Bekeken: 241 keer

KIKILaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

KIKI-ouders werden op straat aangetroffen, bang en angstig. De eerste dagen hier waren wat moeilijk voor hem, hij wist niet echt wat hij deed in een kooi, met mensen die hij niet kende en zoveel blaffende honden. We hebben gemerkt dat als hij in de kooi zit en de honden blaffen, hij erg overweldigd wordt en aan zijn staart knabbelt. Als hij uit is met de rest van de honden, is hij ontspannen en speelt hij met de anderen.

Hij gaat wandelen met de rest van de honden en dat is geen probleem, hij kan goed met iedereen overweg. Af en toe zien we hem met ze spelen, maar wat hij het liefste doet, is alles ruiken. Hij speelt ook graag met de bal, hoewel hij soms overboord gaat en explodeert.

Met mensen is hij goed en aanhankelijk. Eerst wilde hij niet dat we hem aanraakten en als hij dat deed, liet hij ons zijn tanden zien, maar we denken dat het uit angst was, aangezien hij ons nooit iets heeft aangedaan. Nu is dit veranderd en wordt hij hartelijk gestreeld. Hij is gehoorzaam, 15 weken oud, als hij zichzelf aanraakt om in de kooi gehouden te worden, gaat hij gelukkig naar binnen.

Ras/soort: Bulldog Franse
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: nee
Herkomst: Nederland
Vergoeding: 150,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 28 april 2021 - 18:21
Verloopt: 28 april 2022 - 18:21

Categorie: Honden


De aanbieder

maggimaddalena
particulier
Nederland (1012WX)