Bekeken: 93 keer

PurdeyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 PURDEY * 1 mei 2021 Teef Ras: Mix Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een middelmaatje. (: 26 cm  en 8 kg op 6 sept.) Uiterlijk: Zwart met klein beetje wit, kortharig Herkomst: Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

PURDEY sinds begin september in een opvanggezin in Den Haag , Zuid Holland) Lieve speelse pup. Sociaal met andere honden.

PURDEY is een lief, speels, energiek, uitbundig en wat eigenwijs pupje. In het begin kan ze wat verlegen zijn maar als ze eenmaal op haar gemak is, komt ze goed los. Ze is dol op aandacht en trekt alles uit de kast om dit te krijgen. Ze springt op je schoot of krabbelt aan je benen om de aandacht wat op te eisen. Het opvanggezin werkt er aan haar dit af te leren. Bij vreemde mensen kan ze in eerste instantie ook wat verlegen zijn maar al snel komt ze los. PURDEY is een slimme pup en pakt dingen snel op. Wel heeft ze een duidelijke en consequente aanpak nodig. PURDEY is dol op spelen en kan zichzelf goed vermaken. Ze is graag in de tuin, rent wat rondjes en graaft eens een gaatje. Ze pakt nog wel eens dingen die niet voor haar bestemd zijn. Bij afwezigheid en 's nachts verblijft PURDEY in de bench. De eerste 5 tot 10 minuten vindt ze dit wat lastig maar daarna gaat ze gewoon slapen. PURDEY loopt al best goed mee aan de riem. Aan een nieuwe omgeving moet zij duidelijk wennen. Mensen die haar tegemoet lopen, auto's, vrachtwagens: het is in het begin allemaal wat spannend. PURDEY is nog niet geheel zindelijk. Ze heeft nog wel eens een ongelukje.  

PURDEY is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

Bijzonderheden: PURDEY is het zusje van POLLY, PASHA, PAULTJE, PEIJKE, PETROS en PIM. Een wandelaar vond op een berg een doos met zeven pups. Helaas een “makkelijke manier” voor sommige mensen om van een ongewenst nest af te komen. Gelukkig was deze wandelaar een persoon met verantwoordelijkheidsgevoel en heeft hij de pups naar het plaatselijk asiel gebracht. Door de samenwerking tussen Zeil en S.O.S. Strays krijgen alle 7 pups nu een toekomst in Nederland en België.

Adoptiebedrag: 325,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA [email protected] +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site:www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland. *Illioupolis Animal Welfare Union Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-br
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: nee
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 7 september 2021 - 19:49
Verloopt: 8 maart 2022 - 19:49

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)