opvanggezinnen. Omdat we de verantwoordelijken al jaren kennen, kunnen we hun selectie van honden helemaal vertrouwen en nemen we nu het grootste deel van hun honden af. Hiernaast helpen we hen met goederen voor de honden in opvang.

La Protectora heeft ook 2 Low Cost Dierenklinieken geopend, 1 in Gijon en 1 in Laredo, die grote campagnes houden ivm castratie en sterilisatie van de huisdieren en het betaalbaar kunnen aanbieden. Wij steunden regelmatig financieel het opstellen van de dierenkliniek en inrichting van de dierenartsenkamer in El Perro Feliz om medisch materiaal aan te kopen voor verzorging van de opvanghonden.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 20 Oct 2018 09:12:02 GMT
<![CDATA[Dino 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21122 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21122beesiezdino-2_1540123880.jpg"/> Dino **1 Oktober 2007

Geslacht Reu gecastreerd

Ras Mix 

Schouderhoogte Middelmaatje: 45-50 cm hoog.

Uiterlijk Lichtbruin, halflangharig.  

Herkomst Spanje, Avilés *

DINO verblijft in het asiel Perro Feliz van de organisatie La Protectora. Bij geschikte kandidaat adoptanten kan DINO meereizen met ons transport van begin december 2018.

DINO is een lieve hond die tot nu toe nog weinig goeds in zijn leven heeft gekend. Ondanks zijn verleden bij een dogcollector lijkt hij niet getraumatiseerd of angstig te zijn. Hij is aanhankelijk en begint steeds meer te genieten van de betere zorgen en aandacht die hij nu krijgt in het asiel. DINO loopt netjes mee aan de riem.  Sociaal met honden. Dino is getest met katten, hij is geen kattenkiller, maar wil er wel achterna jagen. 

DINO is één van de honden van de grote reddingsactie van La Luz. Hoe lang hij daar heeft geleefd en wat zijn voorgeschiedenis is, is onbekend. De honden van “la Luz” zijn veelal niets gewend, hebben geen sociaal leven gehad, en zullen met geduld, liefde en goede zorgen verder moeten worden begeleid door hun nieuwe baasjes.  

We willen graag dat DINO nog een fijne zorgzame oude dag mag krijgen als huishond, onder voorwaarde van optie adoptie

Optie adoptie:   Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.   Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

Medische check: Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog.

Kosten: € 75,-- gift + € 85,-- toeslag sterilisatie / castratie: zie toelichting voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.  

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.    

Contactpersoon voor meer info: INEKE ineke@sos-strays.nl 0031-682075056 Bereikbaar:tussen 14.00 en 22.00 uur.    

Fundacion Protectora de Animales del Principado de Asturias, of kortweg “La Protectora” is een vereniging gesticht in Avilés (Asturias) maar die sinds november 2017 een eigen opvangplaats heeft geopend in de buitenwijk van Oviedo: Perro Feliz. De vereniging is in 2012 in het leven geroepen door een aantal zeer ervaren dierenvrienden vanwege het enorm toegenomen aantal afgedankte en zwervende honden in Asturias met gevolg dat niet allen een plaats kunnen vinden in een goed beheerd asiel. Asturias was bijzonder slecht bedeeld. Velen eindigen in verschrikkelijke dodingstations of blijven zwerven op straat. Naast de opvangplaats in Oviedo is La Protectora ook erg actief met opvanggezinnen. Omdat we de verantwoordelijken al jaren kennen, kunnen we hun selectie van honden helemaal vertrouwen en nemen we nu het grootste deel van hun honden af. Hiernaast helpen we hen met goederen voor de honden in opvang. La Protectora heeft ook 2 Low Cost Dierenklinieken geopend, 1 in Gijon en 1 in Laredo, die grote campagnes houden ivm castratie en sterilisatie van de huisdieren en het betaalbaar kunnen aanbieden. Wij steunden regelmatig financieel het opstellen van de dierenkliniek en inrichting van de dierenartsenkamer in El Perro Feliz om medisch materiaal aan te kopen verzorging van de opvanghonden.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 20 Oct 2018 08:16:45 GMT
<![CDATA[Ekis]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21121 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21121beesiez20180923_162534_1540221721.jpg"/> EKIS* 1 mei 2018

Reu

Ras: Mix

Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk middelmaatje: 36 cm hoog en 9 kg.(op 24 sept.)

