Bekeken: 51 keer

TANNOLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

T A N N O I I I ± 15/06/2021

Geslacht Reu Ras Mix Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.Op 09/10/2021 met bijna 4 maanden oud: 36 cm hoog en 9 kg. Uiterlijk Tricolor, korte, beetje wollige puppyvacht. Herkomst Griekenland, Athene

TANNO verblijft in Kerkrade, in een opvanggezin met een andere hond. Hij is een lieve, speelse pup. TANNO is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft Bij andere honden is hij sociaal. Bijzonderheden: TANNO is het broertje van THESSA, TILDA, TOBIAN en TROY. Moederhond Thelma en haar 5 pups werden in een verlaten gebied gevonden en gelukkig niet genegeerd door een voorbijganger maar naar het asiel gebracht, waar ze op krachten konden komen. Thelma zelf is nog te zwak om te reizen, maar haar pups zijn klaar voor een nieuwe toekomst en reisden alvast naar Nederland.  

Kosten gift: € 325,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op onze site www.sos-strays.nl

  • Contactpersoon voor meer info: ESTHER
  • [email protected]
  • +31 (0)36-5324999 Bereikbaar tot 18.00 uur

SOS-Strays is op zoek naar vrijwilligers in Nederland en in België.

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is.  

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 oktober 2021 - 11:38
Verloopt: 11 april 2022 - 11:38

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)