Bekeken: 79 keer

KeftesLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

KEFTES* 5 mei 2020

Reu

Ras : Mix

Schouderhoogte : 48 cm en 14 kg.Wordt waarschijnlijk een grote hond. Helaas is ons niets bekend van de papa en mama van KEFTES, waardoor we niet weten hoe groot hij worden zal.

Uiterlijk :Tricolor, iets wollige puppyvacht. Herkomst:Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

KEFTES komt eind september in een opvanggezin met andere honden, katten, kippen, paarden en kleinvee in Ruurlo , Gelderland.

Lieve speelse pup.

KEFTES is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. KEFTES is sociaal bij andere honden.

Binnenkort kunnen we meer over hem vertellen.

Bijzonderheden: De Griekse baasjes van KEFTES, die erg arm zijn, hebben de hulp van IAWU gevraagd om hun pup op te nemen. KEFTES verblijft nu bij een opvanggezin tot hij naar Nederland reist.

Adoptiebedrag: 295,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: Dien [email protected] +31 (0)6-39205491 Bereikbaar: tussen 10.00 en 20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 september 2020 - 09:00
Verloopt: 10 november 2020 - 09:00

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)