Bekeken: 137 keer

MILOSLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 TE BEZOEKEN IN LEIDEN

Milos is een Griekse reu van ong. 4-5 jr. Hij verblijft in een gastgezin in Leiden nadat hij weg moest bij zijn adoptant in Nederland. De adoptant wist niet zo goed hoe ze met Milos om moest gaan en pakte zijn speeltje af en Milos beschermd zijn eigendommen. 

Milos is een jachthond. Hij is waaks, blaft op de deurbel, is een vriendelijke hond. Kan alleen thuis blijven. Slaapt veel in zijn mand. Is dol op balspelletjes en brengt de bal terug. Hij speelt ook graag met stokken maar die wil hij niet afstaan. Hij is goed met katten en honden maar tegenover onzeker honden neemt hij een dominante rol aan.Buiten is hij angstig voor grote honden zoals herders ..hier blaft hij dan naar. Speelt graag met honden. Water is nog spannend voor hem hij gaat er maar tot zijn buikje in op dit moment. Hij is een typische jachthond. gaat zijn neus achterna en kan op onveilige stukken of gebieden met bijv. veel watervogels en andere dieren niet los uitgelaten worden. We weten niet hoe hij zal reageren op katten buiten als hij los zou zijn.

We plaatsen hem niet bij mensen die kinderen over de vloer hebben of kinderen onder de 16 jr hebben. Omdat bij Milos is het belangrijk dat je weet waar zijn grenzen liggen en dit ook begrijpt. Mensen die hem ook met rust laten wanneer de hond dat wil

Milos wordt onzeker van snelle arm en hand bewegingen of als je over hem buigt. waarschijnlijk is dat nog iets wat hem doet herinneren aan een vervelend verleden in Griekenland.

Hij wordt geplaatst in samenwerking met Stichting Freedom 4 Strays. Wij doen de screening. overleggen met onze partners en u zal van hen een overeenkomst tekenen.

Hij komt gecastreerd, geent, gechipt en met paspoort naar u

Benodigde bijdrage 295 Euro

 

 

 

 

Ras/soort: Jachthond
Kleur: zwart-br
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: nee
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 295,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 16 mei 2019 - 11:58
Verloopt: 15 juli 2019 - 11:58

Categorie: Honden


De aanbieder

No Kill Mission
asiel/dierenopvang
Nederland (4003ZL)