Bekeken: 60 keer

PaultjeLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

PAULTJE, * 1 mei 2021

Reu

Ras: mix

Schouderhoogte: wordt waarschijnlijk een middelmaat ( 37 cm en 7 kg op 7sept.)

Uiterlijk: zwart/wit, kortharig

Herkomst: Athene, Griekenland (Illioupolis Animal Welfare Union*)

PAULTJE , sinds begin september in een opvanggezin met andere honden in Kerkrade , Limburg.

Lieve, speelse pup.

Sociaal met andere honden.

PAULTJE is een vrolijke nieuwsgierige pup die alles nog moet leren. Zo goed als zindelijk, als de deur open staat gaat hij zelf naar buiten, met de deur dicht meldt hij zich. Slapen doet Paultje in de bench en slaapt nu sinds een paar nachten door, hoeft niet meer naar buiten. Wandelen vindt hij leuk en loopt goed mee, trekt niet aan de riem, hij is niet bang voor verkeer. Spelen met de honden in het opvanggezin vindt PAULTJE geweldig, hij snapt nog niet zo goed als de anderen er genoeg van hebben maar dat maken ze hem wel duidelijk. Van de andere honden leert hij veel en is graag bij hen in de buurt. In het opvanggezin geven ze kort aan met NEE als PAULTJE ondeugend is, met zijn guitige oogjes daagt hij je graag uit vooral met dingen die hij niet mag! PAULTJE kan mee in de auto, gaat rustig liggen. PAULTJE eet heel goed op een rustige manier en heeft geen baknijd. Hij is echt een heel blij hondje, niet verlegen naar vreemden en vindt elke hond leuk groot of klein. Luistert al goed naar zijn naam. Er is nog geen duidelijkheid hoe hij het gaat doen in de bench als er niemand thuis is, dat komt in het opvanggezin nooit voor. Maar als hij in de bench moet als er even niemand in zijn buurt is, dan gaat hij gewoon liggen slapen. PAULTJE leuke, leergierige en slimme pup die het leuk zou vinden om een puppycursus te gaan doen.  

PAULTJE is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

PAULTJE zal het fijn vinden om bij een ander hondenmaatje geplaatst te worden. Een puppycursus is een aanrader.Sociale leuke pup.

Bijzonderheden: PAULTJE is het broertje van POLLY, PURDEY, PASHA, PEIJKE, PIM en PETROS.

Een wandelaar vond op een berg een doos met zeven pups. Helaas een “makkelijke manier” voor sommige mensen om van een ongewenst nest af te komen. Gelukkig was deze wandelaar een persoon met verantwoordelijkheidsgevoel en heeft hij de pups naar het plaatselijk asiel gebracht. Door de samenwerking tussen Zeil en S.O.S. Strays krijgen alle 7 pups nu een toekomst in Nederland en België.

Adoptiebedrag: €325,00

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom).

Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

Contactpersoon voor meer info:

JILDOU

[email protected]

+31 (0)6-19927669

Bereikbaar vanaf: 15.00 uur

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.

Bezoek onze site: www.sos-strays.nl

S.O.S-Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-br
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 325,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 7 september 2021 - 19:33
Verloopt: 8 maart 2022 - 19:33

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)