Bekeken: 44 keer

KENZOLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 TE BEZOEKEN IN GASTGEZIN TIEL.

Kenzo werd afgestaan door zijn eigenaar omdat de huisbaas geen huisdieren toestond. Hij bleek toen hij eenmaal in onze zorg was een Hongaarse chip te hebben en we zijn te weten gekomen dat Kenzo als klein pupje door een slecht bekend staande broodfokker uit Hongarije naar Nederland is gehaald.

Kenzo is een Siberische Husky van 7jr. Hij ziet er nog erg jong uit en als je zei hij is 5 zou je het ook gerust geloven. Ook zijn gedrag is nog erg jeugdig. 

Inmiddels verblijft Kenzo in een gastgezin met andere honden en 1 kat. Kenzo is prima met volwassen rustige katten en toont hier weinig interesse naar maar buiten heeft hij wel veel interesse voor katten.

Kenzo loopt prima aan de riem, is super zindelijk, Slaapt in zijn gastgezin snachts en als hij alleen thuis is in een bench en is dan hele nacht stil. Hij kan alleen thuis zijn maar volgens zijn vorige baas wil hij wel een andere hond in huis hebben erbij want anders gaat hij verlaatangst tonen. Iets wat hij in het gastgezin niet toont omdat hij daar met meerdere onden leeft.

Naar honden buiten is Kenzos reactie eigenlijk prima. 

Hij is prima naar kinderen.

 

Kenzo is een heel prettige hond om in huis te hebben. Maar hij heeft als enigste nadeel dat hij deuren open zet.. zo ook de buitendeur en de benen neemt. Ook wanneer hij de kans krijgt langs benen bij de deur te piepen of buiten los raakt of los is dan neemt hij de benen. Hij laat zich dan niet gemakkelijk even pakken en blijft rennen en net als je denkt hem bereikt te hebben rent hij weer verder. Uiteindelijk moet je boven op hem duiken als hij even ergens blijft ruiken.

Voor Kenzo zoeken we dan ook een thuis waar deurknoppen omhoog gezet worden, een babyhekje geplaatst wordt tussen voordeur en huiskamer. Ook zoeken we voor Kenzo een vrouw of een stel. 40-50ers. Zonder kinderen en ook geen kinderen over de vloer aangezien kinderen minder oplettend zijn met deuren.

U heeft een ruime tuin die goed hoog ingesloten is en geen achterom.. dit ook om de kans op weglopen te verminderen.

Kenzo is gecastreerd, geent, gechipt en heeft een paspoort  Bijdrage voor herplaatsing van Kenzo 295 Euro.

 

 

Ras/soort: Husky Siberische
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: nee
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Oost-Europa
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 oktober 2019 - 00:04
Verloopt: 11 december 2019 - 00:04

Categorie: Honden


De aanbieder

No Kill Mission
asiel/dierenopvang
Nederland (4003ZL)