Bekeken: 147 keer

MorrisLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

GERESERVEERD!

MORRIS* 3 mei 2020

Reu

Ras: Mix

Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een grote hond. 40 cm en 8 kg ( op 6 sept.)

Uiterlijk : Zwart/wit, iets ruwharig.

Herkomst: Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

MORRIS sinds begin september in een opvanggezin met honden en konijnen in Lienden , Gelderland.

MORRIS is een lieve, sociale, speelse en vrolijke pup. MORRIS kan het met iedereen goed vinden. Mensen vindt hij leuk en hij komt er dan ook graag bijzitten zonder hierin opdringerig te zijn. Ook is hij altijd in voor een knuffel. Met andere honden kan hij goed overweg en met één van de andere honden in het opvanggezin kan hij dan ook leuk spelen. MORRIS kan zich ook goed alleen vermaken. Uiteraard worden hierbij nog dingen gepakt die niet voor hem bestemd zijn. MORRIS heeft door wanneer er menseneten op tafel komt en reageert hierop door eens tegen de eetkamerstoel op te gaan staan. In de tuin loopt hij wat rond, rent eens achter de andere honden aan of pakt een stokje of blaadje om daarop te gaan liggen kauwen. Aan de riem loopt hij nog niet echt goed mee. Hij loopt nog alle kanten op en soms wil hij ook gewoon niet meelopen. Uiteraard traint het opvanggezin hiermee. MORRIS is al best aardig zindelijk mits je hem op regelmatige tijden naar buiten laat. 's Nachts en bij afwezigheid van het opvanggezin slaapt MORRIS in de bench. Dit gaat erg goed.  

MORRIS is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

 

Bijzonderheden: MORRIS werd samen met een andere pup gevonden op een vuilnisbelt. Of zij daar geboren of gedumpt zijn is onbekend. Beide pups, HAZEL en MORRIS, zullen samen naar Nederland reizen voor een betere toekomst.

Adoptiebedrag: 295,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA [email protected] +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Aanvullende informatie

Geplaatst: 30 augustus 2020 - 14:34
Verloopt: 29 oktober 2020 - 14:34

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)