Bekeken: 56 keer

DeltaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

DELTA is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/11/2016. Ze is een middelmaatje: 46 cm en 17,4 kg.

DELTA verblijft in een opvanggezin in Spanje. Bij geschikte kandidaat-adoptanten kan DELTA meereizen met een volgend transport naar NL/B.

Haar verzorgers omschrijven DELTA als een bijzonder lieve en vrolijke jonge hond. DELTA is speels en aanhankelijk, ondanks de moeilijke start die zij in haar jonge leven heeft gehad. DELTA is met mens en dier goede maatjes. DELTA is nog een jonge hond en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een jonge hond van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding willen laten opgroeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij nog jong is plaatsen wij haar niet bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

We zoeken voor DELTA een thuis bij mensen die haar een liefdevol leven willen geven. Omdat DELTA zo dol is op andere honden plaatsen wij haar het liefst bij mensen die al een of meerdere honden in huis hebben.

DELTA is op een boerderij geboren en heeft als puppy een trap van een koe gehad. DELTA brak hierdoor haar rechter achterpoot en liep neurologisch letsel op. DELTA kreeg geen medische zorg en werd pas drie weken na het ongeluk door de boer naar La Protectara gebracht en afgestaan. Gelukkig is de kleine DELTA daar liefdevol opgevangen en succesvol aan haar rechter achterpoot geopereerd. We zijn nu een half jaar verder en het gaat heel erg goed met DELTA. Haar geopereerde achterpoot is goed genezen. De neurologische schade is beperkt gebleven tot een manke linker achterpoot. Gelukkig belemmert dit haar niet in haar spel en vrolijke gedrag. De dierenarts verwacht dat de mankheid niet verder zal verslechteren.

DELTA leeft sinds zij is afgestaan in een pleeggezin met meerdere honden.

Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Steef: [email protected] of +31 (0)6-19987025 Bereikbaar vanaf 19.30 uur

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 160,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 juli 2018 - 09:13
Verloopt: 10 september 2018 - 09:13

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)