Uiterlijk: Zwart/bruin , ruwharig.

Herkomst: Spanje, Madrid (Adoptalo.com*)

EKIS, sinds half september in een opvanggezin met jonge kinderen, een kat en een konijn in Spijkenisse, Zuid Holland. EKIS wordt door zijn Spaanse verzorgers beschreven als een lieve, speelse pup met een zalige persoonlijkheid.

EKIS is een heerlijke, lieve, speelse pup. Hij wisselt gedurende de dag van eten naar spelen naar slapen. Hij vindt het heerlijk om bij je op schoot of op de bank te liggen. Hij speelt nog behoorlijk wild en ook je handen, armen en benen zijn daarbij soms een doelwit. Hij pakt alles wat hij tegenkomt en vooral eten zou hij zo van je bord pakken of uit je hand. EKIS is zo goed als zindelijk, als hij op tijd wordt uitgelaten, uiteraard is er af en toe nog een ongelukje. Van bepaalde dingen weet hij dat het niet mag maar probeert het stiekem soms toch. Hij laat zich dan goed corrigeren. EKIS en de kinderen in het opvanggezin (een tweeling van drie jaar) hebben een geweldige klik en ze doen heel veel met elkaar. Daarbij wordt soms ook het speelgoed gedeeld, wat uiteraard wordt gecorrigeerd. EKIS en de kat in het opvanggezin zijn ook heel leuk samen. EKIS daagt de kat uit om te spelen en de kat vindt het leuk om of mee te doen of om hem terug uit te dagen. 's Avonds slapen ze samen los in de kamer. Dat gaat erg goed. EKIS is goed in de omgang met andere honden. Hij wil iedere hond benaderen en met ze spelen. Ook vreemde mensen op straat wil hij altijd vrolijk begroeten. Buiten aan de riem is alles en iedereen leuk. EKIS is snel afgeleid en hij wil het liefste overal tegelijk zijn. Eenden en vogels hebben daarbij ook zijn aandacht. Ook een holletje is zo gevonden door hem en graven is dan zijn grote hobby. Tijdens het spelen of als EKIS wat hoort, wil hij nog wel eens blaffen.

EKIS is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. Sociaal met andere honden.

 Adoptiebedrag: 260,- euro Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond). LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA elvira@sos-strays.nl +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

 

*ADOPTALO.com: De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.    

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Sat, 20 Oct 2018 06:59:06 GMT
<![CDATA[Julieta 10+]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21120 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21120beesiezjulieta_1539990705.jpg"/> JULIETA

Geslacht Teef gesteriliseerd

Ras: Mix

Leeftijd ± 01/01/2008

Schouderhoogte Grote middelmaat: 55-60 cm hoog.

Uiterlijk Bruin gemeleerd, dikke vacht.

JULIETA is een lieve, aanhankelijke en sociale hond. Ze loopt rustig mee aan de riem en geniet van het beetje aandacht wat ze krijgt. Al is JULIETA tot nu toe niet veel gewend geweest, ze komt evenwichtig over, is vriendelijk voor mens en dier en niet angstig.

JULIETA verblijft in het asiel Bolgachina in Oviedo. Bij geschikte kandidaat adoptanten kan ze meereizen op ons transport van begin december 2018. Karakter JULIETA is een lieve, aanhankelijke en sociale hond. Ze loopt rustig mee aan de riem en geniet van het beetje aandacht wat ze krijgt. Al is JULIETA tot nu toe niet veel gewend geweest, ze kom.enwichtig over, is vriendelijk voor mens en dier en niet angstig. Sociaal met andere honden. Bij de kattentest, waarbij JULIETA langs de kattenverblijven in het asiel geleid werd, reageerde ze heel rustig en toonde weinig interesse in de katten, zie filmpje.  

