Bekeken: 349 keer

MarlyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 MARLY* 10 augustus 2020

Teef

Ras: Mix

Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een kleine middelmaat.34 cm en 7,5 kg (op 14 januari)

Uiterlijk : Zwart/wit, half langharig

Herkomst: Griekenland, Athene ( Illioupolis Animal Welfare Union*)

MARLY sinds medio januari over naar hier en gaat naar Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten. 

Marly is een hele lieve aanhankelijke en speelse pup. Marly volgt haar opvangbaasje overal, ze wilt het liefst heel dicht bij haar zijn. Kinderen vindt ze erg leuk, voor vreemde mensen gaat ze op haar rugje liggen. Marly schrikt nog wel van onverwachte bewegingen, maar gaat per dag beter. Buiten mee op wandeling en aan de riem lopen, vind ze nog wat spannend, maar gaat ook goed vooruit. Als ze vaak uitgelaten wordt, is ze zindelijk, alleen geeft ze het nog niet zelf aan. Marly slaapt heel de nacht door in haar bench, dit gaat heel goed. Marly is heel lief voor de poezen in het het opvanggezin. Marly is echt nog een pup, die de wereld moet ontdekken, als ze iets pakt, is ze goed te corrigeren. Marly speelt graag met de andere pup in het opvanggezin.  

MARLY is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

 

Bijzonderheden : MARLY en haar zusje MIMI zijn gevonden op straat. Van hun voorgeschiedenis is helaas niets bekend. Beide pups reizen naar Nederland voor een betere toekomst.

 

Adoptiebedrag: 295,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info:

Marian

[email protected]

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site:www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union: 

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: nee
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 9 januari 2021 - 18:53
Verloopt: 10 maart 2021 - 18:53

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)