Bekeken: 76 keer

Finn en JessieLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Met pijn in ons hart moeten we helaas een nieuw baasje zoeken voor onze Finn (mannetje) en Jessie (vrouwtje), omdat wij ze niet genoeg aandacht meer kunnen geven ivm de geboorte van onze dochter.

Finn vind het erg leuk om met je te spelen. Zowel Finn als Jessie komen bij je liggen, of zelfs op schoot. Beiden vinden kartonnen dozen helemaal geweldig, en Finn maakt er gaten in. Jessie is heel enthousiast en mauwt al als je haar aankijkt. Ze vind het heerlijk als je haar aait (Finn ook!) en haar hoor je ook zeer regelmatig spinnen. Bij alles wat je doet zijn beide katten in de buurt. Ze zijn heel erg nieuwsgierig en kijken graag met je mee. Ook als er bijvoorbeeld activiteit voor of achter het huis is zijn ze zeer nieuwsgierig. Finn kijkt meestal ook mee met het eten van een kleine afstand.

Inclusief: - Grote krabpaal (80x80x179,5 cm) - 2 kattenbakken - Resterende voer en kattenbakvulling - Speeltjes - 2 reismanden - Voersilo - Fontein voor water

Let op: bengalen zijn zeer actieve katten die genoeg ruimte en veel aandacht/liefde nodig hebben! Aangezien wij wel graag vertrouwen erin willen hebben dat ze nog een lang en gelukkig leven kunnen krijgen, zullen wij telefonisch/face to face graag het e.e.a. willen weten over hun nieuwe leefomgeving.

Finn en Jessie worden NIET los verkocht, omdat ze aan elkaar gewend zijn voor zo'n 2 jaar en niet zonder elkaar kunnen.

Beiden hebben een stamboom, worden ieder jaar netjes geent, gecastreerd/gesteriliseerd, zijn bijna nooit buiten geweest en worden jaarlijks gecontroleerd door de dierenarts. Ontwormt zijn ze minder vaak, omdat ze bijna nooit buiten komen. Voordat ze worden verkocht worden ze nog ontwormt.

Ras/soort: Bengaal
Kleur: bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: onbekend
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: nee
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland
Vergoeding: 1.400,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 29 juli 2020 - 19:01
Verloopt: 27 september 2020 - 19:01

Categorie: Katten


De aanbieder

FinnEnJessie
particulier
Nederland (6718LX)