Bekeken: 60 keer

GloryLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

GLORY * 1 maart 2019

Teef gesteriliseerd

Ras : Mix

Schouderhoogte: 54 cm en 17 kg.

Uiterlijk : Tricolor, half langharig.

Herkomst : Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

GLORY komt eind september in een opvanggezin met kinderen, een hond en katten in Zoetermeer , Zuid Holland. GLORY wordt aan ons beschreven als een lieve, speelse en mensgerichte hond. Sociaal bij andere honden GLORY reageerde bij de kattentest onverschillig op deze dieren. Tips om de kennismaking tussen hond en kat positief te laten verlopen; https://www.doggo.nl/artikelen/aanschaf-van-een-hond/hond-en-kat-samen-in-huis/ Bijzonderheden : GLORY werd gevonden in een park. Ze droeg geen halsband en was niet gechipt. Van haar verleden is niets bekend maar het vermoeden is dat zij in het betreffende park achtergelaten is door haar eigenaar, zoals helaas vaak gebeurt in Griekenland. GLORY verblijft bij een Grieks opvanggezin totdat zij naar Nederland reist. Adoptiebedrag: 295,- euro + 85,- euro toeslag sterilisatie.

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info:

NOOR

[email protected]

+31 (0)6-37271211

Bereikbaar tussen: 16.00 en 20.00 uur

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

Bezoek onze site: www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 380,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 10 september 2020 - 22:05
Verloopt: 9 november 2020 - 22:05

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)