Bekeken: 85 keer

YentheLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Y E N T H E  ± 26/12/2020

Geslacht : Teef Ras : Mix type herder Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een middelmaat. Op 29/04/2021 met 4 maanden oud: 40 cm hoog en 10 kg. Uiterlijk: Black & Tan, wollige puppyvacht. Herkomst: Griekenland, Athene

YENTHE verblijft in Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten. Ze is een lieve speelse pup. Sociaal naar andere honden.YENTHE is nog maar net overgekomen naar hier.Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis. YENTHE is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat zij nog zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

Bijzonderheden: YENTHE en haar zusje YUUL zijn gevonden in de bergen, zo goed als zeker zijn ze daar achtergelaten door een eigenaar van ongewenst nest. Gelukkig heeft het team van Zeil zich over hen ontfermd en konden beide zusjes naar Nederland reizen voor een toekomst als huishond.

Adoptiebedrag: gift: € 295,--voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen. De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder- dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: Peter [email protected] +31 (0)6-50962414 tussen 14.00 en 22.00 uur. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is.

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 2 mei 2021 - 15:07
Verloopt: 1 juli 2021 - 15:07

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)