Bekeken: 257 keer

MoosLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Deze stoere, zachtaardige reu heet Moos en is 3 jaar oud. Zijn vader is een Rottweiler, en zijn moeder een Duitse herder.

Moos is afkomstig uit een gezin dat niet meer voor hem kon zorgen. Hij wordt nu voor het eerst aangeboden want hij moest eerst door een gezondheidstraject en door een gezondheidskeuring. Het heeft even geduurd om geld bij elkaar te verzamelen voor zijn diagnose (zie onder) en castratie, daarom zit hij al enige tijd in de herplaatsing. Het is een bijzondere hond die goed luistert en erg lief is.

Moos heeft het een en ander meegemaakt. Hij kreeg weinig beweging in zijn eerste levensjaren en heeft een ongeluk gehad waarbij een stukje bot van zijn elleboog afgebroken is. Er is daar nooit wat aan gedaan, waardoor hij nu mank loopt en veel pijn heeft. Er is een operatie hiervoor nodig van 1700 euro of 3100 (onbekend vantevoren).

Deze operatie zal dat stukje bot verwijderen wat loszit waardoor Moos weer helemaal de oude wordt. Na de operatie zal Moos nergens meer last van hebben, alsof het nooit is gebeurt.

Moos is gecastreerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid, gevaccineerd en heeft een Nederlands paspoort met gezondheidsverklaring.

Moos blaft niet aan de lijn, kan goed met andere honden en is lief met kinderen. In bed zal hij zijn arm om je heen slaan en met je knuffelen :)

Top Dogs Reo

.

Ras/soort: Kruising
Kleur: grijs-bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 juli 2019 - 21:51
Verloopt: 9 september 2019 - 21:51

Categorie: Honden


De aanbieder

Top Dogs Reo
asiel/dierenopvang
Nederland (3014SR)