Bekeken: 80 keer

TannoLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

TANNO*  IS GERESERVEERD! 

 

15 juni 2021 Reu Ras: Mix Schouderhoogte: Wordt een middelmaat. 47 cm en 19kg (op 5 januari) Uiterlijk : Tricolor, korte, beetje wollige puppyvacht. Herkomst: Griekenland, Athene

TANNO verblijft in opvanggezin met andere honden in Kerkrade ,Limburg.

Tanno is een lieve, enigszins bange, hond (zie ook profielschets adoptant). Binnenkort zullen wij een wat uitgebreidere CV van hem plaatsen. Voor nu zijn de belangrijkste punten: Hij is zindelijk Loopt goed mee aan de riem Is sociaal met andere honden Is oké met kinderen, mits ze niet te hard op hem afkomen.

Slaapt braaf de nacht door, hier in gezelschap van andere honden. Tanno is een puberpup die sinds enige maanden in Nederland is. We hebben hem een periode de tijd gegeven om wat meer te wennen aan een leven als huishond in Nederland aangezien hij de bangste van het nest was. Om die reden hebben we hem een tijd niet geadverteerd. Ondertussen is Tanno een heel stuk verder, hij heeft veel geleerd bij zijn opvanggezin.

Zijn broers en zussen zijn ondertussen geplaatst en doen het goed bij hun nieuwe baasjes. Nu Tanno nog.

Tanno heeft behoefte aan een niet al te drukke leefomgeving. Baasjes die begrijpen dat hij nog van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Mensen die ervaring hebben met angstige honden zijn een pré. Ook denken we dat Tanno behoefte heeft aan een andere stabiele hond in huis.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Bijzonderheden : TANNO is het broertje van THESSA, TILDA, TOBIAN en TROY, zij hebben inmiddels hun thuis gevonden.

Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen.

Contactpersoon voor meer info: ESTHER [email protected] +31 (0) 36-532 49 99 bereikbaar tot 18.00 uur.

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 7 januari 2022 - 12:20
Verloopt: 16 januari 2022 - 14:32

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)