Bekeken: 64 keer

PIERROTLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

GERESERVEERD....P I E R R O T +/- 15/07/2015

Geslacht :  Reu gecastreerd Ras:  Mix Schouderhoogte:  Kleine middelmaat: 38 cm hoog en 15 kg Uiterlijk:  Wit/grijszwart, wollige halflange vacht. Herkomst : Spanje, Madrid

 

PIERROT verblijft in Ruurlo, in een opvanggezin met andere honden, katten, kippen, paarden en kleinvee. Hij is een lief, vriendelijk, snel lerend hondje wat dol op aaitjes en knuffelen is. PIERROT kan prima aan de riem lopen en gaat probleemloos mee in de auto. In huis gedraagt hij zich rustig, hij is duidelijk gewend aan een leven in huis.Bij andere honden is hij sociaal.Tijdens de kattentest toonde PIERROT geen enkele interesse. PIERROT is nog maar net overgekomen naar hier. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bijzonderheden: PIERROT heeft nauwelijks een staart als gevolg van couperen. Van zijn voorgeschiedenis is nauwelijks iets bekend. PIERROT werd door zijn eigenaren afgegeven in de perrera van Madrid omdat zij geen tijd meer voor hem hadden.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site: www.sos-strays.nl

  • Contactpersoon voor meer info: DIEN
  • [email protected]
  • +31 (0)6-39205491 tussen 17.00 en 20.00 uur

Kosten: € 260,00-- gift + € 85 ,-- toeslag sterilisatie / castratie voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje d.m.v bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

*De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 345,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 20 juli 2021 - 13:48
Verloopt: 26 juli 2021 - 15:09

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)