Bekeken: 127 keer

CanelaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 CANELA ** 19 Februari 2017

Geslacht Teef gesteriliseerd. Ras Kleine Podencomix. Schouderhoogte Middelmaatje: 45 cm hoog en 9 kg.Uiterlijk Roodbruin, kortharig. Herkomst Spanje, Santiago de Compostella (Galicië) , Refuxio de Bando*

Verblijfplaats CANELA is sinds eind maart in Achel (grens B/NL onder Eindhoven) in een opvanggezin met andere honden.

Karakter Lieve, sociale hond.

CANELA is sociaal met andere honden en katten.

 CANELA is pas net overgekomen naar hier. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Profielschets adoptant CANELA is pas aangekomen in het opvanggezin. Binnenkort zullen we profielschets adoptant opstellen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 260,-- gift + € 60,-- toeslag sterilisatie. *voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

 Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+32 (0)473-870278

ma-vr: 19.00 - 21.00 uur

za/zo : 15.00 - 19.00 uur

*Maria Mato is een grote dierenvriend die verlaten en gedumpte honden helpt die zich bevinden op de route van de Camino de Santiago in de provincie Galicia. Ze vangt deze hondjes op, geeft ze de nodige medische zorgen en zoekt een nieuwe thuis voor ze. Het asiel in Santiago de Compostella, Refuxio de Bando, werkt nauw samen met Maria Mato en helpt mee om voor deze hondjes een thuis te vinden. Zo komen ook enkele hondjes van Maria Mato via onze samenwerking met asiel Refuxio de Bando mee op transport.

 

Ras/soort: Podenco
Kleur: bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 14 maart 2019 - 10:55
Verloopt: 12 september 2019 - 10:55

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)