Bekeken: 322 keer

KnillisLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Knillis is een grote stoere rode kater van 6 jaar oud. Hij is graag buiten, vangt af en toe een muisje of een vogeltje en kan zichzelf prima vermaken. Is heel zelfstandig, verzorgt zichzelf erg goed en is (ondanks dat hij dus veel buiten is) heel aaibaar en zacht. Heeft geduld met kleine kinderen, van baby's tot ondeugende kleuters. Ook met honden speelt hij samen en is hij niet bang. Hij blaast bijna nooit en is zelden agressief. In het verleden heeft hij last gehad van blaasgruis en daarom krijgt hij aangepast voer. Dat is overigens te verkrijgen in de bekendere (online) dierenwinkels. Sindsdien heeft hij er geen last meer van. In de winter is hij iets meer binnen en komt hij wat sneller bij je op schoot liggen om lekker te slapen of even te knuffelen. Maar ook dan kan hij erg zelfstandig zijn en lekker in zijn eigen ruimte liggen te slapen.

Knillis heeft ruimte buiten nodig én een stukje eigen ruimte binnen. Dat hoeft niet per sé in huis te zijn, een bijkeuken of warme schuur is voor hem al voldoende.

Ons leven en gezinssamenstelling gaan veranderen. Daardoor wordt het huis en de tuin te klein en kunnen we Knillis niet de fysieke ruimte geven die hij nodig heeft. Na lang nadenken (wat ons ook echt verdriet doet) is het beter voor hem dat hij op een nieuwe plek zijn fijne leventje verder fijn kan leven. Dat kan een huishouden met of zonder kinderen zijn, dat kan een een- of meerpersoonshuishouden zijn. Zo lang hij maar fijn naar buiten kan en de ruimte heeft om zichzelf te zijn.

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: rood-wit
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: mannelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: ja
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 27 oktober 2020 - 10:55
Verloopt: 26 december 2020 - 10:55

Categorie: Katten


De aanbieder

TimvanD
particulier
Nederland (5258CJ)