Bekeken: 190 keer

DagniLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 TE BEZOEKEN IN TIEL

AANGEPAST OP 12-11-2020

 

Dagni zwierf op straat in Bulgarije. Ze verblijft nu in een gastgezin in Tiel. Dagni is vermoedelijk een Karakachan mix en is 10 mnd. Haar schofthoogte is 60 cm.

Dagni is een prachtige hond met een mooie weelderige vacht in mooie kleuren en ze heeft een groot en machtig overkomen.

Ze is vriendelijk naar mensen en haar verzorger mag alles met haar doen. Ze is speels en stoeit graag tijdens de wandeling maar hier zouden we adviseren om een hondencursus te volgen zodat ze niet meer springt om te spelen maar netjes mee loopt. Ook kan ze nog trekken aan de riem maar er zijn ook momenten dat ze rustiger mee loopt.

Ze is een grote levendige bundle of joy.. een en al vrolijkheid, een en al speelsheid die erop los huppelt omdat het leven volgens haar een grote vreugde is. 

Dagni moet ooit wel een baasje gehad hebben want ze is super zindelijk. 

Haar omgang met katten en kinderen is niet bekend. We zien dat ze met honden heel afwisselend is en ze kan wel spelen met honden maar ze kan dan zomaar omschieten in woestheid. Ook beschermd ze door honger in het verleden haar voer en snacks voor andere honden. Om deze redenen plaatsen we haar als enigst huisdier en niet bij kinderen.

Kan prima alleen thuis zijn maar moet geen zicht hebben op waar u verdwijnt buiten of ook geen zicht op de straat . Heeft ze een stukje van het huis waar ze niets kan zien dan is ze gewoon lief stil.

Dagni lijkt niet te willen klimmen of springen over een babyhek in haar gastgezin welke 90 cm hoog is. Ze kan ook naar een woning in het buitengebied.

Ze is gesteriliseerd, geent, gechipt en heeft een paspoort. Bijdrage voor de kosten van het gemaakte transport en voorbereidingen 325 Euro. Plaatsing via Bulgaarse rescue. In Nederland zijn vrijwilligers die assisteren bij screening en nazorg.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: nee
Gedrag aan de lijn: trekt
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Oost-Europa
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 november 2020 - 22:43
Verloopt: 10 januari 2021 - 22:43

Categorie: Honden


De aanbieder

NoKillMissionteam
particulier
Nederland (3512EW)