Bekeken: 54 keer

BabisLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

  • Reutje – Geboren: 1 oktober 2018
  • Grootte: 45 cm (gemeten op: 10-03-2019)
  • Gewicht: 20 kg (gewogen op: 10-03-2019)
  • Gecastreerd: Nee
  • Status: BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE

Beste meneren en mevrouwen, ik ben Babis en ik woon in de opvang in Griekenland. Een tijdje geleden liep ik als kleine pup moederziel alleen langs de snelweg. Een lieve dame stopte met haar auto naast mij en nam me met haar mee.

Zij bracht me hier naartoe. Hier zijn nog meer lieve mensen, die ook heel goed voor mij zorgen. Mijn allerbeste vriendinnetje Betty woonde ook hier, daar was ik zooooo blij mee. Maar zij is nu naar Nederland, ze heeft een eigen baasje gekregen. Nu heb ik bedacht dat het hier, sinds zij weg is, toch niet meer zo leuk is als eerst, dus wil ik eigenlijk ook wel weg. De mensen hier zijn dat met mij eens, gunnen mij ook een hele lieve baas.

Dus zet ik mijn beste pootje voor en ga op zoek, en wellicht ook heel snel naar Nederland….net als Betty.

Zou u mijn baasje willen worden? Vul dan snel een belangstellingsformulier voor mij in, en dan ga ik vast mijn koffer pakken en zien we elkaar snel. https://dogrescuegreece.nl/honden/babis-20190075s/

U mag ook een SMS of WhatsApp bericht sturen naar: 06-15236438 (Svp NIET bellen.) Vermeld hierbij uw naam en de naam van de hond waarop u reageert.

Houdt u er rekening mee dat dit hondje nog niet (lang) in een huis woont of heeft gewoond. Hij/zij zal dus alles nog moeten leren. Socialisatie, geduld, liefde en opvoeding, zijn hierbij zeer belangrijke middelen om hem/haar een goede start te geven.

Kosten: Voor een hond/pup vragen wij een vergoeding van € 295,-. Dit bedrag is een onkostenvergoeding voor het dierenarts-consult, de benodigde inentingen en Rabiës-vaccinatie, het chippen, een Europees dierenpaspoort, de vlucht naar Nederland en de kosten van opvang na aankomst in Nederland. Samenvattend; de vergoeding die wij vragen voor de hond is, in de meeste gevallen, net kostendekkend. Onverwachte tegenslagen worden opgevangen door donaties.

Dog Rescue Greece is een door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland erkende organisatie (UBN 6337818). Tevens is Dog Rescue Greece erkend door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (EG 310381) en is stichting Dog Rescue Greece een ANBI geregistreerde stichting (RSIN-nummer: 851530175). KvK 55015964.

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 10 september 2019 - 22:02
Verloopt: 9 november 2019 - 22:02

Categorie: Honden


De aanbieder

DogRescueGreece
asiel/dierenopvang
Nederland (6921MT)