Bekeken: 68 keer

ElmoLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

 Elmo is een lieve gesteriliseerde poes van ongeveer 11 jaar. Ze is qua kleur een kruising tussen een lapjespoes en een cypers poesje. 

Kortgeleden zijn wij verhuisd van een huis met een hele grote tuin in het buitengebied naar een tussenwoning met een kleine afgesloten tuin. Elmo is echt een poes die graag haar ommetjes maakt en wat muizen wil vangen. Dit is ze de afgelopen 10 jaar ook gewend geweest.

Als ze dan thuis komt wil ze graag even kroelen en lekker wat eten om vervolgens lekker te slapen in je buurt of naast je op de bank of lekker in haar klimton.

Helaas kan ze hier haar draai niet vinden en slaapt nu in het schuurtje, wat wij erg zielig vinden op haar leeftijd. Ze heeft gewoon een kattenluik en gebruikt dat dan om te laten zien dat ze er is maar gaat dan ook weer weg.

Graag zou ik haar een plekje bieden bij iemand die rustig woond en verder geen dieren heeft omdat ze onze hond ook echt niet leuk vind. Ergens waar ze wel lekker naar buiten kan en wellicht de muizen verwijderd maar ook binnen mag voor haar eten en aandacht en een lekker slaapplaatsje.

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: cypersgrijs-wit
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: nee
Kan bij honden: nee
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 24 juni 2020 - 09:42
Verloopt: 23 augustus 2020 - 09:42

Categorie: Katten


De aanbieder

Elmootje
particulier
Nederland (4724CG)