Bekeken: 94 keer

ZaraLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 ZARA IS GERESERVEERD

 

 

 

** 1 Oktober 2018

Geslacht Teef.Ras Mix Labrador.Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk (grote) middelmaat.Uiterlijk Zwart, kortharig. Herkomst Griekenland, Kreta* 

Verblijfplaats Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten.

Karakter ZARA wordt door haar Griekse verzorgster beschreven als zeer lief en aanhalig.

ZARA is nog maar net overgekomen naar hier. Binnenkort kunnen we meer vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal

Bijzonderheden ZARA komt uit een nest van vijf pups, gevonden op straat. Ze verbleef samen met haar broer KAI in een opvanggezin op Kreta. Ze zijn ook samen naar Nederland gereisd. De andere drie pups zijn door Silke zelf onder haar hoede genomen.

Profielschets adoptant ZARA is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten gift*: € 260,--.*voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-40809018

Tussen 12.30 en 17.30 uur

*Met de samenwerking met Silke op Kreta gaat S.O.S. Strays terug naar haar roots. Ooit is het hier allemaal begonnen, als een opvangplek op Akrotira. Begin 2012 huurde Silke een stuk grond met daarop een oude loods aan de baai van Souda. Met behulp van ons jaarproject 2013 hebben we de vrijwilligers een stuk op weg kunnen helpen om er een degelijk asiel te bouwen. Inmiddels is dit asiel in andere handen, maar Silke blijft honden (en katten) redden. Dit doet ze met hulp van enkele opvanggezinnen waar zij de volwassen honden kan onderbrengen. Silke zelf vangt vooral pups op omdat die veel, en specialistische, zorg nodig hebben.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 260,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2019 - 12:33
Verloopt: 18 februari 2019 - 13:35

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)