Bekeken: 57 keer

FionaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

  • Teefje – Geboren: 4 oktober 2017
  • Grootte: 56 cm (gemeten op: 4-10-2018)
  • Gewicht: 17 kg (gewogen op: 4-10-2018)
  • Gesteriliseerd: Ja
  • Status: BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE

Dit is Fiona, gevonden langs de kant van de weg. Ongeveer een jaar geleden is ze geboren uit een zwerf mama en ze heeft haar hele leven tot nu toe ook op straat doorgebracht. Toen ze werd gevonden door de vrijwilligers, was ze er slecht aan toe. Uitgehongerd, uitgedroogd en problemen met haar vacht.

Ze is meteen naar de dierenarts gebracht die haar goed geholpen heeft. Haar vacht is behandeld en ze is er helemaal bovenop gekomen. Verder is ze helemaal gezond en verblijft nu veilig in de opvang. Voor de andere honden en mensen is ze erg lief. Ze is gek op aandacht en knuffels.

Fiona zal een prima huishond zijn, met een kleine kanttekening….vluchtgedrag. Tuin of balkon zullen voor haar ruimtes bieden te ontsnappen, niet omdat ze daarnaar op zoek is maar omdat dat haar natuur is. Eten doet ze in de opvang apart van de andere honden, dat is ook een puntje waar nog aan gewerkt moet worden.

Verder is Fiona een geweldige hond die het zeker verdient een geweldig leven te krijgen. Wilt u haar dit leven geven? Neem dan snel contact met ons op via het belangstellingsformulier. https://dogrescuegreece.nl/honden/fiona-20180152a/

U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert.

Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis woont of heeft gewoond. Hij/zij zal dus alles nog moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem/haar een goede start te geven.

Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 10 september 2019 - 22:25
Verloopt: 9 november 2019 - 22:25

Categorie: Honden


De aanbieder

DogRescueGreece
asiel/dierenopvang
Nederland (6921MT)