Bekeken: 242 keer

BeastieLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

Hallo, mag ik jullie voorstellen aan beastie? 

 

Beastie is sinds een paar uurtjes van mij! Maar ik kan haar jammer genoeg niet houden dus moet ze opzoek naar een huisje, een huisje met veel liefde! 💗

 

Het verhaal van beastie 

Beastie komt van een paar huizen verder, waar ze als ongedierte bestrijding ingezet werd. Maar met amper eten en slechte vangkunsten is dit niet de geschikte job voor haar. Ik ken haar van begin augustus, toen had ze kittens, maar als je als mama niet genoeg te eten krijgt kan je ook geen melk genoeg geven en gingen haar baby’s hoe hard ze ook probeerde om aan eten te komen een voor een dood... toen ze zo verzwakt was kwam ze eens kijken bij ons, heel bang want ja je weet natuurlijk nooit of die mensdingen wel vriendelijk zijn. Onze katten krijgen rond 17u altijd avondeten buiten. Ik denk dat ik jullie dan ook niet moet vertellen dat het niet lang duurde tot ze wist wanneer het hier eten was. Dit spelletje gaat dus al zo’n 2,5 door. Wij met onze 4 katten waar elke dag een lief klein zwart poesje bij mee eet. Onze katten lieten haar zelf voor gaan bij het eten! Niet omdat ze het opeiste maar omdat ze het nodig had... wij hebben natuurlijk wel geprobeerd om haar weg te jagen, maar zodra je je rug keert is ze terug aan het eten en hebben ons er dus maar bij neergelegd. Maar na 2,5 maand word je het toch een beetje beu om een kat van een ander eten te geven of je het nu wil of niet, en dus heb ik gevraagd of we haar mogen hebben, en dat was Oké. Nu heb ik aan 4 katten meer dan genoeg (naar binnen, naar buiten, naar binnen, naar buiten en ga zo nog maar even door😅) en wou ik haar dus hebben om haar een kans te geven op een nieuw huisje waar ze wel voor haar zorgen💗

 

Wat gaat er nu gebeuren? 

Ik vermoed dat ze terug zwanger is, ik wil met haar naar de dierenarts om dit zeker te weten en om haar leeftijd enzo vast te stellen. Dit zal natuurlijk wat geld kosten, die prijs word dan ook de prijs waarmee ze verkocht zal worden, geen cent meer. Waarom ik dit geld voor haar zal vragen? 

  • ik wil niet dat als ze “voor niks” weg gaat ze ergens met verkeerde bedoelingen komt 
  • Als student en niet voorbereid op een nieuwe kat heb ik dit geld niet op overschot ik wil ook geen kat bij, ik doe dit alleen maar omdat ze een huisje verdiend waar er van haar gehouden wordt, want dat verdiend ze zo zo hard! 

 

Moest ze zwanger zijn en ik vind niemand voor haar terwijl ze zwanger is gaat ze daarna als nog weg, en ook de kindjes. Het liefst zou ik natuurlijk hebben dat ze voor ze bevalt weg gaat zodat ze in een liefdevolle thuis, zonder stress haar kindjes kan krijgen! 

 

Ik weet natuurlijk nog niet veel over beastie maar wat ik wel weet ik dat ze een ongelooflijke knuffelkont is! Ze heeft zoveel liefde te bieden en zou het liefst een hele dag door geknuffeld worden!🥰 ze doet naar andere katten meestal niets, als er eten in de buurt is probeert ze “haar” eten te beschermen door te blazen, echt aanvallen zal ze niet zomaar doen. Naar onze (keffende) chihuahua doet ze niets. Als ze iemand nieuw ziet is ze eerst bang, zodra ze door heeft dat je geen slechte bedoelingen hebt krijgt ze niet genoeg van je aaitjes en spint ze oorverdovend! 

 

De naam beastie heeft ze gekregen omdat ze er in het begin echt als een verwilderd beest uitzag haha. Maar dit is ook een verwijzing naar de film maleficent en het meisje Aurora haar bijnaam “beastie”  want ik vind dat dit katje haar verhaal wel een beetje past bij het verhaal van maleficent! 

 

Waarom ik haar niet naar het asiel wil brengen: 

  • ik wil weten waar ze terecht komt
  • Dan zou ze weer in een totaal vreemde omgeving komen om vervolgens weer te verhuizen als dan niet met kinderen aan boord (hier is ze het nu wel al wat gewoon) 
  • Wie weet hoe lang ze dan nog op een huisje moet wachten, en ondanks dat ik haar niet kan houden kan ik haar wel al liefde en aandacht geven

 

Eisen voor een nieuw huisje 

🤍 ze zal gesteriliseerd moeten worden 

🤍 binnen of binnen en buiten kat, geen boerderij kat meer en niet voor haar eigen eten moeten zorgen 

🤍 iemand die weet waar ze aan beginnen 

🤍 liefde, heel veel liefde 

 

Beastie verblijft momenteel in Eede 

 

Laat mij iets weten als je denkt dat jij het geschikte huisje hebt voor haar of als je het verhaal van beastie verder wilt volgen!

 

Liefs Charlotte & Beastie 💗

 

 

 

 

 

Ras/soort: Overige Rassen
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: ja
Gaat op de kattenbak: nee
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: nee
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 18 oktober 2020 - 20:41
Verloopt: 17 december 2020 - 20:41

Categorie: Katten


De aanbieder

charlotte18
particulier
Nederland (4529JJ)