Bekeken: 131 keer

FaaroLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Faaro verblijft in Gent, Belgie

Beschrijving baasjes;

Als je een lieverd zoekt waar geen greintje kwaad in zit, en een mooie middenmaat, dan kan Faaro je hond zijn. Hij kan blij genieten van het buiten zijn in de natuur. Hij kan na gewenning ook los. (in een veilige ongevein)

Thuis is hij heerlijk rustig, houdt van knuffelen en kan na gewenning alleen thuis zijn.

Waarom is deze droonhond dan op zoek naar een nieuw huis? Hij sleurt net als ieder zijn ervaringen mee in zijn rugzakje. De combo geen socialisatie aan de stad en mensenhanden die hij behalve strelen ook minder prettige dingen zag doen. Hierdoor heeft hij nood aan een rustige (lees platteland) omgeving. Waar hij kan rennen en speuren en genieten van het leven, ipv angstig te zijn door de vele geluiden. drukte en veelvuldigheid van onbekende mensen die onverwachte dingen doen in een stad.

Hij heeft ook tijd nodig te ontdooien en iemand te leren kennen, om te leren dat de persoon geen kwaad in de zin heeft.  Bij ons heeft hij er 2 maanden over gedaan, tot hij besloot ons te kunnen vertrouwen, werd hij plotsklaps de schoothond waarvan hij zelf niet wist dat hij het was.

De huidige baasjes lichten graag het een en ander toe bij vragen.

Dus we zoeken baasjes die hem de tijd gunnen om te wennen, rekening houden met zijn geschiedenis en een plekje op het platteland waar hij samen met zijn baasjes fijne wandelingen kan maken.

Faaro is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en heeft een europees paspoort. Faaro wordt bemiddeld door stichting Poolse asielhonden.

Bij aangegeven interesse sturen wij u een intakeformulier. Zodra we dat ingevuld retour ontvangen neemt iemand contact met u op. Verder hoort een huisbezoek en een adoptiecontract bij de procedure.

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin-zwart
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Oost-Europa
Vergoeding: 375,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 10 februari 2023 - 16:28
Verloopt: 11 april 2023 - 16:28

Categorie: Honden


De aanbieder

Buitenlands asiel
asiel/dierenopvang
Nederland (3082PS)