Bekeken: 41 keer

FamkeLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

  •  Teefje – Geboren: juni 2019
  • Grootte: Puppy in de groei
  • Gewicht: 17 kg (gewogen op: 5-11-2019)
  • Gesteriliseerd: Nee
  • Status: Beschikbaar voor adoptie
  • Locatie: In Griekenland

Hallo allemaal. Ik ben Tatum en woon met mijn moeder en 3 zusjes op straat in Griekenland.

Dat valt niet mee. Wij worden een beetje verzorgt door een oudere dame. Af en toe krijgen we van haar voer en drinken en dat is altijd een feestje. De mevrouw is erg lief voor ons en we blijven dan ook lekker in haar buurt. Over een klein poosje gaat ze weg en dan kunnen wij niet mee. Dan staan we dus weer op de straat en hopen we dat er iemand komt die ons een beetje wil verzorgen. Gelukkig heeft Dog Rescue Greece ons ontdekt en wij mogen via hen op zoek naar een eigen plekje in Nederland. Zij proberen ook tot die tijd nog een opvang voor ons te regelen. Het is allemaal erg spannend want als iemand mijn baasje wil worden, mag ik met het vliegtuig naar Nederland.

Ik ben een hele vrolijke pup en ben graag bij mensen in de buurt. Ik weet niet hoe het is om in een echt huis te wonen of aan de lijn te lopen, maar dat gaat zeker goed komen. Geef mij een beetje tijd, vertrouwen en geduld om daar in mijn eigen tempo aan te wennen en ik weet zeker dat we dikke maatjes kunnen worden.

Denkt u dat nu ook? Vul dan alstublieft het belangstellingsformulier voor mij in. https://dogrescuegreece.nl/honden/famke-20190213g/

U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert.

Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis heeft gewoond. Hij/zij zal dus alles nog moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem/haar een goede start te geven.

Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 7 november 2019 - 22:03
Verloopt: 6 januari 2020 - 22:03

Categorie: Honden


De aanbieder

DogRescueGreece
asiel/dierenopvang
Nederland (6921MT)