Bekeken: 105 keer

Zoey + ChesterLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Hi!

2 Bengaalse katten komen beschikbaar, broer&zus

Chester, Bij geboorte (nestje van 8) niet goed verzorgd, waardoor Chester (broer) een oog is kwijt geraakt. Hij is hiermee opgegroeid en weet niet anders, zijn jachtinstinct lijd hier zeker niet onder en zijn scherpte met een speeltje al helemaal niet! Hij is heel speels en houd echt van aandacht, hij komt zelfs een speeltje naar je toe brengen om aan te geven dat ie wilt spelen. Vocaal is hij ook aanwezig, zeker als je met eten bezig bent. Optillen en even knuffelen vind ie geen probleem en met andere mensen over de vloer vind ie heel interessant. Spontaan beschrijft dez kat goed. Hij vind het heerlijk om bij je benen, voeten te liggen en lekker in slaap te vallen, of ergens samen met z’n zus.

Zoey, Al sinds geboorte samen met Chester opgegroeid. Ook Zoey had een oog infectie maar dit is gelukkig helemaal weer goed gekomen. Zij is rustiger als haar broer, kijkt liever toe en kan heerlijk op zichzelf zijn. Ze is meer een ‘huiskat’ ten opzichte van haar broer. Optillen vind ze niet leuk, al komt ze vanzelf bij je zitten om aandacht te vragen. Zij is wel de slimmere van de twee, ze heeft goed door dat broertje maar 1 oog heeft en tijdens spelen door aan welke kant ze hem moet benaderen om hem te laten schrikken. Ze komt regelmatig bij je of tegen je aan liggen, maar alleen als ze er zelf zin in heeft.

Samen: Ze zijn echt broer&zus. Ze kunnen heerlijk samen spelen en achter elkaar door het huis heen rennen. Ook stoeien gaat er soms actief aan toe, maar samen bij elkaar in slaap vallen is iets wat ze echt kenmerkt. Speeltjes en een laserpen zijn ze he-le-maal gek op!! Ze zijn 2 keer buiten geweest en vonden dat geweldig, verder zijn ze altijd binnen geweest en zijn dat ook gewend!

Ze zijn 11 maanden oud en hebben een prachtige vacht! Ze worden verkocht als huisdier en niet voor de fok! Beide zijn ontwormt, ontvlooit, gechipped en gecastreerd/gesteriliseerd, dit kunt u zien in het medisch boekje wat erbij geleverd word.

Ik ga ze niet apart wegdoen! Dit is een all-in deal! Ik zoek een huisje voor ze waar ze meer aandacht kunnen krijgen nu ikzelf weer alleen ben ipv samen. Het liefst een gezin of stel, stiekem met een ruime buitenplaats. Ook alle benodigdheden zal ik erbij leveren als u dat zou willen, denkend aan krabpalen, kattenbak(wc) speeltjes, nagelschaartje, kammetjes enz. Ook de vaccinatie boekjes en contracten kunt u op verzoek meekrijgen. €500 voor deze all-in deal staat vast!

Ras/soort: Bengaal
Kleur: beige-wit
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: ja
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland
Vergoeding: 500,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 april 2019 - 14:19
Verloopt: 10 juni 2019 - 14:19

Categorie: Katten


De aanbieder

Bakkert
particulier
Nederland (1834VA)