We willen graag dat JULIETA nog een waardige en liefdevolle oude dag mag krijgen als huishond, onder voorwaarde van optie adoptie * Optie adoptie:   Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.    Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed. 

  Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

  Medisch Rapport   Wij laten deze 10-plussers in Spanje, naast de plaatselijk voorkomende ziektes, en een algemeen bloedbeeld, nog extra checken op algehele conditie en gezondheid. Uitslagen van deze tests volgen nog.    

 

Contactpersoon voor meer info:

Ineke:

ineke@sos-strays.nl

0031-682075056

Bereikbaar:tussen 14.00 en 22.00 uur.

 

De aanbieder: sosstrays

Categorie: Honden

]]>
sosstrays Fri, 19 Oct 2018 23:00:25 GMT
<![CDATA[Drogo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21117 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21117beesiez44204130_220722_1539980968.jpg"/>  Drogo. Hij is een kruising ?. Verlaten gevonden langs de snelweg in Spanje. Leeftijd wordt geschat op 5-6 maanden. Gewicht is rond de 10-12 kg. Hij kan met kinderen,katten en honden. Grootte is naar verwachting een middel maat. Dit is geen 100% garantie omdat de ouders niet bekend zijn. Pups mogen pas na een leeftijd van 3 maanden en 3 weken reizen dit alles heeft te maken met de verplichte Rabiës enting en deze enting mag pas bij 12 weken gegeven worden en moet minimaal 3 weken inwerken. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 19 Oct 2018 20:29:05 GMT
<![CDATA[Frodo]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21116 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21116beesiez44379854_539165_1539980701.jpg"/>  Naam:Frodo Geslacht: man Leeftijd: ca.4 maanden jong Hij verblijft op het moment in de opvang in Spanje. Kleur:Cypers Hij is heel aanhankelijk en speels, Frodo kan met kinderen, honden en katten. Ook katten/kittens worden geënt tegen de Rabiës. Zij mogen net als puppy`s pas bij de leeftijd van minimaal 15 weken reizen i.v.m de Rabiës enting. Katten/kittens worden onder contract geplaatst met een verplichte sterilisatie/castratie (niet bij de prijs inbegrepen). Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 19 Oct 2018 20:24:35 GMT
<![CDATA[Van Gogh]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21115 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21115beesiez44291569_273077_1539980434.jpg"/>  Deze kater heet van Gogh. Hij verblijft op het moment nog in Spanje. Zijn leeftijd is geschat op ca.1 jaar jong. Hij is kattenbak zindelijk. Kleur : rood. Korte staart. Lief en aanhalig. Kittens/katten worden onder contract geplaatst. Waarin staat dat ze verplicht gesteriliseerd /gecastreerd moeten worden (niet in de prijs inbegrepen). Voor hij naar Nederland komt zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 40,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer hij naar Nederland komt is hij gevaccineerd,gechipt en heeft hij zijn paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 06-10961817 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Katten

]]>
xena61 Fri, 19 Oct 2018 20:19:54 GMT
<![CDATA[Nala(2)]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/21114 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb21114beesiez44270105_220999_1539960193.jpg"/>  Nala(2). Vrouwelijke pup pup. Geschatte leeftijd ca.8-10 maanden. Kleur vacht is zwart. Kruising labrador met teckel. Waarschijnlijk klein middel maat wanneer zij volwassen is. Dit is geschat dus geen 100% garantie dit omdat de ouders niet bekend zijn. Zij verblijft nu nog in Spanje. Voor Nala(2) naar Nederland komt zal zij gesteriliseerd zijn, deze kosten € 90,00 komen nog op de adoptie kosten. Wanneer zij na reservering naar Nederland komt is zij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt zij haar eigen paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12913350 06-24157173 06-10961817 06-12908192 zie ook de andere advertenties.

De aanbieder: xena61

Categorie: Honden

]]>
xena61 Fri, 19 Oct 2018 14:42:49 GMT