Bekeken: 606 keer

LilyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Waarom ik afstand moet doen van Lily Met pijn in mijn hart moet ik afstand doen van mijn lieve meisje Lily. Haar maatje, Tommie (het witte konijn te zien op de foto's) is overleden. Lily is een zeer sociaal konijn, naar iedereen, en heeft echt de aandacht nodig van een maatje, mensen, of andere dieren. In ieder geval niet zoals nu alleen buiten in een hok zonder haar maatje..

Persoonlijkheid Lily is bij ons gekomen als een "binnenkonijn". Ze is zeer enthousiast en laat zich lekker makkelijke aaien en knuffelen. Zoals ieder ander konijn, houdt ze niet heel erg van opgepakt worden, maar wel van kroeltjes!! Ze kan met andere dieren, zoals honden, en kan heel gemakkelijk gekoppeld worden. <3 Absoluut geen problemen mee gehad met mijn mannetjeskonijn Tommie.

Nu is ze een "buitenkonijn". Dit omdat ze graag rondrent en ik haar meer gun dan een hokje binnen, maar een lekkere tuin/balkon om te rennen. :) Ze is nu wat groter (zie laatste foto's) dan ze in het begin was en heeft een mooie kraag onder d'r bekkie.

Belangrijke info Ze is een gezond konijn, niet gesteriliseerd, heeft een geweldig leuke en lieve persoonlijkheid en word helemaal happy van eten (dan gaat ze rondjes rennen). We schatten haar ongeveer 2 jaar in december. (Vorige eigenaar wist niet precies wanneer ze geboren was)

Extra's! Ik heb nog een buitenhok voor Lily. Dit hok mag u met Lily meenemen, aangezien wij verder geen konijnen meer hebben! Als u ervaring met konijnen heeft, zult u weten dat ze knagen, knagen, knagen, dus het hok is niet de mooiste meer, maar ziet er (vind ik) cute uit! Het hok is voorzien van anti-knaagstrips, volledig afgesloten, kan aan de zijkant helemaal open en aan de voorkant afzonderlijk met 2 kleine deurtjes. We hebben een 2e verdieping + trapje gemaakt, een "binnenhokje" en een plas/poepbak.

Ook heb ik een binnenhok van Lily te zien, dit mag u ook meenemen als u van plan bent het konijn binnen te halen (dit kan onder bepaalde omstandigheden, kunt u googlen) of wanneer handig is..

Ik heb ook nog een vervoersbox om haar eventueel mee te vervoeren. Dit mag ook mee.

Verder mag al het eten mee en borstels, waterflesjes, bakjes, hooi.. Alles wat er over is. It's really the full package!

Het enige wat ik niet weet, is hoe ze met kinderen is, aangezien ik die niet heb! Maar ik kan me niet voorstellen dat ze niet met kinderen kan, aangezien ze verder met jan en alleman kan. :)

Verkoop Aangezien ik echt een leuk huisje voor haar wil, zou ik graag weten waar ze terecht komt. Niet dat ik langs wil komen, haha, maar er zijn mensen op Marktplaats die konijnen aanschaffen voor andere lugubere redenen (slangen bijvoorbeeld....), dus daar zal ik wel naar vragen...

Ras/soort: Hangoorkonijn
Kleur: grijs
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Geslacht: vrouwelijk
IngeŽnt: nee
Ontwormd: ja
Kan bij kinderen: onbekend
Vergoeding: 25,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 25 juli 2020 - 15:48
Verloopt: 25 juli 2021 - 15:48

Categorie: Knagers/Konijnen


De aanbieder

ginnyw
particulier
Nederland (2807AH)