Bekeken: 54 keer

StitchLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Stitch. Rescue kat vanuit Spanje. STITCH werd op straat gevonden met ernstige verwondingen aan zijn lichaam, vermoedelijk veroorzaakt door hondenbeten. Hij is een kat die duidelijk gewend is aan mensen, dus hij is waarschijnlijk verdwaald op straat of achtergelaten door zijn familie. Hij werd naar het asiel gebracht en wacht nu in de katten kennel op zijn eeuwige familie. STITCH is behandeld voor de wonden aan zijn rug, die nu bijna volledig genezen zijn. Verder is hij een gezonde kat, middelgroot en eet hij zonder problemen. STITCH is een zeer sociale, aanhankelijke en hechte kat. Hij is duidelijk mensen gewend, hij vindt het heerlijk om geaaid en verzorgd te worden, al heeft hij ook zo zijn momenten dat hij liever onafhankelijk is. Hij is wat verlegen en nogal stil; als we niet bij de katten kennel zijn brengt hij zijn tijd door in een mand of kennel. Hij is een grote eter en vindt het heerlijk als we hem iets lekkers geven. Hij kan goed overweg met de andere katten, bemoeit zich liever met zijn eigen zaken en gaat niet in gevecht. We weten niet hoe hij met honden omgaat, maar we moeten rekening houden met het ongeluk dat de wonden op zijn rug heeft veroorzaakt. STITCH moet terugkeren naar een huis waar hij alle genegenheid krijgt die hij mist.

Het juiste huis voor STITCH moet deze kenmerken hebben: -Mensen die op zoek zijn naar een rustige en aanhankelijke kat. Ze moeten hem de aandacht en genegenheid geven die hij nodig heeft. Ervaring met katten is niet vereist. -Hij kan samenleven met andere katten.

Stitch is een Europese korthaar. Geboorte datum geschat op 03.05.2020 Kleur: zwart/wit Sociaal met andere katten. Niet getest met kinderen en honden. Getest op Felv en Fiv en negatief. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt ,dan zal hij gecastreerd zijn, deze kosten € 40,00 komen nog op de bemiddelingskosten. Wanneer hij na reservering naar Nederland komt is hij gevaccineerd(incl.Rabiës), ge-chipt en neemt hij zijn eigen Europese paspoort mee. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: mannelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: overig
Vergoeding: 200,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 3 juni 2021 - 15:28
Verloopt: 2 augustus 2021 - 15:28

Categorie: Katten


De aanbieder

MJM Dogs Foundation
asiel/dierenopvang
Nederland (2033GB)