Bekeken: 188 keer

WinstonLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Winston is een hele lieve, rustige en makkelijke kater die weinig aandacht vraagt maar het daarom niet minder fijn vindt als hij aandacht krijgt. Als hij een lekker hapje eten krijgt en een fijn plekje heeft om te dutten dan is Winston al snel een gelukkige kater. Als hij dan geregeld een aai over zijn bol krijgt dan vindt hij dat fantastisch. Mocht het even niet uitkomen dan maalt hij daar niet om en wacht hij een nieuw moment rustig af. Zo zal Winston het prima vinden als zijn baas een paar dagen van huis is, mocht je dan bij thuiskomst iets lekkers voor hem hebben dan ben je zijn beste vriend. In zijn vrije tijd, eigenlijk gewoon de hele dag, vindt Winston het heerlijk om te dutten en eens in de zoveel tijd een wandelingetje door het huis (of appartement) te maken. Voor de afleiding even met een kleine speeltje spelen vindt hij leuk om te doen, vooral als hij daarna weer lekker kan relaxen.

In een ver verleden heeft Winston een geschiedenis waarin hij (vermoedelijk) is mishandeld, dat heeft hem destijds een heel schuwe kater gemaakt. Toen ik hem 4,5 jaar geleden uit het asiel haalde moest hij nog niks van mensen hebben. Een klein jaar later heeft hij zijn vertrouwen in mensen weer helemaal hervonden en vindt hij het prettig om onder de mensen te zijn. Heel gaaf om te zien hoe hij in deze tijd van een schuwe kater naar een heel ontspannen kater is gegroeid. Omwille van deze reden adviseer ik om hem niet met hele jonge kinderen die wellicht ruw met hem omgaan samen te laten. Heb nooit gemerkt dat hij daar niet tegen kan, maar wil daar ook geen risico mee nemen. Daarnaast heeft zijn geschiedenis Winston een echte binnenkat gemaakt. In een onbekende en onvertrouwde buiten omgeving schrikt hij makkelijk van onverwachtse gebeurtenissen, waarna hij snel een verstopplek opzoekt. Op een balkon of in een afgesloten tuin kan hij prima vertoeven en vindt hij het heerlijk om in de zon te liggen. Zolang hij maar het gevoel heeft dat hij bij een onverwachtse gebeurtenis zijn vertrouwde binnenplekje op kan zoeken.

Wanneer je voor het eerst een kat neemt en derhalve de benodigdheden nog nodig hebt lever ik er (gratis) de volgende items bij: - Kattenbak (2x) - Automatische voerbak (Catmate C3000) - Drinkreservoir met pomp (Dog Mate Drinkfontein) - Krabton (zie foto, zijn favoriete plekje om te dutten) - Krabpaal (zie bol.com 'Micki - bruin 131 cm)

In verband met verhuizing dien ik tot mijn grote spijt afscheid te nemen van Winston. Na de 4,5 jaar waarin ik hem een enorme ontwikkeling door heb zien maken baal ik er stevig van, maar helaas is het niet anders. Zoek een plekje voor hem waar hij gewoon lekker zichzelf kan zijn en heerlijk kan genieten van een ontspannen leven.

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: cypers bruin wit
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: mannelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 13 juli 2019 - 16:24
Verloopt: 11 september 2019 - 16:24

Categorie: Katten


De aanbieder

markbakker4
particulier
Nederland (1103SG)