Bekeken: 146 keer

JonaszLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

JONASZ * 7 juli 2020 Reu Ras : Mix Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een (flinke) middelmaat. Uiterlijk : Wit met grijszwart gevlekt, kortharig. Herkomst : Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

JONASZ komt begin december in een opvanggezin met honden, katten, kippen, paarden en kleinvee in Ruurlo , Gelderland.

Lieve pup. Zodra JONASZ is overgekomen naar hier zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

JONASZ is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

JONASZ is sociaal en speels bij andere honden.

Binnenkort kunnen we meer over hem vertellen.

Bijzonderheden: JONASZ en zijn broertje en zusjes werden gedumpt in de tuin van een vrouw die bekend staat als een dierenvriend. Het gebeurt vaker dat men pups in haar tuin achterlaat. Deze mevrouw doet haar uiterste best om voor zulke pups een thuis te vinden, wat vaak bijna onmogelijk is in Griekenland. Iris en haar team helpen haar waar zij kunnen. Door de samenwerking met S.O.S. Strays kunnen sommige pups naar Nederland komen voor een nieuwe toekomst.

Ondertussen zijn JOSIE en JORIS geadopteerd in Nederland en krijgen JONASZ, JOANY, JOLENE, en JOLLY nu ook hun kans op een goede toekomst in Nederland.

Adoptiebedrag: 295,- euro 

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA [email protected] +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur  

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 15 november 2020 - 13:08
Verloopt: 14 januari 2021 - 13:08

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)