Bekeken: 37 keer

MAXLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 TE BEZOEKEN IN GASTGEZIN ROTTERDAM

Max komt uit Bulgarije. Hij is zijn hele leven kettinghond geweest en heeft altijd vastgestaan bij een boot zonder beschutting zonder aandacht. Vervolgens is hij toen hij 8 jr was naar een gemeenteasiel gebracht waar hij eveneens buiten het hek aan een ketting gezet is. Tot een vrijwiliger na bijna 2 jaar de directie zover kreeg hem binnen in het binnenverblijf te halen.

hij is in het voorjaar naar een adoptant in Nederland gekomen maar deze mensen wisten niet hoe ze met Max om moesten gaan en behandelden Max niet fijn. Hij moest van de man in het huis savonds als hij uit werk kwam weg zijn. Vervolgens is Max naar een gastouder in Rotterdam gegaan. Een vrouw alleen. met honden.

Max is een heel gemoedelijke lieve hond. Hij kan goed overweg met andere honden, haalt graag een stok als deze gehaald wordt, is zindelijk, loopt met zijn gastouder ook op veilige plekken los mee. Hij is ook aardig tegen kinderen. Hij kan ook alleen thuis blijven.

Max kan niet bij katten.

Max is een tikkeltje doof en daarom moet je hem niet onverwacht vanuit zijn blinde hoek benaderen want dan schrikt hij.

Voor Max zoeken we een vrouw of een stel. Uw tuin is goed ingesloten. Max heeft soms de neiging te graven dus uw tuin moet wel tegen een stootje kunnen maar dit moet ook wel af te leren zijn. 

Hoewel Max goed is naar kinderen plaatsen we hem niet bij mensen met kinderen of waar kinderen over de vloer komen ivm Max zijn doofheid en schrik reactie als hij per ongeluk van achter benaderd wordt.

U heeft geen katten.

Max is gecastreerd, geent, gechipt 4 d getest en heeft een paspoort. Bijdrage voor herplaatsing 185 Euro.

Procedure..

Screening wordt eerst gedaan voor u kunt gaan kijken bij de hond. Vervolgens gaat u kijken en neemt u 2 dagen bedenktijd om te overleggen en overdenken of u Max echt wilt. U laat ons dat weten binnen 2 dagen en dan als u door gaat sturen we de overeenkomst en maakt u de bijdrage over naar de stichting. Als dit binnen is laten wij u dat weten en kunt u weer een afspraak maken met de gastouder om Max op te halen. Na plaatsing zien we graag wat happy endings in eerste week zodat we een happy ending album kunnen aanmaken maar we vinden het ook leuk als adoptanten in de toekomst ook af en toe een update sturen.

 

Ras/soort: Herder Duitse
Kleur: bruin-zwart
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: nee
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Oost-Europa
Vergoeding: 185,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 oktober 2019 - 20:23
Verloopt: 10 december 2019 - 20:23

Categorie: Honden


De aanbieder

No Kill Mission
asiel/dierenopvang
Nederland (4003ZL)