Bekeken: 166 keer

DinkyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Hallo,

 

Ik ben op zoek naar een nieuw liefdevol baasje voor mijn kat dinky. Dinky is 13 jaar en heel gezond. Hij is bijzonder aanhankelijk. Ik heb hem gevonden 13 jaar geleden in een bos toen hij naar schatting ongeveer 17 dagen oud was. U zult begrijpen dat dit mij enorm veel pijn doet. 

 

Ik heb nu 2 jaar een relatie. Helaas klikt het niet tussen dinky en mijn partner. Hij houdt simpelweg gewoon niet van katten en dat is goed merkbaar voor dinky. Daarom heb ik inmiddels besloten dat dinky een beter huisje verdiend! Uiteraard wil ik wel iemand waar ik goed in contact mee kan blijven. 13 jaar is niet niets... 

 

Ik hoop iemand te vinden die misschien al iets ouder is. Geen kinderen of andere huisdieren heeft en alle tijd voor dinky heeft. Hij kan de hele dag knuffelen en kroelen. Zelfs zo dat als je stopt met aaien dat hij je hand met zijn pootje pakt om je verder te laten aaien. 

Ik hoop iemand te vinden in haarlem of nabije omgeving en dat ik af en toe nog even langs mag komen bij dinky. 

 

Ik kan een heel verhaal verder typen maar het beste is om toch even in contact te komen als er interesse is. Dan kunnen we altijd even een kopje koffie drinken. 

 

Groet wendy 

 

Ras/soort: Overige Rassen
Kleur: beige-wit
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: mannelijk
Kan bij andere katten: nee
Kan bij honden: nee
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 3 januari 2019 - 00:31
Verloopt: 4 maart 2019 - 00:31

Categorie: Katten


De aanbieder

Wendy2019
particulier
Nederland (2037MA)