Bekeken: 76 keer

LunaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Lieve Luna

wat is er toch met dit meiske dat helemaal niemand op haar reageert..... oké, ze heeft een blauw en een bruin oog maar haar staat het fantastisch!

Luna is een vrolijke mix van 9 maanden. Ze is samen met haar zusje in een doos in Bulgarije gevonden toen ze slechts 4 weken was. Onze engel Dimitrina heeft hun opgenomen en verzorgd.

Zusje Ewa is al geadopteerd in Nederland mar Luna wacht nog heel geduldig bij haar opvang-papa in Breezand.

In het begin was Luna erg afwachtend, ze kijk lever de kat uit de boom. Want wat gebeurde er ook allemaal veel in haar leventje. Nu, na een dikke maand, loopt ze al los en luister ze goed naar haar naam. Als dat geen stappen zijn!!

Luna zoekt een sportief baasje, die geraag met haar eropuit trekt. ze is een fysiek hondje en wordt buiten heel blij en rent en speelt graag met de andere honden.

ze is onzettend sociaal met andere honden en ook katten vind ze prima.

Luna wil nog heel veel leren, ze kent natuurlijk nog niet alles maar Luna is een slimme tante die heel snel dingen oppikt. Ze is leergierig en hunkert ernaar om met haar baasje aan de sleg te gaan. Luna Geeft haar hart niet heel snel, maar als ze het vertrouwen heeft, geeft ze haar 200%. Een maatje voor het leven.

Luna (teefje) kan alelen zijn. ze is gezond, 4-D getest, gevaccineerd, geholpen, gechipt en ze heeft een europees paspoort.

De prijs voor deze schat is 325 euro. Stichting DRE plaatst Luna. DRE geeft de garantie dat als het niet zou lukken met Luna, Luna terugneemt. Verder 24/7 begeleiding, advies en ondersteuning. De adoptanten van zusje Ewa hebben heel leif hun hulp aangeboeden voor tips en staan ook klaar om te ondersteunen als dat nodig is. (dit ben ik zelf Ewa is ook zón schat).

Stichting DRE ondersteunt permanente opvang van 22 honden in Breezand, bijna allemaal afgestaan door Nerderlandse baases die de honden wilden laten inslapen (wegens gedragsprobelemen). Er is dus al lange tijd veel ervaring met honden. Af en toe hebben we hondjes voor adopie. Misschien wilt u onze Stichting like op facebook?

Alle hulp is welkom!!

 

 

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: overig
Vergoeding: 325,00 EUR

Aanvullende informatie

Geplaatst: 10 januari 2019 - 11:26
Verloopt: 11 maart 2019 - 11:26

Categorie: Honden


De aanbieder

NancLuna
particulier
Nederland (2636GE)