Bekeken: 295 keer

HazelLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

GERESERVEERD!

HAZEL* 3 mei 2020

Teef

Ras: Mix

Schouderhoogte: Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.

Uiterlijk : Beige/wit, iets ruwharig.

Herkomst: Griekenland, Athene (Illioupolis Animal Welfare Union*)

HAZEL sinds begin september in een opvanggezin met honden en katten in Brunssum, Limburg.

Hazel is een hele lieve speelse pup, ze is zachtaardig van karakter. Eerst was ze nog wat terughoudend naar de grotere honden bij het opvanggezin, maar nu vindt ze ze heel leuk. Ook met vreemde mensen stelt ze zich wat afwachtend op, maar als ze ziet dat de andere honden in het opvanggezin niet bang zijn, komt ze haar hun toe en laat ze zich aanhalen. Hazel hecht zich snel aan haar nieuwe opvanggezin, 's avonds ligt ze gezellig tussen in op de bank. Hazel is bijna helemaal zindelijk, ze slaapt 's nachts in de bench en je hoort haar niet.

Het wandelen aan de riem gaat al veel beter, ze moest het echt nog leren. In het begin als ze iets aan zag komen wilde ze terug naar huis. Maar nu gaat ze al snuffelen en loopt rustig mee. Er wordt veel geoefend met wandelen, hierbij vindt ze ook steun aan de andere honden van het opvanggezin.

HAZEL is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

Sociaal bij andere honden.

Bijzonderheden: HAZEL werd samen met een andere pup gevonden op een vuilnisbelt. Of zij daar geboren of gedumpt zijn is onbekend. Beide pups, MORRIS en HAZEL, zullen samen naar Nederland reizen voor een betere toekomst.

Adoptiebedrag: 295,- euro

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: Marian [email protected] +31 (0)6 40809018 Bereikbaar: tussen 12.30 en 17.30 uur. Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*Illioupolis Animal Welfare Union

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.

Ras/soort: Kruising
Kleur: beige -wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 30 augustus 2020 - 14:22
Verloopt: 29 oktober 2020 - 14:22

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)