Bekeken: 101 keer

OrlandoLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 

GERESERVEERD!

 

ORLANDO* 20 december 2012

Reu gecastreerd

Ras: Mix

Schouderhoogte: Middelmaatje: 40 cm hoog en 10 kg.

Uiterlijk : Lichtbruin, wollige vacht.

Herkomst: Spanje, Madrid (Adoptalo.com*)

ORLANDO sinds begin juli in een opvanggezin met kinderen en honden in Creil, Flevoland.

ORLANDO wordt aan ons beschreven als een hond met een open persoonlijkheid, actief, vriendelijk en dol op aandacht krijgen en geven. ORLANDO gaat graag me op pad.

Sociaal en speels met andere honden. ORLANDO is niet getest met katten. Tips om de kennismaking tussen hond en kat positief te laten verlopen: https://www.doggo.nl/artikelen/aanschaf-van-een-hond/hond-en-kat-samen-in-huis/

Binnenkort kunnen we meer over hem vertellen.

Bijzonderheden: ORLANDO werd hoogstwaarschijnlijk door zijn eigenaar op straat gezet. Hij is gevonden op straat zonder chip en naar de perrera van Madrid gebracht. Onze vrienden van Adoptalo hebben hem daar weggehaald en nu komt hij binnenkort naar Nederland voor een nieuwe toekomst. Van zijn voorgeschiedenis is helaas dus niets bekend.

Adoptiebedrag: 295,- euro + 60,- euro toeslag sterilisatie.

Voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier en in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen gechipt, in het bezit van een Europees Paspoort en gezondheidscertificaat, ontwormd en ingeënt (volgens ouderdom). Ze werden door middel van bloedtesten getest op de in hun plaats van herkomst voorkomende zuiderse ziektes en hebben allen een negatieve bloedtest (negatief = niet besmet, dus gezond).

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Contactpersoon voor meer info: ELVIRA [email protected] +31(0)6-46386168 Bereikbaar van :10.00-20.00 uur Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door. Bezoek onze site: www.sos-strays.nl

S.O.S Strays is op zoek naar vrijwilligers, zowel in België als in Nederland.

*ADOPTALO.com: De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 355,00 EUR

Aanvullende informatie

Geplaatst: 22 juni 2020 - 14:17
Verloopt: 21 augustus 2020 - 14:17

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)