Bekeken: 172 keer

LINDYLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

L I N D Y ± 10/05/2021 IS GERESERVEERD!

Geslacht Teef Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaat.Op 22/10 met 5,5 maand oud: 45 cm hoog en 10 kg. Uiterlijk Wit/grijsbruin gevlekt, kortharig. Herkomst Griekenland, Athene

LINDY verblijft in Almere, in een opvanggezin met andere honden.Lieve, speelse pup. Lindy is een vrolijke pup die de eerste dagen in opvang wat druk was, ondertussen is ze duidelijk een stuk tot rust gekomen. Ze gaat goed om met de andere honden binnen het opvanggezin en ook met de katten kan ze prima opschieten. Ze wil af en toe mee hen spelen, maar dat gaat helaas niet. Ook op de aanwezige paarden en kippen wordt goed gereageerd.

Lindy reageert op jonge kinderen wat afwachtend, volwassen bezoek wordt wel enthousiast begroet. Lindy is, op een ongelukje na, zindelijk. Ze heeft geen moeite met de bench en kan al twee uur alleen thuis blijven. Hier in gezelschap van de andere honden. Lindy kan zichzelf goed vermaken, vooral een bol wol uitpluizen vindt ze heerlijk.

Wandelen vindt ze heerlijk, ze loopt prima mee aan een lange lijn en komt netjes terug wanneer ze geroepen wordt. Ontmoetingen met vreemde honden vindt ze nog wat moeilijk, dit uit zich in wat geblaf. We vermoeden dat dit met begeleiding al snel minder zal worden. Volwassenen begroet ze enthousiast.

Lindy is nog maar kort in Nederland. Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over haar gedrag, zowel binnen- als buitenshuis.

Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. Bij andere honden Sociaal.

Bijzonderheden : De vader van één van de Griekse vrijwillligers heeft LINDY tijdens een wandeling horen janken. Hij is op zoek gegaan en heeft haar gevonden in een ravijn. Hoe ze daar terecht kwam laat zich raden. De oortjes van LINDY zijn vermoedelijk deels gecoupeerd.

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info:JILDOU [email protected] +31 (0)6-19927669 Vanaf 15.00 uur

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 29 oktober 2021 - 13:48
Verloopt: 6 december 2021 - 17:51

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)