Bekeken: 52 keer

PINKYLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 URGENT 

Pinky was een zwerfpoes in Bulgarije. Toen de rescue in Bulgarije haar voor het eerst zag had ze kittens. Ze zwierf rond een flat zoals veel andere katten omdat bewoners wel eens iets naar beneden gooien wat eetbaar is. De Bulgaarse rescue wilde de katten die daar liepen vangen en laten steriliseren maar toen ze in actie kwamen bleek Pinky al weer zwanger te zijn. In de tussentijd waren enkele van Pinky haar vorige kittens al vergiftigd door mensen die in de flat wonen. Ze besloten toen de kittens die nog over waren te vangen zodat die niet ook zouden sterven. Nergens waren de nieuwe kittens van Pinky te vinden en de rescuers hoorden dat ze gedood waren door een groep rotkinderen in de buurt.Van haar eerdere nest was nog maar 1 kitten in leven. Het bleek een gevaarlijke omgeving te zijn en daardoor hebben ze Pinky, haar inmiddels volgroeide kitten Murray en nog wat andere katten gevangen.

Pinky is inmiddels geheel gewend aan leven als uitsluitend binnenkat in haar gastgezin in Bulgarije maar we gunnen haar wel een met gaas afgezet balkon. Zodat ze veilig een frisse neus kan halen maar toch veilig blijft en vanaf de straat. Het balkon moet van plafond tot bodem afgezet zijn met gaas om van de railing vallen te voorkomen. 

Pinky is ongeveer 4-5 jr. Ze is nog wat onzeker en schuw maar vind het wel fijn als haar verzorger die ze inmiddels kent haar oppakt als dat gepaard gaat met wat lekkers krijgen. Ze lijkt dat heel fijn te vinden maar wel nog heel dood eng.

We zoeken voor Pinky iemand die tijd heeft, vaker thuis is en met haar wil werken aan haar verdere socialisatie om haar vertrouwen meer te winnen.

Ze heeft helaas een kleine tumor bij haar melkklieren en twee melkpakketten zullen verwijderd worden. De dierenarts heeft gezegd dat het nog heel klein is en makkelijk verwijderd kan worden en nog niet uitgezaaid.  Het herstel zal vlot verlopen zegt hij.

Pinky is goed met katten. Als ze aangehaald wordt door haar verzorger begint ze heel erg luid te knorren en met haar pootjes te trappelen.

VIDEOS BESCHIKBAAR VAN PINKY

Ze is getest op het Carona virus en is gelukkig Negatief. 

We zoeken voor haar een uitsluitend binnenthuis in een appartement MET ingeschermd balkon wat gaas heeft van plafond tot bodem.

Ze zal gesteriliseerd, geent, gechipt, met paspoort en entingen plus FELV/FIV test naar u toe komen.

Bijdrage voor de bovenstaande voorbereidingen en haar transport per Rescue pet vervoerder naar Nederland 165 Euro

Levering aan huis in Nederland.

 

 

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: cypersgrijs-wit
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: onbekend
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: overig
Vergoeding: 165,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 2 december 2019 - 19:04
Verloopt: 31 januari 2020 - 19:04

Categorie: Katten


De aanbieder

No Kill Mission
asiel/dierenopvang
Nederland (4003ZL)