Bekeken: 77 keer

ColetteLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

COLETTE +/- 20/12/2020

Geslacht : Teef

Ras :Mix

Schouderhoogte : Wordt waarschijnlijk een middelmaatje

Uiterlijk :Bruin gestroomd met wit, kortharig

Herkomst : Griekenland, Athene

COLETTE verblijft in Heemskerk, in een opvanggezin met andere honden, katten en vogels. Zij is een lieve speelse pup. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis. Zij is sociaal bij andere honden.

COLETTE is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

Kosten gift: € 295,-- voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: Dien [email protected] +31 (0)6-39205491 tussen 17.00 en 20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bijzonderheden: COLETTE werd gevonden in de bergen, samen met een broertje en zusjes. Vermoedelijk als ongewenst nest achtergelaten zoals helaas heel vaak gebeurt. Gelukkig werden ze op tijd gevonden, de pups waren erg mager en het had niet veel langer moeten duren.

* Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Door de samenwerking tussen S.O.S. Strays en ZEIL kan een deel van het nest naar Nederland reizen, beginnend met COLETTE en haar zusjes CHRISTY en CAILIN.  

Ras/soort: Kruising
Kleur: gestroomd
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 26 april 2021 - 14:15
Verloopt: 25 juni 2021 - 14:15

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)