Bekeken: 72 keer

DevonLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Ze verblijft in Ede.

 

Devon. Devon is een teefje. Leeftijd:16 maanden jong. Hoogte is ca.40 cm. Gewicht iets minder dan 10 kg. Zij is waarschijnlijk een podenco mix. Devon is al gesteriliseerd.

Wij zoeken voor onze Devon een nieuw huisje. Dit doen we niet zomaar,dit doen we voor haar. Devon is een angstig hondje en heeft veel aandacht nodig. Wij wonen in een drukke wijk en ze is altijd op haar hoede. Devon zal meer rust krijgen in een rustige omgeving. Een stabiele hondenvriendje zou goed voor haar zijn. Devon is super lief ,als je haar hartje hebt gestolen dan is ze dit voor altijd. Ze kan een blij ei zijn,maar dus ook angstig. Devon mag bij haar baasje op bed slapen,hier voelt ze zich veilig.

Voor haar zoeken we dus een huisje waar het niet te druk is. Iemand die ervaring en het geduld heeft om haar uit haar isolement te halen. Misschien een ouder stel met oudere kinderen. Iemand die haar de nodige aandacht en rust kan bieden. Ze vind het fijn om in een tuin te zijn dus dit is een pré. Ook omdat Devon een hobby heeft en dit is blaadjes verzamelen,zo leuk om te zien. Boswandelingen vind ze heerlijk maar niet los. Prijs is in overleg met de eigenaar. Voor informatie of reservering kunt u mailen of bellen: 06-12908192 06-12913350 zie ook de andere advertenties.

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin-wit
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 13 september 2021 - 20:01
Verloopt: 12 november 2021 - 20:01

Categorie: Honden


De aanbieder

MJM Dogs Foundation
asiel/dierenopvang
Nederland (2033GB)