Bekeken: 148 keer

ParosLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 PAROS ** 16 Februari 2019

Geslacht Reu. Ras Mix.Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een grote hond.Op 08/07/2019 met bijna 5 maanden oud: 44 cm hoog en 10 kg. Uiterlijk Wit/bruin, kortharig. Herkomst Griekenland, Athene ; Illioupolis Animal Welfare Union*

Verblijfplaats Lienden, in een opvanggezin met andere honden, een kat en konijnen.

Karakter PAROS is een lieve, vrolijke en rustige pup. Hij is de wereld volop aan het ontdekken en pakt daarbij nog wel eens dingen die niet voor hem bestemd zijn. PAROS kan zichzelf erg goed vermaken met speelgoed, een takje of een balletje. Met zijn broer ATIO, die in hetzelfde opvanggezin verblijft, wordt ook volop gespeeld. Daarnaast vindt hij het heerlijk lekker in de tuin rond te struinen. In huis is PAROS zeer relaxt en gaat gewoon ergens liggen. De roedeltaal verstaat hij goed.

PAROS slaapt 's nachts in de bench en dit gaat erg goed. Ook overdag verblijft hij in de bench zodra het opvanggezin even weg moet. Bij thuiskomst ligt hij lekker te slapen.

Bij vreemde mensen moet hij soms eerst even de kat uit de boom kijken, maar daarna is het al snel goed. Met kinderen gaat hij goed om.

PAROS is, op een enkel ongelukje na, zindelijk.

Bij andere honden Sociaal.

Bijzonderheden PAROS is het broertje van BENNY en ATIO.

Een vriendin van Illioupolis Animal Welfare Union vond drie 3 puppy’s in een struik bij een beek. Vermoedelijk achtergelaten, ze zouden een tragisch eind hebben gehad als deze mevrouw ze niet gehoord had.

Helaas komen bij deze organisatie bijna dagelijks pups binnen en hebben zij ons gevraagd om een aantal van hen een kans op een thuis te geven. PAROS kwam samen met zijn broertjes en nog een aantal pups van Illioupolis naar Nederland.

Profielschets adoptant PAROS is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten gift*: € 260,--. *voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

 

 Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-46386168

  Tussen 10.00 en 20.00 uur

 

 

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info:www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-bruin
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 260,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 juli 2019 - 20:25
Verloopt: 14 augustus 2019 - 09:53

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)