Bekeken: 230 keer

LilyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

GERESERVEERD!

LILY * 5 mei 2020

Teef

Ras: Mix type Setter

Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een middelmaat. 36 cm en 6 kg ( op 7 september)

Uiterlijk : Zwart/wit gevlekt, half langharig.

Herkomst: Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

LILY sinds begin september in een opvanggezin met kinderen, honden, katten, een vogel en cavia’s in Belfeld, Limburg.

LILY is een lieve, speelse, vrolijke en actieve pup.

Naar zowel mensen als naar honden en katten is ze zeer sociaal en ze gaat dan ook naar iedereen toe.

Als een hond of kat iets doet, wil ze wel eens even piepen. Ze gaat graag mee uit en loopt al best goed mee aan de riem.

's Nachts slaapt zij in de bench en dat gaat prima. Ze slaapt keurig door tot de volgende ochtend. LILY is al behoorlijk zindelijk, mits je haar goed in de gaten houdt en regelmatig naar buiten doet.

LILY is nog wat aan de magere kant. Zodra ze iets hoort of ruikt, wil ze dan ook graag iets eten.

LILY is nog een pup en moet verder opgevoed worden.

Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn. 

Bijzonderheden: LILY werd door voorbijgangers gevonden op straat, ze zat in een kartonnen doos. Van haar afkomst en verleden is helaas niets bekend. Door de samenwerking tussen S.O.S. Strays en Zeil.gr kan LILY nu naar Nederland reizen voor een betere toekomst.

Adoptiebedrag: 295,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA [email protected] +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland. *Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

 

 

Ras/soort: Setter Engelse
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 3 september 2020 - 12:37
Verloopt: 17 september 2020 - 19:12

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)