Bekeken: 264 keer

BennyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 BENNY ** 16 Februari 2019

Geslacht Reu. Ras Mix vermoedelijk Griekse Herder.Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk een grote hond Op 31/07/2019 met 5,5 maand oud: 52 cm hoog en 17 kg.Uiterlijk Tricolor, wollige puppyvacht. Herkomst Griekenland, Athene ;Illioupolis Animal Welfare Union

Verblijfplaats Beverwijk, in een opvanggezin met andere honden, katten en vogels.

Karakter Lieve pup. BENNY is nog maar net overgekomen naar hier.

Binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal.

Bijzonderheden BENNY is het broertje van ATIO en PAROS.

Een vriendin van Illioupolis Animal Welfare Union vond drie 3 puppy’s in een struik bij een beek. Vermoedelijk achtergelaten, ze zouden een tragisch eind hebben gehad als deze mevrouw ze niet gehoord had.

Helaas komen bij deze organisatie bijna dagelijks pups binnen en hebben zij ons gevraagd om een aantal van hen een kans op een thuis te geven. BENNY kwam samen met zijn broertjes en nog een aantal pups van Illioupolis naar Nederland.

Profielschets adoptant BENNY is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten gift*: € 295,--; *voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.

 

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-39205491

 tussen 10.00 en 20.00 uur

 

 

*Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info:www.zeil.gr.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 juli 2019 - 10:14
Verloopt: 10 juli 2020 - 10:14

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)