Bekeken: 114 keer

Kaya


Omschrijving

 Hoi, Ik ben Kaya en het is tijd voor mij dat ik van me rust kan gaan genieten op deze leeftijd.Nu lijkt het net ofdat ik heel erg oud ben, maar dat valt wel mee ik ben een dame van 9 jaar en ik woon vanaf dat ik een paar weken was bij mijn huidige baasjes.Maar de laatste tijd is het een beetje te druk voor mij in huis.Op dit moment woon ik met nog 5 andere poezen/katten vriendjes. Ze zijn heel lief hoor , maar ik ga steeds meer de behoefte krijgen aan een rustig huisje.Ik ben niet echt opgegroeid met kleine kinderen, deze zijn dan ook veel te druk voor mij.1 of 2 kattenvriendjes in huis vind ik niet erg , maar deze moeten dan ook het liefst op leeftijd zijn, of een erg rustig karakter hebben. Verder ben ik niet echt een aandachtszoeker, als ik aandacht wil kom ik dat vanzelf vragen. Ik ben gesteriliseerd en verder ben ik gezond. Ik ben niet kieskeurig in eten, ik eet op dit moment dagelijks brokjes en soms krijg ik blik voer.

Verder kom ik wel eens buiten maar nooit verder dan de tuin en altijd onder toezicht van mijn baasjes. Ik ben dus niet echt een buitenkat en wil het liefst zo veel mogelijk in een warm huisje zijn.

Mocht u nou denken deze dame past wel bij mij en biedt u mij een knus en gezellig huisje , mail me baasjes dan, dit kan ook nog als u vragen heeft over mij

Ik hoop dat ik een snel wat hoor van mijn nieuwe baasje(s) want ik ben wel toe aan een nieuw avontuur .

Groetjes van Kaya

Ras/soort: Overige Rassen
Kleur: zwart
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: nee
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Aanvullende informatie

Geplaatst: 13 juli 2019 - 14:14
Verloopt: 11 september 2019 - 14:14

Categorie: Katten


De aanbieder

liesje010
particulier
Nederland (3117ML)